If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добро утро след като нямаше тест на дъното вчера,днес курсо маи е решил да ме опровергае, и да продължи да рови на юг както си му е реда .ново дъно става все по вероятно ,със всяка пропиляна секунда за възходящо движение
добро утро след като нямаше тест на дъното вчера,днес курсо маи е решил да ме опровергае, и да продължи да рови на юг както си му е реда .ново дъно става все по вероятно ,със всяка пропиляна секунда за възходящо движение
Тая зелена свещ с която приключи денят, нещо не ми харесва за къси. Май ще изчакаме малко за късите
Всичко при еврото вече отиграно и калкулирано, и то по всички фронтове. Аз не очаквам изобщо да падне под 1.25...1.25 ще му е дъното, ако изобщо се тества. Не виждам в близко време да се чака подаването на нова "топка" за отиграване"...всички топки бяха отиграни- и Гърция, и Испания, и Италия, и Франсето и цяла Европа (не без помоща на някои платени играчи), без главния двигател. От тук нататък, истински срив на еврото може да настане само и единствено, ако се появят проблеми в главния двигател...ако той продължи да работи на същите обороти както до сега, и се запази сегашното статукво, без да се влошава, еврото плавно ще покачва! Аз очаквам да почнат да идват, макар и премерени, сигнали за влошаване положението на нещастния войник Швейк, за който всички мислят, че мо'e много да носи, но нали знаеш, че колкото и да носи магарето, като го претовариш, в един момент внезапно рухва!
Та такива мисли се редят в главата на обикновен страничен наблюдател!
Ривахме като говеда всеки път когато оркестърът на полка го засвири
Украйна 1982 г. На това учение на казаците им събрахме погледа
След учението обаче ме вкараха в ареста ЗКП чето на полка - за морално разложение - а аз само продавах списания Плейбой, нищо повече
Църно море .. да Казаха ми името му, имаме някакви общи познати, но не помня.. висок слаб с дълга коса на опашка май. Свиреше на клавишни лятото. Някой скоро на маса ми каза, че починал от пиене, като стана дума за клуба..Ако е вярно жалко.. Обаче не го и мярнах като бях за последно там ..
аа не знам тогава не съм влизал.
Попитах ,защото познавам гилдията ,жалко за човека.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
ЦЕРНО МОРЕ ЛИ?...Знаеш ли как се казва музикантът който го държи,който е починал?
Църно море .. да Казаха ми името му, имаме някакви общи познати, но не помня.. висок слаб с дълга коса на опашка май. Свиреше на клавишни лятото. Някой скоро на маса ми каза, че починал от пиене, като стана дума за клуба..Ако е вярно жалко.. Обаче не го и мярнах като бях за последно там ..
Коментар