IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    оптимистична дълга цел за днес 1.3241, песимистична 1.3140.Дълъг съм от 1.3024 първа цел 3098, затворих на 3050 и чакам отново вход за дълги.
    На базата на какво е оптимизма ?
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Ден пореден, в който аз съм мечка 1.2980
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
        Даи прогноза
        оптимистична дълга цел за днес 1.3241, песимистична 1.3140.Дълъг съм от 1.3024 първа цел 3098, затворих на 3050 и чакам отново вход за дълги.
        Last edited by strannik; 15.03.2012, 10:05.
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          добро утро, ставам и гледам стопа ударен.Повтарям позицията и чакам.
          Даи прогноза
          Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• добро утро, ставам и гледам стопа ударен.Повтарям позицията и чакам.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              Печелившия вход винаги е по-лесен
              отколкото точно определения печеливш изход!!!
              Поне при мен ,,,,,,,,,,
              +1024
              Лакомията е уморила повече хора от глада!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Задълбочен анализ!!!! Шапка ти свалям!!!!

П.П. Едно ми е чудно - как Инвестор допусна най-посещаваната му тема да се превърне в сегашния си вид.....
                лесно - как ? С модериране
                Интересно - колко лесно ще успеят да я върнат в предишният си вид

Коментар

greedforsuccess чадо,
                  сега не ми се конкретезира точно
                  какво исках да кажа, щото ми се спи
                  Леука нощ !!!
                  Аз те разбрах Реде Шегувах се само. Въпреки, че това което казах си е намясто.
                  Днес и по-точно към края на сесията видях няколко входа, които не бяха толкова чисти, но лесни за оттъргуване, нищо сложно, но не бяха като тези преди сесията и в началото й. Поради което умишлено ги пропуснах. А те си дадоха доста пари. Та по твоята идея тези сделки трябва да са в категория точно определени печеливши. Само, че предните сделки са също точно определени и са съгласно някакви правила.
                  Затова ти казах, че предварително няма как да знаеш дали дадената сделка ще стане печеливша, а от там и каква е, понеже каквато и да е сделката, тя е съгласно някакви условия и е точно определена. А дали използваш повече потвърждения за вход или по-малко принципа е един и същ.
                  Така мисля

Още Мана преди две и половина години ми каза това: най-важното нещо е правилата за търговия да нямат изключения и да не допускат двойно тълкуване. Т.е. имаш сигнал-влизаш-той си има стоп и това е всичко което е от значение.
                  Един от най-точните и на място съвети които съм получавал.

http://www.youtube.com/watch?feature...DGW4ktsrA&NR=1
                  Лека от мене, че утре е четвъртък.
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• greedforsuccess чадо,
                    сега не ми се конкретезира точно
                    какво исках да кажа, щото ми се спи
                    Леука нощ !!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Поне при мен ,,,,,,,,,,
                      Реде тва е да като да кажеш, че тая капка вода е по-мокра от онази капка вода бре
                      Или ще стане печеливш или не. Няма как да знаеш предварително, че да знаеш дали е лесно определен или не.
                      Тука си има пропорции разни, тва да не е ръгай кот фанеш ено към гьотере и кот стане
                      Естествено не е ограничена възможността от "яяя е те тука ще е бонгото дай му вленем с целио кап'тал"
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                        Абе,аз претенции нямам с времето съм се убедил, че прецизния вход и евтин стоп ти дава прекрасна възможност за увеличаване на обема в подходящ момент.
                        Поне при мен ,,,,,,,,,,
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                          tarantulata ,кабела стискаш ли го за надоле?
                          да, ама сега гледам мача утре че го мислим , ама ми се струва, че ще излезне , ти ще черпиш ли ако излезне, че нещо се покри
                          Last edited by tarantulata; 14.03.2012, 23:40.

Коментар

• Купи от 3025 цел 1.3098 стоп 1.3008, време четвъртък до 15.00ч
                            Last edited by strannik; 14.03.2012, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Защо пък да е грубо Нали има обща цел
                              То не, че може да се получи особена помощ тук, но е отделен въпрос

Ивайло Русев, две линийки на празна графика са просто две линийки на празна графика.
                              За да е интересно, трябва да има много линийки, няколко индикатора и обяснение в стил "когато индикаторите светнат червено...продаваме"

Те и моите графики са празни, само един волюм имат отдолу и тва е Но цели романи мога ти напиша в обяснения защо тук съм имал селл, бай, там е било с пазарна, а там с бай стоп лимит и т.н. Но това не е интересно, понеже трябва се мисли
                              Абе,аз претенции нямам с времето съм се убедил, че прецизния вход и евтин стоп ти дава прекрасна възможност за увеличаване на обема в подходящ момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                                Защо пък да е грубо Нали има обща цел
                                То не, че може да се получи особена помощ тук, но е отделен въпрос

Ивайло Русев, две линийки на празна графика са просто две линийки на празна графика.
                                За да е интересно, трябва да има много линийки, няколко индикатора и обяснение в стил "когато индикаторите светнат червено...продаваме"

Те и моите графики са празни, само един волюм имат отдолу и тва е Но цели романи мога ти напиша в обяснения защо тук съм имал селл, бай, там е било с пазарна, а там с бай стоп лимит и т.н. Но това не е интересно, понеже трябва се мисли
                                темата може да е мощно оръжие , но трябва да се изработи модел .Тук има достатъчно ресурс за това.

Коментар

Working...
                                X