Mnogo iskam niakoi dame nau4i na tia vratki s diamanti zikzak tiktak ias da gepia lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениенещо се бъркаш?
това ми е името не само във форума........тоя Груев не е от квартала.....ако не вярваш може във фейсбук да се сприятелим ..........няма от какво да се крия......
Нищо не съм казал.
Хубаво кученце, че и момиче, като моята котка
Хайде лека от мен, време е за ядене и спанеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнениеИваило ... аиде даси говориме едно към едно
тук какво можеш да научиш и от кого? ххххх
някоя простотия наимного тук във форома има
само психясали сервитьорчета и тук таме някои
зарибител хххх от тях ли ше крадеш занаята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнениеИваило ... аиде даси говориме едно към едно
тук какво можеш да научиш и от кого? ххххх
някоя простотия наимного тук във форома има
само психясали сервитьорчета и тук таме някои
зарибител хххх от тях ли ше крадеш занаята?
Коментар
-
ти освен вица за 70-те ударени стопа
някои друг ФОЛКЛОР нямаш лида
споделиш? експерта трима ли го праихте хххх
и как преди брокера да ви помогне да
ударите 90-тия стоп несе сетихте да
обърнете експерата наобратно хахахаха
ако не на 25-тия поне на 49-тия път
аиде лека днес ше съм дежурен
специално за ФОРОМА ше праим билки
като ви удраи 99-тия стоп заповядаити
на чаи от липа хххх и за мезе АЛПИЙСИ лапад
ххххх
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНяма я в речника, но звучи добре.
Иво, ко му се вързваш на Билкаря, Аптекаря, Шапкаря (оня от Алиса) и тн?
Коментар
-
Добре, честен човек си имаш отговорност
за хората които зависят оттеб значи...
трабва даме разбереш шото аз казвам
наглас само очевидното ...
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеСамо да ти кажа колега че успехите си ги печелим с работа и то никак на теб няма да ти е по вкуса сигурно защото се нарича "Полагане на машинни замазки и машинни гипсови и вароциментови мазилки" не е много авторитетно нали но сме започнали от нищото в Израел през бума в БГ и досега се държим с поръчки и коректност ,защото на главата ми са 12 момчета които и в момента си вземат заплати макар да стоят заради времето в домовете си и се моля това време да се оправя че АМАН..................
А тука си уплътнявам времето на тези пазари и естественно някой левец никак не ми е излишен.....................Хайде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНяма я в речника, но звучи добре.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
А пък тоя Билкара как ми иде да почна
да псуем как си требе. Малииииииииии
Помните Пилето как го отнася напоследъкЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнениедааа .имаш путенцял на ФОРОМЕН гуру
аиде лека и големи ФОРОМНИ успехи
хххх
А тука си уплътнявам времето на тези пазари и естественно някой левец никак не ми е излишен.....................Хайде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЦъъъъъъъ
Таз дума не я знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнениедааа .имаш путенцял на ФОРОМЕН гуру
аиде лека и големи ФОРОМНИ успехи
хххх
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение21 Както би казал Реда - ШИЗОПРАСИЯ!
Таз дума не я знамЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар