IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След пробива на30.30 О4акваме тест на даното на39.75......39 последна подкрепа от коиато наверно 6 те видим обратно тест на 1.31
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Тъй е форекса, много е калпав
      А бе ти ли беше или друг беше казал, че зимата се впускал в търговията, че имал свободно време, а то стана средата на март и още си тука
      аз съм бе,какво те учудва?
      от вчера чакаме един материал и доставчика един сериозен и днес следобяд съм дежурен по скалп

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
        Дразня се защото ,по много различен начин тръгва за тестове на локални дънца или връхчета,с насечени движения,близки стопове не вършат работа примерно спреда +2 пипса а преди време този вид скалп си работеше,сега просто цената на стопа става много по висока и трудно можеш да влезеш във дадена посока без поне два гръмнали стопа.Ама ще се нагаждам ,то мафията няма да се съобразява с мен я,както казва един приятел " мафията не е пионерска организация"
        Тъй е форекса, много е калпав
        А бе ти ли беше или друг беше казал, че зимата се впускал в търговията, че имал свободно време, а то стана средата на март и още си тука
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Сега пак ще ръчка по пипс два за ново дънце

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
            ами незнам гледам ги тука нещата има мегдан за 1.33
            Чул те господ
            Аз ще черпя
            Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
              Ще ме убиеш от хумор
              ами незнам гледам ги тука нещата има мегдан за 1.33

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                ЖАБА квака в блатото
                криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза,
                и ся списиално за реда КРИЗАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АА

Коментар

• Дразня се защото ,по много различен начин тръгва за тестове на локални дънца или връхчета,с насечени движения,близки стопове не вършат работа примерно спреда +2 пипса а преди време този вид скалп си работеше,сега просто цената на стопа става много по висока и трудно можеш да влезеш във дадена посока без поне два гръмнали стопа.Ама ще се нагаждам ,то мафията няма да се съобразява с мен я,както казва един приятел " мафията не е пионерска организация"

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                    Ще ме убиеш от хумор
                    ЖАБА квака в блатото
                    криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза, криза,
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                      На моменти този "маркет" ми става смешен чак,как без чисти движения си тикат цената надолу нагоре.Едно-напред ,две-назад,три напред-четири назад
                      .......това ако е извадка на психологията на "трейдърите" то ще излезе че сме някакви робокопи.Къде са онези чисти движения от преди време?
                      Няма ги нъли, няма ги Вииш ли са за ко говорих миналата седмица като се размрънках, че не движи.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=zcvWHnZJwyg
                      И ей тука всеки да си знае мястото Не кат наште пешеходци да му свириш да спре, че да минеш щот ти си с по-голяма маса, пък той да не е*аа
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• На моменти този "маркет" ми става смешен чак,как без чисти движения си тикат цената надолу нагоре.Едно-напред ,две-назад,три напред-четири назад
                        .......това ако е извадка на психологията на "трейдърите" то ще излезе че сме някакви робокопи.Къде са онези чисти движения от преди време?

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                          едно дълго за 1.329
                          Ще ме убиеш от хумор
                          Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• едно дълго за 1.329

Коментар

• решили са да го бутат под 3000

Коментар

• Имам проблемация. Даксито ми изтича тази вечер. А аз си държа на него. Демек, не ща да ме затворят довечера и утре да отвори с гап надоле. Мога да го затворя и да вляза до утре у Френски ил испански индекс, които изтичат утре вечер. У кой да влаза?

Коментар

Working...
                                X