Първоначално изпратено от Аптекаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМен никой не мое ме би, имам 21 поредни. От много време насам и сам не мога да се бия. Може да е било АНОМАЛИЯ
Котьо, и под 3100 може да слезе. Все пак трябва да си затворя късите, а пазарката да си довърши корекцията...Отделно че моментът с едновременни дълги и къси хич не ми е по вкуса. Както би казал Реда - ШИЗОПРАСИЯ!
Коментар
-
Ивайло Ивайлинце от къде дате почвам
графика барова несе гледа в такова овеличение
тя затва е барова дасе виждат баровете O/C/H/L
и защо точно Н1 намери даправиш аналлиз
ето ти правилен анализ - под 3140 става интересно
ноне беззтоп иначе лошо много лошо Ивайлинце
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеварианта влизане в канала 3030-3225 не е ли факт в момента ,предвид слабия импулс който поне аз наблюдавам към момента пробив над 3318 ми се струва малко вероятен днешния дневен бар ме замисля ,остри резки бичи движения към 3311 и после към 3318 не са ли пример за немощ последвани от спад до 3140 остро покачване до 3285- незнам дали всички правила за двоен връх са спазени но ....според мен етвърде вероятно 3140 ..........
Коментар
-
варианта влизане в канала 3030-3225 не е ли факт в момента ,предвид слабия импулс който поне аз наблюдавам към момента пробив над 3318 ми се струва малко вероятен днешния дневен бар ме замисля ,остри резки бичи движения към 3311 и после към 3318 не са ли пример за немощ последвани от спад до 3140 остро покачване до 3285- незнам дали всички правила за двоен връх са спазени но ....според мен етвърде вероятно 3140 ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетва 3140 не го виждам ама никак . поне засега.
btw гап има само при брокерите дет затварят в петък в 23.00ч.при другите е около 5 пипа.не си струва да се смята за гап даже.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеако ще го пълнят този гап тази вечер е момента като гледам някои инфота утре ще циклим 3250/3300..........
btw гап има само при брокерите дет затварят в петък в 23.00ч.при другите е около 5 пипа.не си струва да се смята за гап даже.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениедълго от 3207, стоп на 3197 цел от ръка/вход по 15 мин.
/ изхода е по 5 М
Last edited by bguest; 13.02.2012, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениенещо се бъркаш?
това ми е името не само във форума........тоя Груев не е от квартала.....ако не вярваш може във фейсбук да се сприятелим ..........няма от какво да се крия......
Коментар
Коментар