Първоначално изпратено от Fi4eto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеедин вид световен цербер и икономически и политически крупието което държи чиповете
Нещо като да си дадеш златото на крадеца и така няма да те обиратДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПочнах да купувам от 1.2730. Там по няколко сметки влязох с основния обем. После купувах пак с по- малки обеми на 1.2850 и с най- малки м/у 1.30 и 1.3250. Около 1.3150 почнах да излизам на части, като махнах почти флат всичко купувано над 1.30, както и около 30% от купеното от 1.2850. Сумарно си намалих позицията с 36.666%, за да не си скубя после косите, а в края на седмицата, като ми хареса пак, почнах отново да купувам на спадове и съответно получих малко по- кофти цена, но и касирах някоя паричка. Ако ме питаш за някакви константни правила - нямам такива. Т.е. имам някаква най- обща идея +/- една-две фигури и вече според ситуацията прецизирам. Основното е, да видя потенциал, да знам грубо къде ще излизам и (пак грубо) какво гоня. Останалото се намества в движение с малко търпение и ясно следване на основната рамка. Не съм фен на правилата - движение с движение не си приличат и няма как да имаш детайлна дългосрочна "система". Рискувам не повече от 15% в дългосрочна и не повече от 5% при интрадей позиция. Интрадей правилата са ясни и железни, но не за това ме питаш. Гледам основно сметките, които си правя по волатилността, вълни, ПА и макс някоя ТЛ да си пусна. Това е с "две" думи.
Ако искаш, дай на ЛС с по- конкритни въпроси и отговори.
добра тактика, според мен.аз търгувам с еднакъв обем за дадената валута.не превишавам 10% дългосрочно, общо.през 50 пипса добавям.ако избяга две фигури закачам стопа и не я поглеждам търся друга
единствено оцеляло до тук за тая година aud/jpy 81.08 стоп подвижен на 85.60
ма10 ма20 цената трябва да е над или под. за вход на дневна.другото е информативно не мога ,като вас без индикатори оплесквам сеLast edited by Д-р Хаус; 19.03.2012, 15:26.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеАз също съм на мнение че щатския дълг е пагубен и те на практика са фалирали, но не ми става ясно защо все още всички им играят по свирката
Не ми е ясно и за чий хur златото се държи в техните трезори
Но не си мисли че не могат да ядат шамарите ако се опитат да завлекат всички
Добре въоръжени са но тия оръжия някои трябва да може и да ги ползва, а не мисля че техните свине са достатъчно на брой и качество за да не отнесат големия пердахмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНе се притеснявам за теб. Знам ,че си майстор на ръчната изработка.
Вчера даваха едно предаване за фалита на Лемън и каква паника е било по Пазарите. Нещата са били много сериозни. Проблема е ,че САЩ нямат намерение да връщат дълга, и ще трупат още нов дълг. това с бюджетните съкращения в Европа е грешка според мен. Това ще предизвика срив в икономиката. Щом американците печатат значи и Европа трябва да печата със същото темпо. Иначе Евреите ще ни оглозгат.Друг е въпроса за корупцията и укриването на данъци,както и раздаването на пари на Калпак.(ала Жан Валдан)молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИграта е голяма. Китай също има интерес към темата и може да се намесва с цел извличане на печалби при падежите.
Примерно има да получава долари,
започва да разпродава евра. и да засилва долара. като си получи дълга в долари отново си купува еврата и чака да си получат дълга който е в евра. Европа без Англия не може да се противопостави на САЩ. Затова пускат тези партенки за някакви закъсали (пред фалит)дребни държави и това е целия театър. Ами САЩ не са ли фалирали.??/ Дълга им непрекъснато расте. Ако рекат и те да го преструктурират кой ще им каже нещо? Кредиторите ще пият по една студена вода и толкоз. Златото е в САЩ ако започне да се плаща със злато те пак ще са най богатите, А кредиторите ще си бършат сълзите и сополите с разноцветни хартийки.
Не ми е ясно и за чий хur златото се държи в техните трезори
Но не си мисли че не могат да ядат шамарите ако се опитат да завлекат всички
Добре въоръжени са но тия оръжия някои трябва да може и да ги ползва, а не мисля че техните свине са достатъчно на брой и качество за да не отнесат големия пердахДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениечунчо извинявай но ми става
Вчера даваха едно предаване за фалита на Лемън и каква паника е било по Пазарите. Нещата са били много сериозни. Проблема е ,че САЩ нямат намерение да връщат дълга, и ще трупат още нов дълг. това с бюджетните съкращения в Европа е грешка според мен. Това ще предизвика срив в икономиката. Щом американците печатат значи и Европа трябва да печата със същото темпо. Иначе Евреите ще ни оглозгат.Друг е въпроса за корупцията и укриването на данъци,както и раздаването на пари на Калпак.(ала Жан Валдан)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениеобясни по подробно за позицията ако имаш време
как я градиш
добър ден тарикати
Ако искаш, дай на ЛС с по- конкритни въпроси и отговори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИграта е голяма. Китай също има интерес към темата и може да се намесва с цел извличане на печалби при падежите.
започва да разпродава евра. и да засилва долара. като си получи дълга в долари отново си купува еврата и чака да си получат дълга който е в евра. Европа без Англия не може да се противопостави на САЩ. Затова пускат тези партенки за някакви закъсали (пред фалит)дребни държави и това е целия театър. Ами САЩ не са ли фалирали.??/ Дълга им непрекъснато расте. Ако рекат и те да го преструктурират кой ще им каже нещо? Кредиторите ще пият по една студена вода и толкоз. Златото е в САЩ ако започне да се плаща със злато те пак ще са най богатите, А кредиторите ще си бършат сълзите и сополите с разноцветни хартийки.
от една страна те гледам 4е понау4аваш терминологията и 4е имаш желание да у4иш като цяло
но от друга ставаш все по зле
но това пък е нормално
така 4е не се притеснявайLast edited by zloblivi_podritvaniq; 19.03.2012, 14:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеХубава ти е тезата НО
Представи си че от европа пък им го понабият да връщат скъпи долари
започва да разпродава евра. и да засилва долара. като си получи дълга в долари отново си купува еврата и чака да си получат дълга който е в евра. Европа без Англия не може да се противопостави на САЩ. Затова пускат тези партенки за някакви закъсали (пред фалит)дребни държави и това е целия театър. Ами САЩ не са ли фалирали.??/ Дълга им непрекъснато расте. Ако рекат и те да го преструктурират кой ще им каже нещо? Кредиторите ще пият по една студена вода и толкоз. Златото е в САЩ ако започне да се плаща със злато те пак ще са най богатите, А кредиторите ще си бършат сълзите и сополите с разноцветни хартийки.Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПак нищо не спомена по въпроса който нищим ,а той е посока на валутите и конкретно евро долар. Мен ме остави , аз съм взел всичко от този живот. Сега на куц крак да ходя пак не можеш ме стигна.
дай нещо по същество. ако не знаеш кротувай и не се обаждай!
ако ти се занимава рови се
нямам намерение да повтарям
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеникога не бих се потрудил да слагам 4ервен шрифт в пост насочен към тебе
дай нещо по същество. ако не знаеш кротувай и не се обаждай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПадежите не са тайна и се знаят. Тази и следващата годинина няма да имат проблеми в това отношение. Зорът ще е, когато наближи да се връщат парите от ЛТРО. До нач/средата на март бяха съществените аукциони за около 90% от планирания за годината прасешки дълг, а ЕЦБ спомогна доста (ЛТРО) да преминат успешно и при ниска лихва. Сега растежът ще е проблем, но той ще е повсеместен (световен) и няма да се мине без нови лаксативни политики.
Равносметка: касирани средно около 3 фигури с 37% от обема на дългата. Позицията вече е със същия обем и около 60 пипса по- лоша средна цена.
как я градиш
добър ден тарикатиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар