IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    нищо лошо нали сме тук, за да се използваме колкото и грубо да звучи.
    Аз също го правя когато се налага.
    Защо пък да е грубо Нали има обща цел
    То не, че може да се получи особена помощ тук, но е отделен въпрос

Ивайло Русев, две линийки на празна графика са просто две линийки на празна графика.
    За да е интересно, трябва да има много линийки, няколко индикатора и обяснение в стил "когато индикаторите светнат червено...продаваме"

Те и моите графики са празни, само един волюм имат отдолу и тва е Но цели романи мога ти напиша в обяснения защо тук съм имал селл, бай, там е било с пазарна, а там с бай стоп лимит и т.н. Но това не е интересно, понеже трябва се мисли
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• tarantulata ,кабела стискаш ли го за надоле?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Явно и ти мислиш като Пенчев. Той също ме обвини преди време (основната причина да спра окончателно писането си тук!!!!), че ви копи-пействам чужди анализи, входове и коментари. Дори по-лошо - плагиатствам ги!!!!!

Сигурно и 90% от пишещите тук го мислят....
        Важно е да жънете успехи на Форекса, другото е маловажно, нали ИНВЕСТОРЕ???!!
        нищо лошо нали сме тук, за да се използваме колкото и грубо да звучи.
        Аз също го правя когато се налага.
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Явно и ти мислиш като Пенчев. Той също ме обвини преди време (основната причина да спра окончателно писането си тук!!!!), че ви копи-пействам чужди анализи, входове и анализи.

Като казвам копипейст имам предвид от платформата ми ,не ми слагай други думи в устата,никого не съм обидил.Пуснах един два пъти едни неща ,един ме изкоментира че били две линийки,голяма работа,е какво иска и пергел ли да ползвам и от тогава само си лая месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            Аз съм готов да комуникирам с копипейст на входове,коментар на фундамент и тн.
            Явно и ти мислиш като Пенчев. Той също ме обвини преди време (основната причина да спра окончателно писането си тук!!!!), че ви копи-пействам чужди анализи, входове и коментари. Дори по-лошо - плагиатствам ги!!!!!

Last edited by anon6706; 14.03.2012, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              ако трябва да гледаме по Елиът таргета требе да е някъде към 1,29 което не е невъзможно, ма нема нищо сигурно
              Ама таргета там трябва да не е под 2970 иначе отиваме на вариант мноооооооого надоле,според мене де

Коментар

Задълбочен анализ!!!! Шапка ти свалям!!!!

П.П. Едно ми е чудно - как Инвестор допусна най-посещаваната му тема да се превърне в сегашния си вид.....
                Аз съм готов да комуникирам с копипейст на входове,коментар на фундамент и тн.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Аз викам за ШНБ то Ти не си от наште
                  Е то сички ако сме от ваште за кво да играем мача

Коментар

А ти къф си
                    Може би негър ескимос
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                      Много плебс сме се наточили за под 3000, да не стане ,за малко ама 10 пипса не му стигнаха.Че феновете на Елиът тогава още по абстрактни сценарии ще трябва да нищят.
                      Гледах едни вариации на един тип преди малко,то бичи сценарии ,мечи сценарии, само не чух някъде да каже, вход от тук ,стоп там, таргет еди къде си
                      ако трябва да гледаме по Елиът таргета требе да е някъде към 1,29 което не е невъзможно, ма нема нищо сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                        Вече го скъсих от 1.21 някъде след обяд и после добре че не му сложих стопа
                        Аз викам за ШНБ то Ти не си от наште

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          аз затворих преди лимита взех 170 пипа и мисля за дълги вече.Ново дъно ми се види трудно.Всичко сочи на север.
                          Задълбочен анализ!!!! Шапка ти свалям!!!!

П.П. Едно ми е чудно - как Инвестор допусна най-посещаваната му тема да се превърне в сегашния си вид.....

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Оставете ги манговците настрана !!!
                            Днеска ще падне ли 1,30000 ????
                            аз затворих преди лимита взех 170 пипа и мисля за дълги вече.Ново дъно ми се види трудно.Всичко сочи на север.При 1.3028 дългите са отключени.
                            Last edited by strannik; 14.03.2012, 22:31.
                            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Много плебс сме се наточили за под 3000, да не стане ,за малко ама 10 пипса не му стигнаха.Че феновете на Елиът тогава още по абстрактни сценарии ще трябва да нищят.
                              Гледах едни вариации на един тип преди малко,то бичи сценарии ,мечи сценарии, само не чух някъде да каже, вход от тук ,стоп там, таргет еди къде си

Коментар

Добре си е швейко, на 21 пак го почвам
                                Вече го скъсих от 1.21 някъде след обяд и после добре че не му сложих стопа

Коментар

Working...
                                X