Залозите свършиха и РСИ си свърши работата. Сигурен съм че другата седмица ще има много изненади така че почиваите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеI'm sorry, I'm sorry. I am really sorry!
Влязох с още 0.6 лота...
Грешка, грешка, голяама грешка, йеее!
И така ще го оставя до утре, дами и господа, понеже ме домързя нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеСпоред мен, накрая всичко ще си остане само слухове и в понеделник ще сме с гап нагоре.
Сигурни, несигурни на баба им трънкина... нищо няма да пипат само си говорят..а и УСА за какво има този скъп долар???
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТи сега както ми се издигна в очите,така и ми паднаЯвно все още не си достигнал своето ниво на некомпетентност.
Но да знаеш,че един ден с отчайваща и пронизваща яснота ще осъзнаеш,че на този свят има само няколко неща,за които си заслужава да полагаш усилия,ама ти междувременно си хвърчал по други глупости.
Тц,тц,тц,язък,тамън щях да те каня за член на моята Партия на мързеливите.
Не мога да понеса всичките тези пропуснати възможности, които той отхвърля на драго сърце за да пие бира
А пък за нещата които има смисъл да се полагат усилия...че за кои хубави неща няма смисъл
vmankov спри се бе човек, не обичам да гледам насилиеИмаш пари, губят ти се, ама поне по жени ги прахосай или за подарък на приятелката или нещо подобно, защо ти е да храниш брокера. То грехота
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеСпоред мен, накрая всичко ще си остане само слухове и в понеделник ще сме с гап нагоре.
Сигурни, несигурни на баба им трънкина... нищо няма да пипат само си говорят..а и УСА за какво има този скъп долар???
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНаздраве КОСМАРЛАК
остая ми само една къса
мухясла у сипа, още от
мин година, ама и тя
шъ злезе
ае пак НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеей, кво сте увесили
носове ,
я едно
НАЗДРАВЕ
да ви кажа, ей тъй
за разпускане малко
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеПенчев аз полагам усилия обаче.Явно все още не си достигнал своето ниво на некомпетентност.
Но да знаеш,че един ден с отчайваща и пронизваща яснота ще осъзнаеш,че на този свят има само няколко неща,за които си заслужава да полагаш усилия,ама ти междувременно си хвърчал по други глупости.
Тц,тц,тц,язък,тамън щях да те каня за член на моята Партия на мързеливите.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТук ти е грешката. не се добавят позиции към губеща позиция. тактиката е като качи да прави корекция да продадеш 995 от губещите позиции и след като направи ход надолу пак да ги вземеш в чакане на нова корекция нагоре и така да смъкваш средната им цена надолу и да минимизираш загубите докато наистина не започне корекция в дългосрочен план
аз не мога без стопове защото съм "оцапвал гащите"......
Коментар
Коментар