IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    5стопа са напълно нормално явление. Въпроса е колко са големи и след колко печеливши се елиминират загубите. Защото ако са като Ивайло Русев тези 5 стопа се оправят още с първият импулс от една печеливша сделка.
    Сега ако се оставиш 5 стопа по 30пипса да ти се ударят вече е мнооого кофти тръпка.
    тука требе да уточним как ги смята тия пипове.шот вика с малък обем 5-10 к пък само 14 пипа загуба.
    само последния му стоп е 5 пипа от късото @ 99
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Яз му влезнах дълго от 3203 стопа на 3187 малко голям ми идва ама ше видим
      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• дълго от 3207, стоп на 3197 цел от ръка /вход по 15 мин.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          няма такова нещо. на трезва глава и ако не си се вманиачил да отмъщаваш на пазара и да му доказваш, че ти си правият няма как да стане това
          Стана бря, с очите си го видях
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• 5стопа са напълно нормално явление. Въпроса е колко са големи и след колко печеливши се елиминират загубите. Защото ако са като Ивайло Русев тези 5 стопа се оправят още с първият импулс от една печеливша сделка.
            Сега ако се оставиш 5 стопа по 30пипса да ти се ударят вече е мнооого кофти тръпка.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

между колдрексите се наливам с чай и бульони да го и грипа.
              нон-стоп ми се пие нещо
              и мен ме гази ма му давам отпор напаст
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                А, тя като тръгне каръшката серия, не пита. От боза по силно не пия де.
                няма такова нещо. на трезва глава и ако не си се вманиачил да отмъщаваш на пазара и да му доказваш, че ти си правият няма как да стане това
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

моят рекорд трудно някой ще го бие затова и не пия вече докато търгувам
                  наздраве
                  А, тя като тръгне каръшката серия, не пита. От боза по силно не пия де.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Пий колдрекси по 4-5 на ден два дни, после разреди до 3 броя и си готов. Онзи път като ме беше налегнало и мен и ходих до аптеката точно затова ходих. Ко не беше колдрекса, щях да лежа като тулуп
                    между колдрексите се наливам с чай и бульони да го и грипа.
                    нон-стоп ми се пие нещо

Коментар

не съм още. изпих повече чайчета отколкото за 6 години в Полша да ге
                      Пий колдрекси по 4-5 на ден два дни, после разреди до 3 броя и си готов. Онзи път като ме беше налегнало и мен и ходих до аптеката точно затова ходих. Ко не беше колдрекса, щях да лежа като тулуп
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Лично се познавам с един чиляк, дето е с няколко стопа над твоя рекорд
                        На припозналият се наздраве
                        моят рекорд трудно някой ще го бие затова и не пия вече докато търгувам
                        наздраве

Коментар

не съм още. изпих повече чайчета отколкото за 6 години в Полша да ге
                          Чайчета
                          Нали ти казах как се лекува това????
                          Почвай да хакаш нещо дето сгрява!!!
                          Якоооооооооооооооо!!!! На МОТИКА се напрай
                          и утре ще си на крак.
                          Инък ще се влачиш още 1-2 седмици
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

като се научиш да си седиш на ръцете и спреш да цъкаш заради самото цъкане.може и пари да почнеш да вадиш от пазара.
                            дотогава ше сдаваш 5 поредни стопа и ше се нервиш
                            тука си прав ама с до 5-10к и сега сборувах минусите =-14 пипса ще го преживея .........даже ще ти кажа следващото ордерче късо 10к от 3199 стоп на 3204 лимитче 3183 ......цъкам си

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Мен никой не мое ме би, имам 21 поредни. От много време насам и сам не мога да се бия. Може да е било АНОМАЛИЯ
                              Лично се познавам с един чиляк, дето е с няколко стопа над твоя рекорд
                              На припозналият се наздраве

Коментар

ако оздравея дотогава с удоволствие и грийда ше земем да ни светне как ' позна' надолето сабахлен
                                ок ще се чуем

Коментар

Working...
                                X