След пробива на30.30 О4акваме тест на даното на39.75......39 последна подкрепа от коиато наверно 6 те видим обратно тест на 1.31
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТъй е форекса, много е калпав
А бе ти ли беше или друг беше казал, че зимата се впускал в търговията, че имал свободно време, а то стана средата на март и още си тука
от вчера чакаме един материал и доставчика един сериозен и днес следобяд съм дежурен по скалп
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеДразня се защото ,по много различен начин тръгва за тестове на локални дънца или връхчета,с насечени движения,близки стопове не вършат работа примерно спреда +2 пипса а преди време този вид скалп си работеше,сега просто цената на стопа става много по висока и трудно можеш да влезеш във дадена посока без поне два гръмнали стопа.Ама ще се нагаждам ,то мафията няма да се съобразява с мен я,както казва един приятел " мафията не е пионерска организация"
А бе ти ли беше или друг беше казал, че зимата се впускал в търговията, че имал свободно време, а то стана средата на март и още си тукаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеами незнам гледам ги тука нещата има мегдан за 1.33
Аз ще черпяДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЩе ме убиеш от хумор
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЖАБА квака в блатото
криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза,
Коментар
-
Дразня се защото ,по много различен начин тръгва за тестове на локални дънца или връхчета,с насечени движения,близки стопове не вършат работа примерно спреда +2 пипса а преди време този вид скалп си работеше,сега просто цената на стопа става много по висока и трудно можеш да влезеш във дадена посока без поне два гръмнали стопа.Ама ще се нагаждам ,то мафията няма да се съобразява с мен я,както казва един приятел " мафията не е пионерска организация"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЩе ме убиеш от хумор
криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеНа моменти този "маркет" ми става смешен чак,как без чисти движения си тикат цената надолу нагоре.Едно-напред ,две-назад,три напред-четири назад
.......това ако е извадка на психологията на "трейдърите" то ще излезе че сме някакви робокопи.Къде са онези чисти движения от преди време?Няма ги нъли, няма ги
Вииш ли са за ко говорих миналата седмица като се размрънках, че не движи.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=zcvWHnZJwyg
И ей тука всеки да си знае мястотоНе кат наште пешеходци да му свириш да спре, че да минеш щот ти си с по-голяма маса, пък той да не е*аа
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар