IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
    Само тоя швейк па не мога да го вдена
    Добре си е швейко, на 21 пак го почвам

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      Оставете ги манговците настрана !!!
      Днеска ще падне ли 1,30000 ????
      Да пада че на едни им се привиждат цифри надолу ,на други нагоре на трети настрана
      .......аз да взема да заложа че цената ще остане във въздуха

Коментар

• Добър вечер
        Добре сте го запратили туй евро по надолнището май целта е към 1.2910 до края на седмицата
        Само тоя швейк па не мога да го вдена

П.П. Що се заядохте с чуждоземеца бе , даже за чуждоземец много добре се справя
        котар22 не се отказвай тука бъзиктари много

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
          мамун ти ко неможеш да пишеш на гръцки в гръцки сайт ли ще пишеш или в български не видите ли, че се бъзика с нас
          Ми ако казва истината, в къв сайт да пише бря

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Маика циганка ба6та сириец, . на кожата ми.....зелен...оби4ам пари и сега 6тесе накефиа
            А ти къф си

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Не знам, човеко каза че говори, но не може да пише на български. Постави се на негово място и напиши "маляка" на гръцки
              мамун ти ко неможеш да пишеш на гръцки в гръцки сайт ли ще пишеш или в български не видите ли, че се бъзика с нас
              Реде според мен 1,30 е пътник ако не днес то до Петък най-късно, мен лимита ми беше там ама го преместих на 1,2950
              Last edited by tarantulata; 14.03.2012, 22:12.

Коментар

• Маика циганка ба6та сириец, . на кожата ми.....зелен...оби4ам пари и сега 6тесе накефиа
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Оставете ги манговците настрана !!!
                  Днеска ще падне ли 1,30000 ????
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Не знам, човеко каза че говори, но не може да пише на български. Постави се на негово място и напиши "маляка" на гръцки
                    гръ6ка мал@ка

καλή μέρα malyaka
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• КОТУРа е зинзибарец или м,,,,,,,,
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнение
                        а сега де

разяснението ще е нещо от сорта цац6бкот4
                        котара22 нищо лично.омръзна ми да те разчитам.искам ако може да си чета

Коментар

Какъв си по националност? Дай малко разяснения за начина ти на писане и ще спрат да те бъзикат
                          а сега де

разяснението ще е нещо от сорта цац6бкот4
                          котара22 нищо лично.омръзна ми да те разчитам.искам ако може да си чета
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Каси стоп на 1.30.90 на eur / usd.... До 28.15
                            Какъв си по националност? Дай малко разяснения за начина ти на писане и ще спрат да те бъзикат

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Какви каси бе човек ? Тука да не ти е пивоварна та каси да разнасяш
                              Това 1.30.90 някакъв код ли е
                              не е код бре.обем е

Коментар

Каси стоп на 1.30.90 на eur / usd.... До 28.15
                                Какви каси бе човек ? Тука да не ти е пивоварна та каси да разнасяш
                                Това 1.30.90 някакъв код ли е
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X