Отворих си бутилка Пино ноар реколта 2008-ма от серията Golden age на Винекс Преслав.Наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСвети Патрик е все пак
Наздраве!"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение..,и язе не пишувам при Желева,докат не изтече Банн-а.....
Даже и да ми изтече банна там повече няма да пиша - нито пък във фрийзоната щото и тя е негова ....
Сори, но ние необолшевиките сме принципни хора :
Являюсь ли я демократом чистой воды? Конечно, я абсолютный и чистый демократ. Но вы знаете, в чем беда? Даже не беда, трагедия настоящая. В том, что я такой один, других таких в мире просто нет ! Путин В.В.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеИ КАТО ВИДЕН АЛКОХОЛИК ДА КАЖЕМ НАЗДРАВЕ
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Мерси за инфото, от тебе научавам и дори не съм пробвал да се регвам. Но щом си го видял, ти вярвам .И без това там рядко четях и още по-малко пишех - а сега изобщо ще спра .
Но Желев е постъпил много правилно като ни е баннал тримата :
http://www.youtube.com/watch?v=2Jt_Z...2&feature=plcp
П.П.Дъл не ми се обидиш,за туй "Шапкар",но това е друга бира.
П.П.1 Проблемот на сите форумни администратори е,че се дразнят от успехите на редовите войници,и секи иска повеке реклами,за да има пачка,и когато некой от рекламодателот е засегнат,той форумният ник звъни на админа и казва тоя да се банне,щот не е от нащте.Айде нащте с белите гаще,Мариан може и да ме банне,но не ми пука,язе отдавна съм свикнал,че не сум от "наще".И КАТО ВИДЕН АЛКОХОЛИК ДА КАЖЕМ НАЗДРАВЕ"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеШАПКАРИНО ЧАДО,
а ти представяш ли си да е възможно
да се намери АБДАЛ на които
да е възможно да се продаде
некове забравено и старо
дълго евро>долар от 1,5235 да кажем ???
Предполагам знаеш,че при смяна на платформата(или други форсмажорни обстоятелства) в стандартна ситуация - всички бъкети затварят служебно отворените позиции, независимо от текущия им резултат .
ПС : Последните МТ3 затвориха кепенци още през 2006 ако не и по-рано - възможно е да бъркам в момента ...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевинкеле, виж кво
ти нямаш БАН,
ти си на*БАН,
муаххаах
пп само простотииии
неска, СОРИ
муаахха,
НАЗДРАВЕ!
постоянно неспазване правилата на форума
Date the ban will be lifted: 20.03.2012, 07:00
КОСМАРЛАК да не си се насърбал бе кво беснейш тука
идва ти времето да пуснат АНДИ от карцера. да ти нашари косматия гръб
ама се чудя дали преди това.....ХАУС да не те обръсне със скалпела.БЕЗ УПОЙКА
що пиеш бре.кво стана със системата на хаоса да не те предадеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
винкеле, виж кво
ти нямаш БАН,
ти си на*БАН,
муаххаах
пп само простотииии
неска, СОРИ
муаахха,
НАЗДРАВЕ!
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениеслед 3 дни изтича,мисля.после почвам пак с винкела
заради котура 22 ме изгониха последния път
не смея да го почна
що ме питаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Кво банване, кви 5 кинта??? А са ме баннали, а са забравили да им влизам в сайтамолим?айде нема нужда
Коментар
-
а стига с твойте комплекси, де-
за нерезите дет са те валяли у каля,
а бе Пенчев по-добре знае
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСедя си и си мисля,,,,,,,,,
Решавам и правя един форум
и се напълва с ПРАСИТА,,,,,,
кални, тлъсти,,,миризливи,,,,,,
Няма да се сдържа дълго
да не ги прогоня,,,,в горатаLast edited by 4ubaka; 17.03.2012, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДобро утро семейство.....кефите ме....несам г*й.....газар са....пиа пуша и оби4ам хаус и готини партита.....ако сам обидил ниакого извиниавам се! Заедно можем да правим пари....не4е така неправия )....но мие приатно с вас.....ако неви допадам. 6те напусна форума.....отивам да хапна супи4ка....обожавам рибената...пожелавам ВИ приатен укент !
Обаче много дразниш с правописа !!!
Това аз лично го тълкувам като пренебрежително
отношение към другите участници !!!!
Или се ПОПРАВИ или ще поискам най-ОФИЦИАЛНО
БАНН за теб от модератора на темата !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар