Каси стоп на 1.30.90 на eur / usd.... До 28.15
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеИвайло как дасе орентира6 .......немисе коментира ...давикажа тиа каде са 4ак не6 то неса в форума а и даса само си 4е6ат езиците бес дате светнат не6то. ЖИВИ И ЗДРАВИ
не се научи на български ейИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеНе е тарикатлък, а използване на това дето го имаш по правилният начин
Ивайло Русев, че като ти е за нерви дай нещо по така де, що си се нахльопал баш в еврото
Тука каквото и да стане имам си изграден ММ при еврака и с нищо неможе да ме уплаши.Я погледни метали и индекси какво става,ако малко се натресеш с по голям обемец и ще има най сигурния стоп/марджин кол/ .......мани мани
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеИвайло как дасе орентира6 .......немисе коментира ...давикажа тиа каде са 4ак не6 то неса в форума а и даса само си 4е6ат езиците бес дате светнат не6то. ЖИВИ И ЗДРАВИТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениедобра вечер тарикати
на работата лекото и на хлебеца мекото а еййй много тарикат .много цаца бре
Ивайло Русев, че като ти е за нерви дай нещо по така де, що си се нахльопал баш в евротоТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСлед пробива на30.30 О4акваме тест на даното на39.75......39 последна подкрепа от коиато наверно 6 те видим обратно тест на 1.31Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеи ся списиално за реда КРИЗАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АА
Супер супер
Една мечта осъществена !!!
ЖАБО накъсвай накъсвай с кр
баш тва дето най-умееш с крякането е
думата КРИЗА !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСлед пробива на30.30 О4акваме тест на даното на39.75......39 последна подкрепа от коиато наверно 6 те видим обратно тест на 1.31
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДай тугли, дай вар, бегай че дувара пада!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеаз съм бе,какво те учудва?
от вчера чакаме един материал и доставчика един сериозен и днес следобяд съм дежурен по скалп
Коментар
Коментар