Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДаи прогнозаLast edited by strannik; 15.03.2012, 10:05.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобро утро, ставам и гледам стопа ударен.Повтарям позицията и чакам.Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПечелившия вход винаги е по-лесен
отколкото точно определения печеливш изход!!!
Поне при мен ,,,,,,,,,,
Лакомията е уморила повече хора от глада!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗадълбочен анализ!!!! Шапка ти свалям!!!!
П.П. Едно ми е чудно - как Инвестор допусна най-посещаваната му тема да се превърне в сегашния си вид.....
Интересно - колко лесно ще успеят да я върнат в предишният си вид
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеgreedforsuccess чадо,
сега не ми се конкретезира точно
какво исках да кажа, щото ми се спи
Леука нощ !!!
Днес и по-точно към края на сесията видях няколко входа, които не бяха толкова чисти, но лесни за оттъргуване, нищо сложно, но не бяха като тези преди сесията и в началото й. Поради което умишлено ги пропуснах. А те си дадоха доста пари. Та по твоята идея тези сделки трябва да са в категория точно определени печеливши. Само, че предните сделки са също точно определени и са съгласно някакви правила.
Затова ти казах, че предварително няма как да знаеш дали дадената сделка ще стане печеливша, а от там и каква е, понеже каквато и да е сделката, тя е съгласно някакви условия и е точно определена. А дали използваш повече потвърждения за вход или по-малко принципа е един и същ.
Така мисля
Още Мана преди две и половина години ми каза това: най-важното нещо е правилата за търговия да нямат изключения и да не допускат двойно тълкуване. Т.е. имаш сигнал-влизаш-той си има стоп и това е всичко което е от значение.
Един от най-точните и на място съвети които съм получавал.
http://www.youtube.com/watch?feature...DGW4ktsrA&NR=1
Лека от мене, че утре е четвъртък.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПечелившия вход винаги е по-лесен
Поне при мен ,,,,,,,,,,
Или ще стане печеливш или не. Няма как да знаеш предварително, че да знаеш дали е лесно определен или не.
Тука си има пропорции разни, тва да не е ръгай кот фанеш ено към гьотере и кот стане
Естествено не е ограничена възможността от "яяя е те тука ще е бонгото дай му вленем с целио кап'тал"Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеАбе,аз претенции нямам с времето съм се убедил, че прецизния вход и евтин стоп ти дава прекрасна възможност за увеличаване на обема в подходящ момент.
Поне при мен ,,,,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеtarantulata ,кабела стискаш ли го за надоле?Last edited by tarantulata; 14.03.2012, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЗащо пък да е грубо Нали има обща цел
То не, че може да се получи особена помощ тук, но е отделен въпрос
Ивайло Русев, две линийки на празна графика са просто две линийки на празна графика.
За да е интересно, трябва да има много линийки, няколко индикатора и обяснение в стил "когато индикаторите светнат червено...продаваме"
Те и моите графики са празни, само един волюм имат отдолу и тва е Но цели романи мога ти напиша в обяснения защо тук съм имал селл, бай, там е било с пазарна, а там с бай стоп лимит и т.н. Но това не е интересно, понеже трябва се мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЗащо пък да е грубо Нали има обща цел
То не, че може да се получи особена помощ тук, но е отделен въпрос
Ивайло Русев, две линийки на празна графика са просто две линийки на празна графика.
За да е интересно, трябва да има много линийки, няколко индикатора и обяснение в стил "когато индикаторите светнат червено...продаваме"
Те и моите графики са празни, само един волюм имат отдолу и тва е Но цели романи мога ти напиша в обяснения защо тук съм имал селл, бай, там е било с пазарна, а там с бай стоп лимит и т.н. Но това не е интересно, понеже трябва се мислиМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар