IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приемам прогнози за Е/$
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• EURCHF - Долната камара в Швейцария отхвърли предложението за затягане на надзора на решения от SNB. Tова оказа подкрепа на еврото спрямо швейцарския франк, като котировките на двойката преминаха отново над нивата при 1,2100 подавайки сигнал за вероятно продължаване на възходящото движение с вероятен таргет нивата около 1,2150/55.
      Varchev Finance

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Ура товарищи, ура !..... Революция кончается, там где начинается большевизм !

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4644131
        Спарт тази е знаем,само се чудя дали е инвеститор или спекулант
        Last edited by bingo; 14.03.2012, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Ура товарищи, ура !..... Революция кончается, там где начинается большевизм !

имаше репортажче за тази приятелка на Хилари
          На приятелите на Хилари може

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            Аз нямам такива нерви,нещо не тръгне ли го разкарвам дори и на минимална загуба.Ама при този кабел си сложих едно ордерче от 1,5689 пък да видим ще даде ли нещо
            аааа, в такъв случай ти ще черпиш не аз

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Къв паритет бе френд, 1.37-1.42 е целта до края на годината! Тоя скъп франк вече им изяде част от икономиката на млекарите...кой шъ търпи до безкрай нереалните в момента нива! Още малко положителни сигнали за Гърция, еврозоната и щатите и ще видиш к'во ще стане с франка --> там където му е мястото!
              А къде му е мястото?
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ура товарищи, ура !..... Революция кончается, там где начинается большевизм !

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                  Колега дай мако инфо тая двойка никога не ми е била ясна на север или към паритет
                  Къв паритет бе френд, 1.37-1.42 е целта до края на годината! Тоя скъп франк вече им изяде част от икономиката на млекарите...кой шъ търпи до безкрай нереалните в момента нива! Още малко положителни сигнали за Гърция, еврозоната и щатите и ще видиш к'во ще стане с франка --> там където му е мястото!

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                    При евро/швейк посоката е ясна.
                    Колега дай мако инфо тая двойка никога не ми е била ясна на север или към паритет

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                      ами на едночасова е с предпоставки за двойно връхче, което си върви по даунтренда от 1,5989 ако пробие 1,5650 логичният таргет е 1,5550 просто търгувам на по -голям таймфрем
                      Аз нямам такива нерви,нещо не тръгне ли го разкарвам дори и на минимална загуба.Ама при този кабел си сложих едно ордерче от 1,5689 пък да видим ще даде ли нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                        Някой следи ли Е/Швейк
                        При евро/швейк посоката е ясна.

Коментар

ако съм ти пречил,махнах се......
                          Не си ми пречил просто си допълнителна капка в морето в което може да се удавя
                          С по големи позиции се оказах от възможностите и сега гриза нокти

Коментар

• Добър ден на сичкото трейдър и успешен

Някой следи ли Е/Швейк

Коментар

как ги ковете тези пипони по 200
                              аз като ми даде 20/25 и съм дотам
                              ама сиромаха и на малкото се радва
                              ами на едночасова е с предпоставки за двойно връхче, което си върви по даунтренда от 1,5989 ако пробие 1,5650 логичният таргет е 1,5550 просто търгувам на по -голям таймфрем

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                                Тва е доре
                                Надявам се да си си взел твоите 20 и да ходим към 1.31
                                ако съм ти пречил,махнах се......

Коментар

Working...
                                X