След пробива на30.30 О4акваме тест на даното на39.75......39 последна подкрепа от коиато наверно 6 те видим обратно тест на 1.31
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТъй е форекса, много е калпав
А бе ти ли беше или друг беше казал, че зимата се впускал в търговията, че имал свободно време, а то стана средата на март и още си тука
от вчера чакаме един материал и доставчика един сериозен и днес следобяд съм дежурен по скалп
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеДразня се защото ,по много различен начин тръгва за тестове на локални дънца или връхчета,с насечени движения,близки стопове не вършат работа примерно спреда +2 пипса а преди време този вид скалп си работеше,сега просто цената на стопа става много по висока и трудно можеш да влезеш във дадена посока без поне два гръмнали стопа.Ама ще се нагаждам ,то мафията няма да се съобразява с мен я,както казва един приятел " мафията не е пионерска организация"
А бе ти ли беше или друг беше казал, че зимата се впускал в търговията, че имал свободно време, а то стана средата на март и още си тукаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеами незнам гледам ги тука нещата има мегдан за 1.33
Аз ще черпяДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЩе ме убиеш от хумор
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЖАБА квака в блатото
криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза,
Коментар
-
Дразня се защото ,по много различен начин тръгва за тестове на локални дънца или връхчета,с насечени движения,близки стопове не вършат работа примерно спреда +2 пипса а преди време този вид скалп си работеше,сега просто цената на стопа става много по висока и трудно можеш да влезеш във дадена посока без поне два гръмнали стопа.Ама ще се нагаждам ,то мафията няма да се съобразява с мен я,както казва един приятел " мафията не е пионерска организация"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЩе ме убиеш от хумор
криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеНа моменти този "маркет" ми става смешен чак,как без чисти движения си тикат цената надолу нагоре.Едно-напред ,две-назад,три напред-четири назад
.......това ако е извадка на психологията на "трейдърите" то ще излезе че сме някакви робокопи.Къде са онези чисти движения от преди време?
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=zcvWHnZJwyg
И ей тука всеки да си знае мястото Не кат наште пешеходци да му свириш да спре, че да минеш щот ти си с по-голяма маса, пък той да не е*ааТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеедно дълго за 1.329Деградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар