IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=blqblq;1059200176. Все пак да се тръби за дъно при подобен тренд е... несериозно.[/QUOTE]
    и в петък беше несериозно но го хеанах целият спад тогава споделих за ключово ниво , сега пак нещата се повтарятключовото ниво този път е 2764 и след малко съм къс
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Значи да докладвам. 6400 не го ли спре даксито, значи кризата е свършила. Някой верва ли, че кризата е свършила??? Аз не вервам. Кофти че маркето го боли оная работа дъл вервам ил не.
      Еврото още в сряда-четвъртък подаде индикации за нещо подобно. Все пак да се тръби за дъно при подобен тренд е... несериозно. Ще почакаме, то ще си покаже. Лично аз почнах да купувам по малко от миналата седмица; в момента все още съм нет шорт с няколко лота, но нагоре (евентуално) ще махам полека късите и ще купувам още според ситуацията. Ако съм прав, поне първите няколко фигури нагоре ще са доста чопи и интрадей ще е касапница. Върти ми се нещо от порядъка на 1.38, където са и критичните нива за даунтренда.

Горното е лично мнение и определено не е предпостака за заемане на позиция. Още повече пък краткосрочна...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Някой верва ли, че кризата е свършила??? Аз не вервам. Кофти че маркето го боли оная работа дъл вервам ил не.
        Тя кризата е свършила,само че сега сме в период на депресия което е по лошо.

Коментар

• едно с малко с проучвателна цел- сел 2781

Коментар

• 1.283333333333333333

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Какво е пророкувал Реда?

Дали не направихме видяхме вече дъното? S&P дълго си кътаха коза, в петък направиха интересен деня и би трябвало да са поизлезли, хехе...
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Значи да докладвам. 6400 не го ли спре даксито, значи кризата е свършила. Някой верва ли, че кризата е свършила??? Аз не вервам. Кофти че маркето го боли оная работа дъл вервам ил не.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                според мен всички дет се съмняваха в Редовото пророчество сегъ требе със сарък луканка и туба вино да одат да му се извинът
                дебна го за късо и мисля че момента е близко 1.2764 вземе ли е готов следя 4 часа графика едно внимание не е излишно после да няма ....Ех замалко
                Last edited by strannik; 17.01.2012, 12:21.

Коментар

според мен всички дет се съмняваха в Редовото пророчество сегъ требе със сарък луканка и туба вино да одат да му се извинът
                  Какво е пророкувал Реда?

Дали не направихме видяхме вече дъното? S&P дълго си кътаха коза, в петък направиха интересен деня и би трябвало да са поизлезли, хехе...

Коментар

Веднъж и ЖИУОТНОТО-ПАЯК
                    да каже нещо хубаво !!!!
                    Айде давайте САРЪЦИТЕ,
                    че ЛУКАНКИТЕ много намаляха
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• хора това евро много полудя . но до края на седмицата ще падне поне до 1.2555 китаиците са воновни ама какво да се прави куса при 2651 питате ли ме !!!

Коментар

• според мен всички дет се съмняваха в Редовото пророчество сегъ требе със сарък луканка и туба вино да одат да му се извинът

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Аз ако съм на РЕДА на мястото,ще Ви нашляпам!!!Ма Вие въобще не го слушате!!!
                          ротния не требе да разбира инъче лошо
                          излизам и чакам
                          Last edited by strannik; 17.01.2012, 11:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                            е добре де ще пусна и едно много ДЪЛГО късо
                            Аз ако съм на РЕДА на мястото,ще Ви нашляпам!!!Ма Вие въобще не го слушате!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              има важни данни за зоната и германия в 12 ако има движение след това щее е евентуално подкрепено и от данните
                              Май изтече информацията предварително!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Вие няма ли да проявите малко творчество бе!!!Късо та късо!!!
                                Е как бре, дълго има у EUR/CHF

Коментар

Working...
                                X