If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бре, вчера затворих даксито и шортих френски индекс, щото съм се оженил за тва късото а Даксито му изтичаше мартенския Сега затворих франсетата и пак къси даксита юнски, щот пък днес франсетата изтичат Инак франците според стратегията - от 21 през 10 пипа х 2 позиции за 10 и 25 пипа Стопара 1,1969 Да видим... Първа гъбка тралала......втора....
Може ли някъв линк за тия падежи от къде ги гледаш
Абе странник ти добре прасна корекциата.....как ван бе влизай кас за 30.15 после от горе пак го пускаме и ела ме ви6..... Ако праасне 30.92 влизам далаг за 35.50.....сипито е пред ма6табна корекциа,мислиа пак дасе слеиат с eur/usd.......
от вчера дългите са ми по харни/посърце/ та затова така.Котар а защо е това 22.
Абе странник ти добре прасна корекциата.....как ван бе влизай кас за 30.15 после от горе пак го пускаме и ела ме ви6..... Ако праасне 30.92 влизам далаг за 35.50.....сипито е пред ма6табна корекциа,мислиа пак дасе слеиат с eur/usd.......
Като гледам какво става с цените на нефта, от тук долар-евро си е за покупка, както и златото и среброто!
Започнаха атаките срещу високите цени на нефта:
Sources note a Rtr headline that cites UK sources as expecting US to request emergency oil release soon. April WTI trades at $104.60 now, is down about $1.20 on the news.
Не бре, вчера затворих даксито и шортих френски индекс, щото съм се оженил за тва късото а Даксито му изтичаше мартенския Сега затворих франсетата и пак къси даксита юнски, щот пък днес франсетата изтичат Инак франците според стратегията - от 21 през 10 пипа х 2 позиции за 10 и 25 пипа Стопара 1,1969 Да видим... Първа гъбка тралала......втора....
Аз пък имам къса с цел 1.1999 от 1.2095
Пак не можах да хвана врао
Добър ден и от мен откраднах си малко време за писане
НАИВНИК да не си разменяме отборите
Коментар