If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Втори етаж на хотела. Там където по татово време бе дневния бар.. За съжаление чух че собственикът бил умрял от фиркане, а той бе гвоздея в бандата която свири там. Сега вероятно жена му го държи. Лятото пееше и една норвежка там, но сега не я видях.
ЦЕРНО МОРЕ ЛИ?...Знаеш ли как се казва музикантът който го държи,който е починал?
Ба мааа му тва Джокерс даже го не знам дей. Старост нерадост
Втори етаж на хотела. Там където по татово време бе дневния бар.. За съжаление чух че собственикът бил умрял от фиркане, а той бе гвоздея в бандата която свири там. Сега вероятно жена му го държи. Лятото пееше и една норвежка там, но сега не я видях.
Jay Gould жюф да си !!!
Снимката на Бат Милко е покъртителна !!!
Кърти Милко Каладжиев - Я Елате Пиленца При Баткоhttp://vbox7.com/play:8a2e5132
Тия дни, след като по празниците и след, пообиколих почти де що има клубове в града, стигнах до следното заключение. В Джокерс има по-яки мацки отколкото в Алиби, а Калифорния е направо Пенсионерска среща. Пък и самите музиканти са някакви антики и свирят и пят фалшиво за разлика от музикантите в Джокерс. Пообиколихме и останалите известни дискотеки, обаче, най-готините мацки са си пак в чалготеките и по-специално в Плаза Час Пик не става заради ди-жея и май запада.. Версай не съм ходил скоро, ама ми казаха, че западнал вече и е умряла работа.. Ааа.. в Черно море има още един рок клуб на панорамата..
Петък или събота, ако е успешна седмица - живот и здраве смятам пак един тур с жената и компания ..
Перничанин тича при лекаря:
- Докторе, уапа ме змия.
Докторът:
- Къде те ухапа?
- Е, па, зад трафопосту.
- Не бе, за какво те ухапа?
- Е, па, ей така без нищо))))))
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Някакъв човек стои на улицата и ръси нещо...
Идва полиция и го пита:
- Абе ти що ръсиш тука?
- Ами ръся против крокодили!
- Абе ти луд ли си бе? Тука няма крокодили!
- Еми нали за това ръся....
Снощи, преди да си легна, разцъквах каналите на ТВ и с потрес видях предаването на Люба Кулезич - Някакъв остронос астролог, с вид на уволнен за опипване на пътнички кондуктор, облечен по последен писък на модата, от началото на 90 те (Капалъ Чарши) и някаква зле боядисана, рошава врачка, нищиха световната финансова криза. Дойде ми малко множко от тоя интелектуален елит начело с проскубаната си водеща и с облекчение превключих на чалга канал ...
баси, зяпам си в тубата
"Под прикритие"
последния епизод
(иначе го дават у неделя
по първа, ама там има реклами,
а я ги мразим)
страшен филм, за нашите
стандарти си е направо
връхтъ
Коментар