IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според една от най-големите независими агенции за инвеститорско проучване BCA Research еврото е подценено и трябва да се търгува между 1,35/1,40 спрямо долара.
    Varchev Finance
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
      Добрутро, предлагам да си направим една лотарийка на къде ще избие цената

аз съм за нагоре, молим за ваште предположения, за позналите сериозни награди
      Държа дълги евра и още по отодавна дългото зло ми къса сърцето

Коментар

• Добро утро

Едно късо от мен с цел 1,2970 50 с далечен стоп 1,32

Успешна търговия

Коментар

• 07:44. Според Мохамед Ел-Ериан от фонда Pimco в интервю за германския Der Spiegel, Португалия ще бъде следващата Гърция

Следващият ход на Европа, което ще рече широк рейндж. Ако знаем датите на падежите на дълговете на тези 2 държави може да предположим по кое време ще натискат за обезценка на валутите си.
          П.П. Като си мисля САЩ имат много повече дългове от Европа. В Европа дългове имат държавите в които се укриват данъци ,а това са Южните държави. Севера са си добре. Скоро ,чух по телевизията, че замислят комисия която да ходи на място в закъсалите държави и да проверява защо не си събират данъците и да им дават указания какво да правят. Лошо Котков топката е крива
          Last edited by 4un4o; 19.03.2012, 10:00.

Коментар

• * Според правителственият икономист, и САЩ и Европа ще продължават да обезценяват валутите си посредством инфлация за да намалят стойността на дълговете си, а Китай, който е техен главен кредитор ще се превърне в жертва (MNI).

Коментар

• Добрутро, предлагам да си направим една лотарийка на къде ще избие цената

аз съм за нагоре, молим за ваште предположения, за позналите сериозни награди

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Битката ще е тежка,но продължителна ! Жертвите - неизброими .....

http://www.youtube.com/watch?v=cp3646Zf8rg
                ахх дано голдмън да са една от жертвите
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                  ....
                  Някаква идея на къде ще се насочи Е/$ и злото ?
                  Битката ще е тежка,но продължителна ! Жертвите - неизброими .....

http://www.youtube.com/watch?v=cp3646Zf8rg
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Добър вечер и успешна седмица на търгуващите
                    Някаква идея на къде ще се насочи Е/$ и злото ?

Коментар

• без гап форекс проса дава котировки без гап
                      молим?айде нема нужда

Коментар

"Бостън технолоджис " е компанията която първа почна да прави плъгини за МТ4 . Към момента обаче в нета е пълно с обяви от свободни програмисти,които правят подобни разработки по поръчка . Демек - това са галфонери, които разписват програмки в полза на бъкетите (по подобие на ония наще дето пък дращят "експертчета" за да печелят "автоматизирано" ) ...Ха познай от един път, кой от двата отбора-програмисти печели повече - сега и завинаги
                        момент да размисля
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          Бостън не имаха ли пръст и в форекс софтуера или се бъркам?
                          "Бостън технолоджис " е компанията която първа почна да прави плъгини за МТ4 . Към момента обаче в нета е пълно с обяви от свободни програмисти,които правят подобни разработки по поръчка . Демек - това са галфонери, които разписват програмки в полза на бъкетите (по подобие на ония наще дето пък дращят "експертчета" за да печелят "автоматизирано" ) ...Ха познай от един път, кой от двата отбора-програмисти печели повече - сега и завинаги
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            ма200 на Н4
                            пп Ивайло, стопът ти
                            ако е царски трябваше
                            да е на 3292
                            за мен всеки стоп над 10/15 пипса е "царски" и позеленявам от бесове ако ми го праснат.Ама и аз гледам че е 75/78 ..........недей ме плаши бре

Коментар

Гледайте Пентагона кво жиутно е разработил :

http://www.youtube.com/watch?v=xY42w...layer_embedded

Тази година ще го пуска в реални военни учения, като върхът на теста ще е участие в съвместна тренировъчна операция на Морската пехота на САЩ . Предвижда се "Мула" да получи "обоняние" и "слух" за да може да реагира на гласови команди "стой" , "тръгни" и т.н

PS : Разработчик е компанията "Бостън дайнамикс"
                              Бостън не имаха ли пръст и в форекс софтуера или се бъркам?
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• прилича ми на гуведуту пред бфб-то
                                Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Гледайте Пентагона кво жиутно е разработил :

http://www.youtube.com/watch?v=xY42w...layer_embedded

Тази година ще го пуска в реални военни учения, като върхът на теста ще е участие в съвместна тренировъчна операция на Морската пехота на САЩ . Предвижда се "Мула" да получи "обоняние" и "слух" за да може да реагира на гласови команди "стой" , "тръгни" и т.н

PS : Разработчик е компанията "Бостън дайнамикс"

Коментар

Working...
                                X