Хаус как е влезели от 30.40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДрасти и от мен! Много тегав ден днес. Я малко пазарлама да направим Треа да ролвам Франсетата за немци пак
Добър ден и от мен откраднах си малко време за писане
НАИВНИК да не си разменяме отборите
Коментар
-
Пазара спънат в 30 пипса,откъде ги виждате тези драми незнам,то в официални почивни дни има същата волатилност
И по точно 38 пипса
...Last edited by ивайло русев; 15.03.2012, 16:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениедотук 3 неуспешни опита на 66..........
.....нещо творческо трябва , а дотук не виждам такова,а не смяташ ли че е вариант и доставчика на котировки в момента да не може да поеме по голямо количество ордери за нагоре и да търси този рейндж с цел самият той да разтовари
.....никой незнае точните обеми.....освен софтуера му
.........а и каква драма има немога да разбера,засега фактите са че има поредни дни с по ниска цена на затваряне и докато задържа под 3080 мечоците са с превес......според мен деLast edited by strannik; 15.03.2012, 15:47.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениев началото този нов танц на графиката ме объркваше доста,сега мисля ,че ми е по ясен,1.3096 и после ще се мисли пак.
.....нещо творческо трябва , а дотук не виждам такова,а не смяташ ли че е вариант и доставчика на котировки в момента да не може да поеме по голямо количество ордери за нагоре и да търси този рейндж с цел самият той да разтовари
.....никой незнае точните обеми.....освен софтуера му
.........а и каква драма има немога да разбера,засега фактите са че има поредни дни с по ниска цена на затваряне и докато задържа под 3080 мечоците са с превес......според мен де
Коментар
-
Ас на 30.16 затворих после от30.40 кас и днес сутрин затворих като станах и видиах пробива на 30.35 и при вториат пробив на 30.35 затворих и малко далаг. Сега см ван ако сега слезе на30.40 леко далаг с стоп 30.28 ако не от 31 кас стопа горе 30.90 малко далаг но цел 29. 75Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениев началото този нов танц на графиката ме объркваше доста,сега мисля ,че ми е по ясен,1.3096 и после ще се мисли пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВ момента сме в корексиа коиато мисли 6те преклиу4и скоро около1.31 товае тест на нивото1.31 ,след което каси за1.29
ако иде до там да ти вземе стопа ...пак ли късиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеТретото тестче на 66 как ли го е замислил бота
......нещо по творческо трябва да е
Ще поеме ли за своя сметка малко повече длъжки или пак ще има надоле за някой стопМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеТретото тестче на 66 как ли го е замислил бота
......нещо по творческо трябва да е
Ще поеме ли за своя сметка малко повече длъжки или пак ще има надоле за някой стоп
Коментар
Коментар