IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mnogo iskam niakoi dame nau4i na tia vratki s diamanti zikzak tiktak ias da gepia lev

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
      нещо се бъркаш?
      това ми е името не само във форума........тоя Груев не е от квартала.....ако не вярваш може във фейсбук да се сприятелим ..........няма от какво да се крия......
      Защо да не ти вярвам
      Нищо не съм казал.
      Хубаво кученце, че и момиче, като моята котка

Хайде лека от мен, време е за ядене и спане
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
        Иваило ... аиде даси говориме едно към едно

тук какво можеш да научиш и от кого? ххххх

някоя простотия наимного тук във форома има

само психясали сервитьорчета и тук таме някои

зарибител хххх от тях ли ше крадеш занаята?
        Аптекарю. аптекарю, току що изказа една много голяма простотия! Аз лично научих почти всичко от този форум и продължавам да научавам още ценна информация и опит, НООООО, трябва да имаш малко мозък в онова нещо което ти служи само за да можеш да пазиш равновесие, и да се научиш да отсяваш зърното (макар и малко) от плявата. Аз лично съм изложил всичкият си опит тук в този форум и макар и скромен всеки който иска да си свери часовника може да го направи! да не говорим за темата на Филипс, на Го Дим, на Стамбата и още много други ама и ти май си от ония дето: Ти му викаш Куме Иване то търчи за хоя да те хване!

Коментар

Иваило ... аиде даси говориме едно към едно

не ме е срам да питам ,нищо лошо не виждам да контактувам със когото и да било..............защото костюма вратовръзката ,умния поглед в комплект с колежански очила не винаги са критерий за знания опит и тн.........кажи ми къде е това котило/форум / на интелектуална мисъл свързана с форекса да отивам там и да чета .............едва ли някой е открил "светия граал"......повярвай хвърлям око на почти всички форуми и ги следя и единственния който ми прави впечетление е на светлин минев .........но някак не се вписвам там ,много детско в добрия смисъл на думата и "форексфорум" където си ги чета и са добронамерени макар да има и там доста "емоционални" колеги но си го обяснявам с напрежението все пак .............Относно занаята това за мен е само хоби .....това не е здравословен занаят/трейдърския/.

Коментар

• ти освен вица за 70-те ударени стопа

някои друг ФОЛКЛОР нямаш лида

споделиш? експерта трима ли го праихте хххх

и как преди брокера да ви помогне да

ударите 90-тия стоп несе сетихте да

обърнете експерата наобратно хахахаха

ако не на 25-тия поне на 49-тия път

аиде лека днес ше съм дежурен

специално за ФОРОМА ше праим билки

като ви удраи 99-тия стоп заповядаити

на чаи от липа хххх и за мезе АЛПИЙСИ лапад

ххххх

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Няма я в речника, но звучи добре.

Иво, ко му се вързваш на Билкаря, Аптекаря, Шапкаря (оня от Алиса) и тн?

Коментар

• Добре, честен човек си имаш отговорност

за хората които зависят оттеб значи...

трабва даме разбереш шото аз казвам

наглас само очевидното ...

Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
              Само да ти кажа колега че успехите си ги печелим с работа и то никак на теб няма да ти е по вкуса сигурно защото се нарича "Полагане на машинни замазки и машинни гипсови и вароциментови мазилки" не е много авторитетно нали но сме започнали от нищото в Израел през бума в БГ и досега се държим с поръчки и коректност ,защото на главата ми са 12 момчета които и в момента си вземат заплати макар да стоят заради времето в домовете си и се моля това време да се оправя че АМАН..................
              А тука си уплътнявам времето на тези пазари и естественно някой левец никак не ми е излишен.....................Хайде със здраве

Коментар

• Иваило ... аиде даси говориме едно към едно

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

СВИНЯТА СВИНСКА звучи най-добре
                  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
                  А пък тоя Билкара как ми иде да почна
                  да псуем как си требе. Малииииииииии
                  Помните Пилето как го отнася напоследък
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

дааа .имаш путенцял на ФОРОМЕН гуру

аиде лека и големи ФОРОМНИ успехи

хххх
                    Само да ти кажа колега че успехите си ги печелим с работа и то никак на теб няма да ти е по вкуса сигурно защото се нарича "Полагане на машинни замазки и машинни гипсови и вароциментови мазилки" не е много авторитетно нали но сме започнали от нищото в Израел през бума в БГ и досега се държим с поръчки и коректност ,защото на главата ми са 12 момчета които и в момента си вземат заплати макар да стоят заради времето в домовете си и се моля това време да се оправя че АМАН..................
                    А тука си уплътнявам времето на тези пазари и естественно някой левец никак не ми е излишен.....................Хайде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      Цъъъъъъъ
                      Таз дума не я знам

Коментар

дааа .имаш путенцял на ФОРОМЕН гуру

хххх
                        към никого никога не съм се обръщал подигравателно..............много моля...........къв Гуру ........реших просто да си поствам мненията .............и да се обосновавам ..........а като не съм прав някой ще ме поправи ..........ще науча нещо от него .........то занаят се краде......макар да не съм от вчера по тез пазари съм далеч от мисълта че знам нещо кой знае колко....................

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          21 Както би казал Реда - ШИЗОПРАСИЯ!
                          Цъъъъъъъ
                          Таз дума не я знам
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• да рапортувам с моите каруцарски изпълнения "селчето" от 3218 най-накрая го докарах до 22 пипончета и мача е равен ама иначе 6 ударени стопа и две профитчета на твърди 20 пипа.........мача продължава ..........едни асоциации със 7:2 ми идват на акъла

Коментар

• дааа .имаш путенцял на ФОРОМЕН гуру

хххх

Коментар

• едно сел4е по
                                еврогейшата
                                от 102.35

Коментар

Working...
                                X