Несам миджи как го написа.....просто ниама да платиа700 лева за мокасини ,когато за 1000$ от истамбул сега 6теси накупиа иаката...ас сам трейдар в ду6ата си и необи4ам даме клатиат с кинтите.....неу4а никого.... Но сигорно ако ас биах оти6ал в катар при колегата муджи .... Говориа арабски френски англииски цинагски руски балгарски 6тиах да склиу4а по добра зделка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро семейство.....кефите ме....несам г*й.....газар са....пиа пуша и оби4ам хаус и готини партита.....ако сам обидил ниакого извиниавам се! Заедно можем да правим пари....не4е така неправия )....но мие приатно с вас.....ако неви допадам. 6те напусна форума.....отивам да хапна супи4ка....обожавам рибената...пожелавам ВИ приатен укент !Last edited by Beti; 17.03.2012, 15:51.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение...
Решавам и правя един форум....
Дори бефебаците си "помагат" по форумите толкова колкото да намерят някой будала на който да си продадат артиите купени от по-рано ...И излиза че те са по-умни от нас форексджиитеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Седя си и си мисля,,,,,,,,,,,,
Дали ПРАСЧО няма да се появи пак
Аз много съм се затъжил за него !!!!!!
Все пак той е готин въпреки надменността.
Предполагам, че е такъв щото е много голям и тлъст
Еххх,,,,,, оная снимка дето беше във вид на
МУТРОПРАСЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЖелев не го изтрай понеже ,,,,,,,,,,
Решавам и правя един форум
и се напълва с ПРАСИТА,,,,,,
кални, тлъсти,,,миризливи,,,,,,
Няма да се сдържа дълго
да не ги прогоня,,,,в горатаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеОт бан не ме е страх, но от такива простаци кат котара ми настръхват космите на ГЗ, явно усещайки накъде клонят хомосексуалните им амбиции...
Тази седмица ме поизкараха от част от дългите (~37%), касирах някой пипс, колкото да не е без хич и от четвъртък сутринта почнах пак да товаря, като в момента позицията ми е с 9% по- малка. Разликата в средната цена е около 50 пипса в моя вреда, но с касирани около 3 фигури с част от обема. Вече ще е доста по- лесно да ме изкара от някои от добавките и има потенциал за надлъгване и в двете посоки, така че се очертава интересна седмица.
Въобще рейдж ли е хич ме не бива.
Миналата година в началото
имах подобен злокобен период.
Аз уж рейджа бил най-лесенЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЕ тебе пък за какво са те баннали бре. Аз един път не съм видял да си говорил на въпреки Не се шегувам.
Реде а тъй, почвай, че тука нема РЕД, трябва РЕД да има
Реде ти разбра ли кво стана у другия форум бре. Баннааа Фицката бре, Прасчо не може да пише там вече Тва значи ама грам човечност няма
Ножа е дървенДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВчера марио със снимката спарта и Фицката бяха баннати от другаря желев......
Мерси за инфото, от тебе научавам и дори не съм пробвал да се регвам. Но щом си го видял, ти вярвам .И без това там рядко четях и още по-малко пишех - а сега изобщо ще спра .
Но Желев е постъпил много правилно като ни е баннал тримата :
Конечно, критика нужна и обязательна, но при одном условии: если она не бесплодна! Сталин Й.В.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЗа ЖИУТНИТЕ БАНОВЕ !!!!!
Той ПРАСИТО по принцип е готин,
обаче съм забелязал няква надменност
у него дето дразни. Поне мене ме дразни !!!
Явно Желев не го е изтраил
То и аз щях да отнеса бана, ако бях продължил. Но като ме изпъдиха и спрях да пиша и не се наложи бан.
А пък надменност не съм усетил да ти кажа.
Сега човека като е напред с материала и може да разсъждава, не значи че е надменен, а вероятно е по-високо от останалите в бизнеса. Първо мен ме радва този факт и второ, че е много по-добре в обкръжение да имам наясно с трейдинга хора, отколкото такива дето за друго освен ЕА и метатрейдър не са чували, и не искат да чуят.
Нооо както е казало кучето....въпрос на вкус.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЕ тебе пък за какво са те баннали бре. Аз един път не съм видял да си говорил на въпреки Не се шегувам.
Реде а тъй, почвай, че тука нема РЕД, трябва РЕД да има
Реде ти разбра ли кво стана у другия форум бре. Баннааа Фицката бре, Прасчо не може да пише там вече Тва значи ама грам човечност няма
Той ПРАСИТО по принцип е готин,
обаче съм забелязал няква надменност
у него дето дразни. Поне мене ме дразни !!!
Явно Желев не го е изтраилЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Кво банване, кви 5 кинта??? А са ме баннали, а са забравили да им влизам в сайта
Реално марио със снимката не трябваше да бъде баннат ама от хорски срам според мен се наложи да бъде баннат и тойТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар