IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    +2048
    Eййй,жаден,сега ако беше до мене,щях яко да те перна по врата,ама одобрително.
    Много съм съгласен с тебе,момче,прекрасно е,ако не ти се налага да полагаш усилия,
    за да си осигуриш нещата,които те правят щастлив.
    Пенчев аз полагам усилия обаче. И точно защото полагам и съм се напрягал преди, знам кога трейдинга уморява и защо. Видях и разните имащи се за капацитети колко струват и като понапреднах повече разбрах, че са толкова капацитети колкото аз китаец

stone cold един младеж и една девойка неосъзнали какво са парите и какво осигурява живота и колкото пъти да им кажа, че само с усмивки не става работата те си знаят тяхното, ама като порастнат повечко и сами ще се усетят...може би

forex master аз съм в стрес, това е така, но не от търговията, което има голяма разлика.
    И какво значи да завлека някой с мен
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      Be careful for a Strong upside Move if the Roumour will be deniedmdisclosed.
      Ще има чадо, ще има. Ако нямаше да има досега всички кредитни агенции да са си счупили краката да опровергават слуховете. Но както виждаш, ни вопъл ни стон от тях. Ако има дупка в понеделник вечерта то тя може да бъде само в посока юг. По-вероятно е да няма никаква дупка. Пазарът да се напъне за още ден-два в посока пробив на 1,25 и като види че не може да го задържи там да иде пак към 1,28...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Ти щур ли си бре? Знаеш ли какво значи война? Ако воените действия се водят в Америка - става, няма да усетиш нищо но, война в Европа, да пази Господ!
        П.П. Политици, които решават проблеми с война на собствената си територия са изкукали и некадърни. Има един английски лаф: Разделяй и владей! Това е висшата политика!
        Има и един български лаф: Курти влезе и излезе! Пепел ти на езика!
        аз не съм щур но натам отиват нещата просто така ги усещам и споделям..америка много натиска в света да няма стабилност
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Ти щур ли си бре? Знаеш ли какво значи война? Ако воените действия се водят в Америка - става, няма да усетиш нищо но, война в Европа, да пази Господ!
          П.П. Политици, които решават проблеми с война на собствената си територия са изкукали и некадърни. Има един английски лаф: Разделяй и владей! Това е висшата политика!
          Само няма да се притесняваш чадо.
          Тоз път са го планирали да стане
          по-бърже и по-глобално
          Ще стрелят с ХАРП-а
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение

Загивам! <плач, плач>
            Според вас загивам.

Според мен - не, и ще бъда достатъчно нахален да вляза с още 0.3 лота.
            Тук ти е грешката. не се добавят позиции към губеща позиция. тактиката е като качи да прави корекция да продадеш 995 от губещите позиции и след като направи ход надолу пак да ги вземеш в чакане на нова корекция нагоре и така да смъкваш средната им цена надолу и да минимизираш загубите докато наистина не започне корекция в дългосрочен план

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение

Равновесия, състояния, дрън дрън

Па после разправяйте, че щастието не се купувало с пари, все ще има будали дето да се вържат
              +2048
              Eййй,жаден,сега ако беше до мене,щях яко да те перна по врата,ама одобрително.
              Много съм съгласен с тебе,момче,прекрасно е,ако не ти се налага да полагаш усилия,
              за да си осигуриш нещата,които те правят щастлив.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Загивам! <плач, плач>
                Според вас загивам.

Според мен - не, и ще бъда достатъчно нахален да вляза с още 0.3 лота.

Коментар

• Germany, Netherlands, Finland and Luxembourg not to be cut in S&P move, Les Echos says

Be careful for a Strong upside Move if the Roumour will be deniedmdisclosed.
                  молим?айде нема нужда

Коментар

ако ги резнат надоле ако не нагоре дай сега наградата
                    ил ша вали ил няма вали

Коментар

аз не виждам решение на кризата освен колапс на системата, война, налагане на нов ред (замислен от създателите на кризата), защо ли се опитват всячески да отслабят страните по света?било то икономически и политически и военно?нов световен ред
                      Last edited by 4un4o; 13.01.2012, 20:00.

Коментар

• Па после разправяйте, че щастието не се купувало с пари, все ще има будали дето да се вържат

кой каза че не се купува с пари?
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Равновесия, състояния, дрън дрън
                          Чадоу ти си пътник. Гледай да не затриеш някой друг докато затриваш себе си. Със 100% мога да твърдя че ти си във вечен стрес. Светът и случките в него се изнизват незабелязано покрай теб докато ти си прекалено зает да търсиш адреналин... Търсещият адреналин е наркоман също като търсещият морфин, кокаин или хероин!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Германия не е сред страните-членки на Еврозоната, чиито рейтинг се очаква да бъде понижен от S&P, коментират от Reuters, позовавайки се на официален източник от Еврозоната. Не е било споменато обаче, кои са евентуалните страни, чиито рейтинг би бил понижен. По-рано днес, изтекоха слухове, че S&P може да понижи още днес рейтинга на редица страни от Еврозоната. От S&P отказаха да коментират за Dow Jones. В резултат еврото се понижи до 1.2654, което е най-ниско ниво от началото на септември 2010 г.

ама след малко не се знае дали някоя баба Мара няма да каже нещо друго........

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              rado 42 чадо,
                              все пак всички сме различни.
                              Пък и ние с МАМУН сме ходили там
                              да БЛЕЕЕМ, а ти да искарваш кинти
                              Е да де , последните 2 само блеех , пушех и се нервех. И даже наем плащах за това. Мющерий - йок

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                                Тц , не помага !! 7 години имах магазин на Плиска и гледах колите
                                В резултат - само закръглих 100-те кила , а нервата си е същата
                                rado 42 чадо,
                                все пак всички сме различни.
                                Пък и ние с МАМУН сме ходили там
                                да БЛЕЕЕМ, а ти да искарваш кинти
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X