If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Странник, твоята "игра" е супер различна. Това, което за теб е "цялото движение", за мен е един приемлив стоп, примерно. За мен "цялото движение" е, ако хвана 1.40 - 1.30 от спад 1.42 - 1.26. Разликите не са само в мащаба или обемите... Помисли и ще разбереш, какво имам предвид.
Знам, че "много ти е ясна", но ще си позволя един "съвет" - пари от форекс няма да изкараш, ако не си промениш начина на мислене. С висене на компа по цял ден и дращене по форумите също не става... Бъди щастлив, живей пълноценно и резултатите няма да закъснеят. Търговията не е спринт, а по- скоро маратон; пести си силите, за да стигнеш до финала.
финала всички ще го стигнемпиша само тука висенето пред компа е задължително за начинаещият ако иска да не остане такъв:, все пак става въпрос за анализ на функци
и да знаеш от мен ,че ако искаш да сравняваш търговията със спорт ,то наи -подходящият
е щафета с препядствия лошото идва когато си мислиш ,.че това което държиш е щафета
сърцето ми се къса като гледам как влизате в дългите
Добрий день
И на мен ми се къса ама ще почкам може да са видяли нещо дет ние не сме видяли
При мен има дожи надгробен камък придружено с дулга меча свещ на М5
казах ти че беше от 1620 и стигна до 1607
а преди това имаше и по на доло трябва ли да пращам снимка с това което съм изкарал
който ма послуша тогава спечели който не
сега дерзае
Аз си имам бъкет, на който си пише в коя минута, каква е била котировката
И аз като се издъня не ме е срам да си призная. Успех!!!
Странник, твоята "игра" е супер различна. Това, което за теб е "цялото движение", за мен е един приемлив стоп, примерно. За мен "цялото движение" е, ако хвана 1.40 - 1.30 от спад 1.42 - 1.26. Разликите не са само в мащаба или обемите... Помисли и ще разбереш, какво имам предвид.
Знам, че "много ти е ясна", но ще си позволя един "съвет" - пари от форекс няма да изкараш, ако не си промениш начина на мислене. С висене на компа по цял ден и дращене по форумите също не става... Бъди щастлив, живей пълноценно и резултатите няма да закъснеят. Търговията не е спринт, а по- скоро маратон; пести си силите, за да стигнеш до финала.
Абе, ти май даваш прогнози без изобщо да погледнеш котировките.
Викнал си късо на 1607. Сега е 1664. Намам идея бъкета кой фючърс дава но както и да погледнеш си викнал късото в локално дъно
казах ти че беше от 1620 и стигна до 1607
а преди това имаше и по на доло трябва ли да пращам снимка с това което съм изкарал
който ма послуша тогава спечели който не
сега дерзае
Ти дочака ли го 1530 или не?
Надявам се да си затворил късите поне на печалба.
явно четете избирателнооо
казах че имам няколко отворени позиции на златото който ги вардя на горе на доло за по 20 30 пипса и имам една малка за проба от 0.1 лота за проба
а от другите имам над 10 затворени на + спорет тебе дали ме бърка че ми е ударило стоп на малка загуба
Абе, ти май даваш прогнози без изобщо да погледнеш котировките.
Викнал си късо на 1607. Сега е 1664. Намам идея бъкета кой фючърс дава но както и да погледнеш си викнал късото в локално дъно
Коментар