IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
    Аха сфанах са
    Нещо като да си дадеш златото на крадеца и така няма да те обират
    аферимказа го много точно
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      един вид световен цербер и икономически и политически крупието което държи чиповете
      Аха сфанах са
      Нещо като да си дадеш златото на крадеца и така няма да те обират
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
        Почнах да купувам от 1.2730. Там по няколко сметки влязох с основния обем. После купувах пак с по- малки обеми на 1.2850 и с най- малки м/у 1.30 и 1.3250. Около 1.3150 почнах да излизам на части, като махнах почти флат всичко купувано над 1.30, както и около 30% от купеното от 1.2850. Сумарно си намалих позицията с 36.666%, за да не си скубя после косите, а в края на седмицата, като ми хареса пак, почнах отново да купувам на спадове и съответно получих малко по- кофти цена, но и касирах някоя паричка. Ако ме питаш за някакви константни правила - нямам такива. Т.е. имам някаква най- обща идея +/- една-две фигури и вече според ситуацията прецизирам. Основното е, да видя потенциал, да знам грубо къде ще излизам и (пак грубо) какво гоня. Останалото се намества в движение с малко търпение и ясно следване на основната рамка. Не съм фен на правилата - движение с движение не си приличат и няма как да имаш детайлна дългосрочна "система". Рискувам не повече от 15% в дългосрочна и не повече от 5% при интрадей позиция. Интрадей правилата са ясни и железни, но не за това ме питаш. Гледам основно сметките, които си правя по волатилността, вълни, ПА и макс някоя ТЛ да си пусна. Това е с "две" думи.

Ако искаш, дай на ЛС с по- конкритни въпроси и отговори.
        ясно разбрах долу горе
        добра тактика, според мен.аз търгувам с еднакъв обем за дадената валута.не превишавам 10% дългосрочно, общо.през 50 пипса добавям.ако избяга две фигури закачам стопа и не я поглеждам търся друга
        единствено оцеляло до тук за тая година aud/jpy 81.08 стоп подвижен на 85.60

ма10 ма20 цената трябва да е над или под. за вход на дневна.другото е информативно не мога ,като вас без индикатори оплесквам се
        Last edited by Д-р Хаус; 19.03.2012, 15:26.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• един вид световен цербер и икономически и политически крупието което държи чиповете
          молим?айде нема нужда

Коментар

• 11:45. Банк оф Америка очаква петролът да тества 140 долара за барел през 2012 г. Банката повиши прогнозата за петрол -WTI до 118 долара
            Още един довод ,че еврото няма да поевтинява. Скъп петрол=скъпо евро.
            Злобен ти си!

Коментар

Аз също съм на мнение че щатския дълг е пагубен и те на практика са фалирали, но не ми става ясно защо все още всички им играят по свирката
              Не ми е ясно и за чий хur златото се държи в техните трезори
              Но не си мисли че не могат да ядат шамарите ако се опитат да завлекат всички
              Добре въоръжени са но тия оръжия някои трябва да може и да ги ползва, а не мисля че техните свине са достатъчно на брой и качество за да не отнесат големия пердах
              златото е в техни трезори поради политически причини едната е възпиращ фактор евентуално при дадена ситуация а срещу това държавите получават подарък в вид на сладолед било то евтини заеми от фед(тайни заеми) било то по мека политика от страна на америка към тях било то лобиране от страна на америка за тяхни интереси..нещо то рода ако ми дадеш ззлатните си накити да ги държа аз ще ти намаля наема на апартамента..един вид и презастраховане
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Не се притеснявам за теб. Знам ,че си майстор на ръчната изработка.
                Вчера даваха едно предаване за фалита на Лемън и каква паника е било по Пазарите. Нещата са били много сериозни. Проблема е ,че САЩ нямат намерение да връщат дълга, и ще трупат още нов дълг. това с бюджетните съкращения в Европа е грешка според мен. Това ще предизвика срив в икономиката. Щом американците печатат значи и Европа трябва да печата със същото темпо. Иначе Евреите ще ни оглозгат.Друг е въпроса за корупцията и укриването на данъци,както и раздаването на пари на Калпак.(ала Жан Валдан)
                еврейте отдавна са ни оглозгали
                молим?айде нема нужда

Коментар

Играта е голяма. Китай също има интерес към темата и може да се намесва с цел извличане на печалби при падежите.
                  Примерно има да получава долари,
                  започва да разпродава евра. и да засилва долара. като си получи дълга в долари отново си купува еврата и чака да си получат дълга който е в евра. Европа без Англия не може да се противопостави на САЩ. Затова пускат тези партенки за някакви закъсали (пред фалит)дребни държави и това е целия театър. Ами САЩ не са ли фалирали.??/ Дълга им непрекъснато расте. Ако рекат и те да го преструктурират кой ще им каже нещо? Кредиторите ще пият по една студена вода и толкоз. Златото е в САЩ ако започне да се плаща със злато те пак ще са най богатите, А кредиторите ще си бършат сълзите и сополите с разноцветни хартийки.
                  Аз също съм на мнение че щатския дълг е пагубен и те на практика са фалирали, но не ми става ясно защо все още всички им играят по свирката
                  Не ми е ясно и за чий хur златото се държи в техните трезори
                  Но не си мисли че не могат да ядат шамарите ако се опитат да завлекат всички
                  Добре въоръжени са но тия оръжия някои трябва да може и да ги ползва, а не мисля че техните свине са достатъчно на брой и качество за да не отнесат големия пердах
                  Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    чунчо извинявай но ми става
                    Не се притеснявам за теб. Знам ,че си майстор на ръчната изработка.
                    Вчера даваха едно предаване за фалита на Лемън и каква паника е било по Пазарите. Нещата са били много сериозни. Проблема е ,че САЩ нямат намерение да връщат дълга, и ще трупат още нов дълг. това с бюджетните съкращения в Европа е грешка според мен. Това ще предизвика срив в икономиката. Щом американците печатат значи и Европа трябва да печата със същото темпо. Иначе Евреите ще ни оглозгат.Друг е въпроса за корупцията и укриването на данъци,както и раздаването на пари на Калпак.(ала Жан Валдан)

Коментар

• Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнение
                      обясни по подробно за позицията ако имаш време
                      как я градиш

добър ден тарикати
                      Почнах да купувам от 1.2730. Там по няколко сметки влязох с основния обем. После купувах пак с по- малки обеми на 1.2850 и с най- малки м/у 1.30 и 1.3250. Около 1.3150 почнах да излизам на части, като махнах почти флат всичко купувано над 1.30, както и около 30% от купеното от 1.2850. Сумарно си намалих позицията с 36.666%, за да не си скубя после косите, а в края на седмицата, като ми хареса пак, почнах отново да купувам на спадове и съответно получих малко по- кофти цена, но и касирах някоя паричка. Ако ме питаш за някакви константни правила - нямам такива. Т.е. имам някаква най- обща идея +/- една-две фигури и вече според ситуацията прецизирам. Основното е, да видя потенциал, да знам грубо къде ще излизам и (пак грубо) какво гоня. Останалото се намества в движение с малко търпение и ясно следване на основната рамка. Не съм фен на правилата - движение с движение не си приличат и няма как да имаш детайлна дългосрочна "система". Рискувам не повече от 15% в дългосрочна и не повече от 5% при интрадей позиция. Интрадей правилата са ясни и железни, но не за това ме питаш. Гледам основно сметките, които си правя по волатилността, вълни, ПА и макс някоя ТЛ да си пусна. Това е с "две" думи.

Ако искаш, дай на ЛС с по- конкритни въпроси и отговори.

Коментар

Играта е голяма. Китай също има интерес към темата и може да се намесва с цел извличане на печалби при падежите.
                        започва да разпродава евра. и да засилва долара. като си получи дълга в долари отново си купува еврата и чака да си получат дълга който е в евра. Европа без Англия не може да се противопостави на САЩ. Затова пускат тези партенки за някакви закъсали (пред фалит)дребни държави и това е целия театър. Ами САЩ не са ли фалирали.??/ Дълга им непрекъснато расте. Ако рекат и те да го преструктурират кой ще им каже нещо? Кредиторите ще пият по една студена вода и толкоз. Златото е в САЩ ако започне да се плаща със злато те пак ще са най богатите, А кредиторите ще си бършат сълзите и сополите с разноцветни хартийки.
                        чунчо извинявай но ми става...малко смешно

от една страна те гледам 4е понау4аваш терминологията и 4е имаш желание да у4иш като цяло
                        но от друга ставаш все по зле

но това пък е нормално
                        така 4е не се притеснявай
                        Last edited by zloblivi_podritvaniq; 19.03.2012, 14:50.

Коментар

Хубава ти е тезата НО
                          Представи си че от европа пък им го понабият да връщат скъпи долари
                          Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 14:32.

Коментар

Пак нищо не спомена по въпроса който нищим ,а той е посока на валутите и конкретно евро долар. Мен ме остави , аз съм взел всичко от този живот. Сега на куц крак да ходя пак не можеш ме стигна.
                            дай нещо по същество. ако не знаеш кротувай и не се обаждай!
                            има архиви
                            ако ти се занимава рови се

нямам намерение да повтарям

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              никога не бих се потрудил да слагам 4ервен шрифт в пост насочен към тебе
                              Пак нищо не спомена по въпроса който нищим ,а той е посока на валутите и конкретно евро долар. Мен ме остави , аз съм взел всичко от този живот. Сега на куц крак да ходя пак не можеш ме стигна.
                              дай нещо по същество. ако не знаеш кротувай и не се обаждай!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Падежите не са тайна и се знаят. Тази и следващата годинина няма да имат проблеми в това отношение. Зорът ще е, когато наближи да се връщат парите от ЛТРО. До нач/средата на март бяха съществените аукциони за около 90% от планирания за годината прасешки дълг, а ЕЦБ спомогна доста (ЛТРО) да преминат успешно и при ниска лихва. Сега растежът ще е проблем, но той ще е повсеместен (световен) и няма да се мине без нови лаксативни политики.

Равносметка: касирани средно около 3 фигури с 37% от обема на дългата. Позицията вече е със същия обем и около 60 пипса по- лоша средна цена.
                                обясни по подробно за позицията ако имаш време
                                как я градиш

добър ден тарикати
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X