IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Залозите свършиха и РСИ си свърши работата. Сигурен съм че другата седмица ще има много изненади така че почиваите.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      I'm sorry, I'm sorry. I am really sorry!
      Влязох с още 0.6 лота...

Грешка, грешка, голяама грешка, йеее!
      И така ще го оставя до утре, дами и господа, понеже ме домързя нещо...
      Нъл се сещаш че утре е след 3 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
        Според мен, накрая всичко ще си остане само слухове и в понеделник ще сме с гап нагоре.
        Сигурни, несигурни на баба им трънкина... нищо няма да пипат само си говорят.. а и УСА за какво има този скъп долар???
        може европа да е поръ4ала евтино евро.....
        молим?айде нема нужда

Коментар

• I'm sorry, I'm sorry. I am really sorry!
          Влязох с още 0.6 лота...

Грешка, грешка, голяама грешка, йеее!
          И така ще го оставя до утре, дами и господа, понеже ме домързя нещо...
          Last edited by vmankov; 13.01.2012, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Ти сега както ми се издигна в очите,така и ми паднаЯвно все още не си достигнал своето ниво на некомпетентност.Но да знаеш,че един ден с отчайваща и пронизваща яснота ще осъзнаеш,че на този свят има само няколко неща,за които си заслужава да полагаш усилия,ама ти междувременно си хвърчал по други глупости.
            Тц,тц,тц,язък,тамън щях да те каня за член на моята Партия на мързеливите.
            Аз съм от работните, сънародника ми пробва да ме учи на мързел, обаче не успя
            Не мога да понеса всичките тези пропуснати възможности, които той отхвърля на драго сърце за да пие бира
            А пък за нещата които има смисъл да се полагат усилия...че за кои хубави неща няма смисъл

vmankov спри се бе човек, не обичам да гледам насилие Имаш пари, губят ти се, ама поне по жени ги прахосай или за подарък на приятелката или нещо подобно, защо ти е да храниш брокера. То грехота
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
              Според мен, накрая всичко ще си остане само слухове и в понеделник ще сме с гап нагоре.
              Сигурни, несигурни на баба им трънкина... нищо няма да пипат само си говорят.. а и УСА за какво има този скъп долар???
              аз пък съм убеден че ще кътнат рейтинги тази вечер... друг е въпроса - как ще реагира пазара...

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                Наздраве КОСМАРЛАК
                Реде, викам да затваряме сиргията,
                остая ми само една къса
                мухясла у сипа, още от
                мин година , ама и тя
                шъ злезе
                ае пак НАЗДРАВЕ

Коментар

• Според мен, накрая всичко ще си остане само слухове и в понеделник ще сме с гап нагоре.
                  http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Съжале боку, влязох с 0.6 лота.

Грешка, грешка...
                    Вече съм умрял...

Бройте ме мртв, дами и господа.

Коментар

• Дами и господа...

Бихте ли ми подволили да вляза с още 0.3 лота?
                      За да умра съвсем накрая... <плач плач плач>

Влизам за да плачем заедно над моятя смрт...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                        ей, кво сте увесили
                        носове ,
                        я едно
                        НАЗДРАВЕ
                        да ви кажа, ей тъй
                        за разпускане малко
                        Наздраве КОСМАРЛАК
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Пенчев аз полагам усилия обаче.
                          Ти сега както ми се издигна в очите,така и ми паднаЯвно все още не си достигнал своето ниво на некомпетентност.Но да знаеш,че един ден с отчайваща и пронизваща яснота ще осъзнаеш,че на този свят има само няколко неща,за които си заслужава да полагаш усилия,ама ти междувременно си хвърчал по други глупости.
                          Тц,тц,тц,язък,тамън щях да те каня за член на моята Партия на мързеливите.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ей, кво сте увесили
                            носове ,
                            я едно
                            НАЗДРАВЕ
                            да ви кажа, ей тъй
                            за разпускане малко

Коментар

• Бихте ли ми позволили, господа и дами, да вляза даже и с половин лот?
                              Благодаря ви, влязох:

Ей сега ще дойде вашият легендарен "марджин колл" - и ще умра! Ще умра отсекъде! Даже вече съм мъртъв, дами и господа!
                              Плач плач плач...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Тук ти е грешката. не се добавят позиции към губеща позиция. тактиката е като качи да прави корекция да продадеш 995 от губещите позиции и след като направи ход надолу пак да ги вземеш в чакане на нова корекция нагоре и така да смъкваш средната им цена надолу и да минимизираш загубите докато наистина не започне корекция в дългосрочен план
                                не ми е работа ама в колонката "стоп" няма нищо зададено ,явно си с корава психика.....
                                аз не мога без стопове защото съм "оцапвал гащите"......

Коментар

Working...
                                X