IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
    Ивайло Ивайлинце от къде дате почвам

графика барова несе гледа в такова овеличение

тя затва е барова дасе виждат баровете O/C/H/L

и защо точно Н1 намери даправиш аналлиз

ето ти правилен анализ - под 3140 става интересно

ноне беззтоп иначе лошо много лошо Ивайлинце
    интересно батювата ще стане под 3020 ............3140 какво е каквото е 3220 или 3180 ..............и колко интересно ще стане ............обичам много умалителните обръщения от лица в мъжки род ама само на по ръка разстояние...................

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Мен никой не мое ме би, имам 21 поредни. От много време насам и сам не мога да се бия. Може да е било АНОМАЛИЯ
      21 поредни стопа са нищо. Едно експертче за МТ бяхме правили, с малко помощ от брокера, откара над 50 поредни без печалба.

Котьо, и под 3100 може да слезе. Все пак трябва да си затворя късите, а пазарката да си довърши корекцията... Отделно че моментът с едновременни дълги и къси хич не ми е по вкуса. Както би казал Реда - ШИЗОПРАСИЯ!

Коментар

• Ивайло Ивайлинце от къде дате почвам

графика барова несе гледа в такова овеличение

тя затва е барова дасе виждат баровете O/C/H/L

и защо точно Н1 намери даправиш аналлиз

ето ти правилен анализ - под 3140 става интересно

ноне беззтоп иначе лошо много лошо Ивайлинце

Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
        варианта влизане в канала 3030-3225 не е ли факт в момента ,предвид слабия импулс който поне аз наблюдавам към момента пробив над 3318 ми се струва малко вероятен днешния дневен бар ме замисля ,остри резки бичи движения към 3311 и после към 3318 не са ли пример за немощ последвани от спад до 3140 остро покачване до 3285- незнам дали всички правила за двоен връх са спазени но ....според мен етвърде вероятно 3140 ..........

Коментар

• Zapomni dvoen vrax i vsi4ki figori sa ot liavata strana na trenda pri poka4vane drugoto e korekcia ili nov trend

Коментар

• Tozi kanal e palna glupost ima niva i toe 31.90

Коментар

• варианта влизане в канала 3030-3225 не е ли факт в момента ,предвид слабия импулс който поне аз наблюдавам към момента пробив над 3318 ми се струва малко вероятен днешния дневен бар ме замисля ,остри резки бичи движения към 3311 и после към 3318 не са ли пример за немощ последвани от спад до 3140 остро покачване до 3285- незнам дали всички правила за двоен връх са спазени но ....според мен етвърде вероятно 3140 ..........
              Attached Files

Коментар

• Nestiskam palci

Ot 32.40 kas stop na32.88 cel 1.31 i otam dalag do34.50 pri probiv na32.40 i potkrepa v nivoto dalag dalag do 34.50

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  тва 3140 не го виждам ама никак . поне засега.
                  btw гап има само при брокерите дет затварят в петък в 23.00ч.при другите е около 5 пипа.не си струва да се смята за гап даже.
                  +2
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                    ако ще го пълнят този гап тази вечер е момента като гледам някои инфота утре ще циклим 3250/3300..........
                    тва 3140 не го виждам ама никак . поне засега.
                    btw гап има само при брокерите дет затварят в петък в 23.00ч.при другите е около 5 пипа.не си струва да се смята за гап даже.
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ако ще го пълнят този гап тази вечер е момента като гледам някои инфота утре ще циклим 3250/3300..........

Коментар

• Стискам палци за 3140....

Коментар

• и към 3140 .............така ми се иска де.........

Коментар

• е тука ги съдрах от 3218 късо стопа на нула ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                              дълго от 3207, стоп на 3197 цел от ръка /вход по 15 мин.
                              излязох на 18 / изхода е по 5 М
                              Last edited by bguest; 13.02.2012, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                                нещо се бъркаш?
                                това ми е името не само във форума........тоя Груев не е от квартала.....ако не вярваш може във фейсбук да се сприятелим ..........няма от какво да се крия......
                                РАЯ е голдън ретрийвър не е лабрадор

Коментар

Working...
                                X