Първоначално изпратено от damiany
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеОставете ги манговците настрана !!!
Днеска ще падне ли 1,30000 ????
.......аз да взема да заложа че цената ще остане във въздуха
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемамун ти ко неможеш да пишеш на гръцки в гръцки сайт ли ще пишеш или в български не видите ли, че се бъзика с нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМаика циганка ба6та сириец, . на кожата ми.....зелен...оби4ам пари и сега 6тесе накефиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам, човеко каза че говори, но не може да пише на български. Постави се на негово място и напиши "маляка" на гръцки
Реде според мен 1,30 е пътник ако не днес то до Петък най-късно, мен лимита ми беше там ама го преместих на 1,2950Last edited by tarantulata; 14.03.2012, 22:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам, човеко каза че говори, но не може да пише на български. Постави се на негово място и напиши "маляка" на гръцки
καλή μέρα malyakaИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениеа сега де
разяснението ще е нещо от сорта цац6бкот4
котара22 нищо лично.омръзна ми да те разчитам.искам ако може да си чета
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКакъв си по националност? Дай малко разяснения за начина ти на писане и ще спрат да те бъзикат
разяснението ще е нещо от сорта цац6бкот4
котара22 нищо лично.омръзна ми да те разчитам.искам ако може да си четаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКаси стоп на 1.30.90 на eur / usd.... До 28.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеКакви каси бе човек ? Тука да не ти е пивоварна та каси да разнасяш
Това 1.30.90 някакъв код ли еИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКаси стоп на 1.30.90 на eur / usd.... До 28.15
Това 1.30.90 някакъв код ли еТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар