IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    а от тука некъде е дългата с близък стоп за 20-ина пипа как стигнах до тоя извод и аз нема а кажа
    То не е нужно, ти си казвал
    Аре бре оздравя ли ?
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      КРАДЛИВА МИЖАТУРКА оздравя ли????
      не съм още. изпих повече чайчета отколкото за 6 години в Полша да ге
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

като се научиш да си седиш на ръцете и спреш да цъкаш заради самото цъкане.може и пари да почнеш да вадиш от пазара.
        дотогава ше сдаваш 5 поредни стопа и ше се нервиш
        Мен никой не мое ме би, имам 21 поредни. От много време насам и сам не мога да се бия. Може да е било АНОМАЛИЯ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

като се научиш да си седиш на ръцете и спреш да цъкаш заради самото цъкане.може и пари да почнеш да вадиш от пазара.
          КРАДЛИВА МИЖАТУРКА оздравя ли????
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
            ей как си бе баровец , да цъкнем ли бира към края на седмицата
            ако оздравея дотогава с удоволствие и грийда ше земем да ни светне как ' позна' надолето сабахлен
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ей как си бе баровец , да цъкнем ли бира към края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Кой е казал, че съм трейдър ?

А и днеска Хирурга като пита от тука ли е късата или от 3300 и аз му отговорих, че според мен е от тука и ей ти конкретика. Сега как съм стигнал до тези изводи е друг въпрос. Но лафа ми е по-интересен. Едно време пишех много във форексфорума, но ме изгониха и от тогава гледам да се сдържам, и по този начин не се и натоварвам с излишни неща.
                а от тука некъде е дългата с близък стоп за 20-ина пипа как стигнах до тоя извод и аз нема а кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                  ..........а дърварите като мен се нервят като от 6 входа днес 5 ударени стопа ........е**х са в малоумника

Коментар

вземи пусни една сделка да видим и ние неграмотните нещо.................и от теб тука никаква конкретика не съм прочел........сори трейдър ама .....дай малко показни
                    Кой е казал, че съм трейдър ?

А и днеска Хирурга като пита от тука ли е късата или от 3300 и аз му отговорих, че според мен е от тука и ей ти конкретика. Сега как съм стигнал до тези изводи е друг въпрос. Но лафа ми е по-интересен. Едно време пишех много във форексфорума, но ме изгониха и от тогава гледам да се сдържам, и по този начин не се и натоварвам с излишни неща.
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      ПРАСЕТО избяга зад граница!!!!Ако се върне,можем да ги въртим с РЕДА като Путин и Медведев.Два мандата СВИНЩИНА,два мандата РЕД- като размяната на политиките на социалисти и консерватори.
                      Туй келеме еврото може 36 да го гледа през крив макарон таз година.
                      Тая идея не е читава !!!!
                      ЧЕРНОПРАС усети, че съм наточил калъчката и затова избега !!!
                      Щеше да има извънредни мръвки по КОЛЕДА

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                        дълга в евро долар от 14, стоп 05, цел от ръка
                        не мина

Коментар

вземи пусни една сделка да видим и ние неграмотните нещо.................и от теб тука никаква конкретика не съм прочел........сори трейдър ама .....дай малко показни
                          да не си от многото дето "мама меси тати носи" и язе съм голем "Трейдър" .............ама да не е на демоверсиите..................че като ви чета тука всички къртите яко мангизи .............и аз се чудя абе на моменти как само моите стопове гърмят "къде сбърках".....ама така е ........едни го могат и са на такава висота че вече само за удоволствие трейдват..........а дърварите като мен се нервят като от 6 входа днес 5 ударени стопа ........е**х са в малоумника

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            Реде ти кът гърмян заек трябва да знайш , че на пазаря работят само животни/прасета, меци и бици/ тъй че за ората тук нема място, ай зимай си чантата и да те няма
                            Да си тръгна, но няма да е добре за ЖИУОТНИТЕ,
                            щото тръгвайки си ще завлека много нещо с мене.
                            Нъл виждаш съм тежко въоръжен

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              РЕДА ако бъдем честни в тоя форум от пишещите едва ли има и един който да отговоря на понятието трейдър
                              Така че сега можеш си прибереш палката за мухи и да не бележиш съгражданите ми

НАВНИК аз си мислех, че всички са или от София или от Варна, чак се учудих че толкова много пловдивчани имало

kefalа че ние си търгуваме.
                              Ето тука за разтуха малко между трейдовете
                              http://www.youtube.com/watch?v=XrccY...ure=plpp_video

Коментар

• дълга в евро долар от 14, стоп 05, цел от ръка

Коментар

Working...
                                X