IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Како ,предишния ти ник не беше ли друг?

п.п. дето всичко хубаво беше с буквата п
    Бъркаш ме с К_ef4e. Аз си държа на буквата "К"
    Учителката накарала учениците да напишат съчинение в което максимално да използват буквата "К"
    Иванчо написал:
    Куцият Киро клецаше кака Кера кварталната кЪрва под кривата круша. Клати Кире, клати кака, какъв кеф какъв кЪр.
    Хайде стига толкова за днес Магистралата ме зове!:
    Last edited by kaka89; 15.03.2012, 13:59.

Коментар

• Дойде ли време да се окъсява Швейцареца ? Нещо гледам има раздвижване последните 2 дена

Коментар

• Како ,предишния ти ник не беше ли друг?

п.п. дето всичко хубаво беше с буквата п

Коментар

И поради что го контрите-купувате -еврото и на дневна и на 4ч пък и дори на седмична си е занадолу и20 и 50 и 200 МА са над цената -доста по-лесно е да се продава когато се качи, отколкото да го купувате еврото и да разчитате ,че ще коригира .МАСД също отива на отрицателна територия.Фундамент-липсата на QE3 кара долара да расте,златото пада Литрото вдига акциите-корелацията се обърна в последно време и при покачване на фондовия пазар долара расте.....Успех на всички
          Според кака, куререкцията е много важна
          П.П.Ако няма Куререкция няма и вуна за чепкане
          Last edited by kaka89; 15.03.2012, 13:33.

Коментар

Това ,че нещо е свръх не означава че не може да продължи в същата посока особено когато е в тренд и не е основание за влизане в позиция.Виж индикаторите на индексите
            Ами тогава следи кво ще стане и с индексите в даден момент
            Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Това ,че нещо е свръх не означава че не може да продължи в същата посока особено когато е в тренд и не е основание за влизане в позиция.Виж индикаторите на индексите
              това,че има посока и тренд.не значи ,че не може да обърне.
              не споря с теб.прав си
              говорим(пишем) за краткосрочна търговия
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнение
                поради това, щото е свръх- продадено
                като натежи клона.все ще се обрули нещо
                получава се от умно гледане на графиките

Коментар

И поради что го контрите-купувате -еврото и на дневна и на 4ч пък и дори на седмична си е занадолу и20 и 50 и 200 МА са над цената -доста по-лесно е да се продава когато се качи, отколкото да го купувате еврото и да разчитате ,че ще коригира .МАСД също отива на отрицателна територия.Фундамент-липсата на QE3 кара долара да расте,златото пада Литрото вдига акциите-корелацията се обърна в последно време и при покачване на фондовия пазар долара расте.....Успех на всички
                  поради това, щото е свръх- продадено
                  като натежи клона.все ще се обрули нещо
                  получава се от умно гледане на графиките
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• И поради что го контрите-купувате -еврото и на дневна и на 4ч пък и дори на седмична си е занадолу и20 и 50 и 200 МА са над цената -доста по-лесно е да се продава когато се качи, отколкото да го купувате еврото и да разчитате ,че ще коригира .МАСД също отива на отрицателна територия.Фундамент-липсата на QE3 кара долара да расте,златото пада Литрото вдига акциите-корелацията се обърна в последно време и при покачване на фондовия пазар долара расте.....Успех на всички

Коментар

• Добър ви ден!
                      На мен ми се види едно късо входче от 3036 от 5 минутна .......ама да видим ще излезе ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                        Вземаш ли под внимание че и манипулациите от банки и институции вчера бяха мащабни и индикаторите са хлъзгави
                        Вземам. Ама аз си гледам техниката като цяло. То и затова не е изключено да гризна талпата със страшна сила
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          Долен болинджър на дневна + моментум мулти. Ама дъл няма да изгърмя. Както и да е, дългосрочно аз си оставам Мечо.
                          Вземаш ли под внимание че и манипулациите от банки и институции вчера бяха мащабни и индикаторите са хлъзгави

Коментар

А какъв е мотива за тази позиция ?
                            Долен болинджър на дневна + моментум мулти. Ама дъл няма да изгърмя. Както и да е, дългосрочно аз си оставам Мечо.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

На базата на какво е оптимизма ?
                              само графики и малко фундамент, влез в темата ми.
                              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Ден пореден, в който аз съм мечка 1.2980
                                А какъв е мотива за тази позиция ?

Коментар

Working...
                                X