IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Ако знаем датите на падежите на дълговете на тези 2 държави може да предположим по кое време ще натискат за обезценка на валутите си.
    Падежите не са тайна и се знаят. Тази и следващата годинина няма да имат проблеми в това отношение. Зорът ще е, когато наближи да се връщат парите от ЛТРО. До нач/средата на март бяха съществените аукциони за около 90% от планирания за годината прасешки дълг, а ЕЦБ спомогна доста (ЛТРО) да преминат успешно и при ниска лихва. Сега растежът ще е проблем, но той ще е повсеместен (световен) и няма да се мине без нови лаксативни политики.

Равносметка: касирани средно около 3 фигури с 37% от обема на дългата. Позицията вече е със същия обем и около 60 пипса по- лоша средна цена.

Коментар

Къде се покри бре Злобниют? Ако правилно съм разбрал твойте недомльвки за фундамента на еврото.... ти смяташ ,че еврото ще пада още много(поправи ме ако греша) ТА обаче показва ,че се заформя една глава която, може да ти влезе, ако не използваш стопове! Моята прогноза обаче е рейндж в границите 1.30 ... 1.36 ,че и до 1.42 може да иде . Решаващо е затваряне над 1.3190 на дневна. и бръз пробив на 1.3210.
      П.П. Отиде да работи да става БОГАТ..... пардон.... ГЪРБАТ
      П.П. Доколкото си спомням в края на миналата година постнах някакво съобщение в което по памет пишеше ,че около април 2012 Хамерикенците трябва да изплатят част от дълговете си. Затова си мисля ,че психологическото 1.30 няма да падне дотогава.
      Има и една друга новина. Германци и Швейцарци най вероятно си съхраняват златото във Федералният резерв. Скоро се бяха напушили ,че може и да не си го получат обратно.
      Хубава ти е тезата НО
      Представи си че от европа пък им го понабият да връщат скъпи долари
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Къде се покри бре Злобниют? Ако правилно съм разбрал твойте недомльвки за фундамента на еврото.... ти смяташ ,че еврото ще пада още много(поправи ме ако греша) ТА обаче показва ,че се заформя една глава която, може да ти влезе, ако не използваш стопове! Моята прогноза обаче е рейндж в границите 1.30 ... 1.36 ,че и до 1.42 може да иде . Решаващо е затваряне над 1.3190 на дневна. и бръз пробив на 1.3210.
        П.П. Доколкото си спомням в края на миналата година постнах някакво съобщение в което по памет пишеше ,че около април 2012 Хамерикенците трябва да изплатят част от дълговете си. Затова си мисля ,че психологическото 1.30 няма да падне дотогава.
        Има и една друга новина. Германци и Швейцарци най вероятно си съхраняват златото във Федералният резерв. Скоро се бяха напушили ,че може и да не си го получат обратно.
        никога не бих се потрудил да слагам 4ервен шрифт в пост насочен към тебе

Коментар

• Къде се покри бре Злобниют? Ако правилно съм разбрал твойте недомльвки за фундамента на еврото.... ти смяташ ,че еврото ще пада още много(поправи ме ако греша) ТА обаче показва ,че се заформя една глава която, може да ти влезе, ако не използваш стопове! Моята прогноза обаче е рейндж в границите 1.30 ... 1.36 ,че и до 1.42 може да иде . Решаващо е затваряне над 1.3190 на дневна. и бръз пробив на 1.3210.
          Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 13:37.

Коментар

• опрайха се и пак тръгнаха
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Че къдя има котировки инвестора?

МИ доле в десно има, на валутки, на петролец, на разни там индекси
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                на Тиквестора котировките, пак спекоха
                Че къдя има котировки инвестора?

Коментар

• на Тиквестора котировките, пак спекоха

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    кой ще ти даде кредитна карта на тебе
                    ти си безработен

това е само предположение

а ти какво работиш?
                    Безработен реститут
                    Работя Жигуло! "Легнал да си вадиш хляба .......две напред, една назад...."
                    С картите не си наясно. Цял живот с това съм си упльтнявал времето. Имам червен пояс за бридж белот. Приспособих система от спортния бридж за бридж белота и си разказвахме кой какво държи(с условни анонси), преди да направим заключителният анонс. Освен това всички сигнали при чистене от спортния бридж. Накрая ми стана безинтересно, защото нямаше кой да ни победи.
                    Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 12:39.

Коментар

То хубаво ама прецедента с преструктуриране на държавен дълг ще отвори апетита и на други да врътнат същия номер. Аз също се замислям, кредитните ми карти са застраховани, дали да не ги издумкам по гръцките таверни и после да се правя на нещастник, и да си преструктутирам дълга. Нали затова са застраховарелите
                      кой ще ти даде кредитна карта на тебе
                      ти си безработен

това е само предположение

а ти какво работиш?
                      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 19.03.2012, 11:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Добро утро!
                        Какво е това сиво начало на седмицата тука?Я да ви посъбудя малко:

http://www.youtube.com/watch?v=SgM3r8xKfGE

Нашият форекс-Солженицин дали ще го затегли сърцето обратно към дома?
                        Никаква представа нямам днес закъде сме.Или ще се върнем там,откъдето започнахме в петък или ще довършим започнатото тогава.3050 или 3250-гласувайте,другари.
                        Успешна седмица на всички!
                        Понеделник е и прогнозите са в сферата на черно червено
                        Завърта се рулетката и кои оцелее

Коментар

• Добро утро!
                          Какво е това сиво начало на седмицата тука?Я да ви посъбудя малко:

http://www.youtube.com/watch?v=SgM3r8xKfGE

Нашият форекс-Солженицин дали ще го затегли сърцето обратно към дома?
                          Никаква представа нямам днес закъде сме.Или ще се върнем там,откъдето започнахме в петък или ще довършим започнатото тогава.3050 или 3250-гласувайте,другари.
                          Успешна седмица на всички!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

То хубаво ама прецедента с преструктуриране на държавен дълг ще отвори апетита и на други да врътнат същия номер. Аз също се замислям, кредитните ми карти са застраховани, дали да не ги издумкам по гръцките таверни и после да се правя на нещастник, и да си преструктутирам дълга. Нали затова са застраховарелите
                            Е то и щатите едва ли ще се натискат да си плащат дългът при курс едно към едно

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                              Според една от най-големите независими агенции за инвеститорско проучване BCA Research еврото е подценено и трябва да се търгува между 1,35/1,40 спрямо долара.
                              Varchev Finance

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                                Според една от най-големите независими агенции за инвеститорско проучване BCA Research еврото е подценено и трябва да се търгува между 1,35/1,40 спрямо долара.
                                Varchev Finance

Коментар

Working...
                                X