Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениекъсо Е/CHF
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПод 2720 биковете губят контрол.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ynwa Разгледай мнениеедно с малко с проучвателна цел- сел 2781
Затворена на 2733
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕдните затворени на 1.2740
Качи ли пак ще пазарувамявно търгуваме по сходен начин
успех , днес пак излязохме прави засега
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе дърпай дявола за опашката, че не знайш Дяволът, ШвЦъБъ и аз кво моем да направим
късо EUR/$
късо Е/CHF
късо $/CHF
ПС. Абе днес именяци имало
Да са живи и здрави Антоновци , Антоанети Тонки и Тончовци , ха наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТъй де, един друг се цепят.Майтап да става.
Бобо, ако затвори на М15, примерно, под 2750, аз поне не бих държал интрадей дълги. Ако издържи - 2850. Пак примерно. Ако мислиш да го отиграваш това, спирам веднага да пиша, щото ще значи, че преча...Аз рекох че викваш буй, и рекох да стопирам буя със евентуален селл
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪм сититуМайтап да става.
Бобо, ако затвори на М15, примерно, под 2750, аз поне не бих държал интрадей дълги. Ако издържи - 2850. Пак примерно. Ако мислиш да го отиграваш това, спирам веднага да пиша, щото ще значи, че преча...
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеи в петък беше несериозно но го хеанах целият спадтогава споделих за ключово ниво , сега пак нещата се повтарят
ключовото ниво този път е 2764 и след малко съм къс
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеФарго са порнали циците...
2752/59
Цените са по бид.
Коментар
Коментар