IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хаус как е влезели от 30.40
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Драсти и от мен! Много тегав ден днес. Я малко пазарлама да направим Треа да ролвам Франсетата за немци пак
      http://www.investor.bg/novini/130/a/...a-evro,131642/

Добър ден и от мен откраднах си малко време за писане

НАИВНИК да не си разменяме отборите

Коментар

• Драсти и от мен! Много тегав ден днес. Я малко пазарлама да направим Треа да ролвам Франсетата за немци пак

Коментар

• Драстиииии!
          Много тихо тука- в унисон с пазарната ситуация.Ден за размисъл!Гледам ТИКсовете много нагоре-дойлярът постепенно ще набира сила.Успешен ден на всички!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Незнам пазара ама какво наргеле си направих

Коментар

• Пазара спънат в 30 пипса,откъде ги виждате тези драми незнам,то в официални почивни дни има същата волатилност
              И по точно 38 пипса
              ...
              Last edited by ивайло русев; 15.03.2012, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                дотук 3 неуспешни опита на 66..........
                .....нещо творческо трябва , а дотук не виждам такова,а не смяташ ли че е вариант и доставчика на котировки в момента да не може да поеме по голямо количество ордери за нагоре и да търси този рейндж с цел самият той да разтовари
                .....никой незнае точните обеми.....освен софтуера му
                .........а и каква драма има немога да разбера,засега фактите са че има поредни дни с по ниска цена на затваряне и докато задържа под 3080 мечоците са с превес......според мен де
                колкото по дълго държи реинжа ,толкова по дълъг ставам ;не изключвам изпускане до и под вчеращните котировки но до там. Единствено по 4часа и по седмична може да се търгува късо.
                Last edited by strannik; 15.03.2012, 15:47.
                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  в началото този нов танц на графиката ме объркваше доста,сега мисля ,че ми е по ясен,1.3096 и после ще се мисли пак.
                  дотук 3 неуспешни опита на 66..........
                  .....нещо творческо трябва , а дотук не виждам такова,а не смяташ ли че е вариант и доставчика на котировки в момента да не може да поеме по голямо количество ордери за нагоре и да търси този рейндж с цел самият той да разтовари
                  .....никой незнае точните обеми.....освен софтуера му
                  .........а и каква драма има немога да разбера,засега фактите са че има поредни дни с по ниска цена на затваряне и докато задържа под 3080 мечоците са с превес......според мен де

Коментар

• Ас на 30.16 затворих после от30.40 кас и днес сутрин затворих като станах и видиах пробива на 30.35 и при вториат пробив на 30.35 затворих и малко далаг. Сега см ван ако сега слезе на30.40 леко далаг с стоп 30.28 ако не от 31 кас стопа горе 30.90 малко далаг но цел 29. 75

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                      в началото този нов танц на графиката ме объркваше доста,сега мисля ,че ми е по ясен,1.3096 и после ще се мисли пак.
                      Странник, станал си експерт по "Неприлични танци"

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        В момента сме в корексиа коиато мисли 6те преклиу4и скоро около1.31 товае тест на нивото1.31 ,след което каси за1.29
                        ти нали имаше стоп около 1.31
                        ако иде до там да ти вземе стопа ...пак ли къси
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Третото тестче на 66 как ли го е замислил бота
                          ......нещо по творческо трябва да е
                          Ще поеме ли за своя сметка малко повече длъжки или пак ще има надоле за някой стоп
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• В момента сме в корексиа коиато мисли 6те преклиу4и скоро около1.31 товае тест на нивото1.31 ,след което каси за1.29

Коментар

Третото тестче на 66 как ли го е замислил бота
                              Ще поеме ли за своя сметка малко повече длъжки или пак ще има надоле за някой стоп
                              -Явно успява да ги хваща дори и малките движения

Коментар

• Третото тестче на 66 как ли го е замислил бота

Коментар

Working...
                                X