IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анонимни източници са съобщили, че рейтингът на няколко страни от Еврозоната може да бъде понижен от агенцията S&P още днес. От S&P са отказали коментар по този въпрос, но в предишни техни доклади е имало индикации за преразглеждане на рейтингите на 15 европейски страни през януари. Според слухове, Германия не попада в този списък. На 5ти декември от S&P за Европа бе съобщено, че е възможно понижение на рейтингът с една степен на Австрия, Белгия, Финландия, Германия, Холандия и Люксембург, а с 2 степени на Франция, Италия, Испания и Португалия.

някой от този форум да е пускал някакви слухове???????

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
      А то QE-3 май си го има, само дето не са го обявили официално.
      Е, то КюИ-тата са сериал, нещо като Дързост и Красота. В момента за просветените тече КюИ-17 но са обявили само първите 2. Важното е кога ще обявят и за непросветените. А на тях се дава на час по лъжичка за да не се панират излишно.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не бъди чак толкова черноглед, чадо. Те долара и еврото са се един дол дренки. Ще го пуснат още 1-2 фигури надолу и след това от Фед ще обябят КюИ-3. Ще има надолу макс до Вторник идната седмица. След това рейндж и малко нагоре може и малко над 1,30 до средата на Март. След това ще дойде интересното като банкрутират гърците щото няма да им дадат поредния транш, щото просто няма отде.
        Да ти кажа честно, тая година бях с очаквания да го зарейнджат курса в границите 1.23 - 1.36 , като на първо на време очаквах 1.36, после 1.23 после пак нагоре, като не изключвах и 1.40 като връх. Иначе все ми се струва , че никой няма интерес много бързо да го отслабват еврото. А то QE-3 май си го има, само дето не са го обявили официално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Чадо, какви тройни дъна ти се привиждат? Еврото няма да го има като валута в края на тая година!

За ДжейПиЕм не се притеснявай. Те са собствениците на Фед. Първо трябва да рухне Фед като ЦБ и едва тогава ще си иде ДжейПиЕм-ето...
          Надявам се,че не отиграваш този вариант защото ще береш ядове

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Кои празници??????
            Martin Luther King Day

Коментар

• ееее и моито доди наи после добре зарибих това 1.2632
              Last edited by strannik; 13.01.2012, 17:31.
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Дълго! 2656/2614

Коментар

Кои празници??????
                  Понеделника - мартин лутър кинг дей

.

Коментар

Кои празници??????
                    Банго Василий

Коментар

• стоим си и се опитвам да мислим.подобно на други колеги. тез ако искаха наистина да отслабат юрото щеше да е раз изведнъж сваляне на Франсетата с поне два пункта. Пък те – ща ви кажем резултат днеска по некое време. да не се окаже , че то това преглеждане ще доведе наистина на сваляне на рейтинг ма не на Франсетата а на Италианците. и то най моо с една степен. да не стане некой шип кат предположи колегата Пощальон……ох дано тфа рейтинговане стане преди 23 чясот

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        Голямо насиране....

Бахму мамата! Не вярвах да го направят баш срещу празниците!
                        Кои празници??????
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                          Май, май и аз съм като Jason Thorn. Миналата седмица затворих едни къси дето ги държах 1 година Сега съм с дълги , уж за корекция къмто 1.33 - 1.36 до един месец. а така като гледам 1.2450 е следващата спирка , оттам може и 1.1111111 да отлепи, а тия нива 1.28-29 ще ги видим догодина
                          Не бъди чак толкова черноглед, чадо. Те долара и еврото са се един дол дренки. Ще го пуснат още 1-2 фигури надолу и след това от Фед ще обябят КюИ-3. Ще има надолу макс до Вторник идната седмица. След това рейндж и малко нагоре може и малко над 1,30 до средата на Март. След това ще дойде интересното като банкрутират гърците щото няма да им дадат поредния транш, щото просто няма отде.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Седя си и си мисля. Закривам половината даксита, че трябва да има кинти за стоп ривърса в 1.1969

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Голямо насиране....

Бахму мамата! Не вярвах да го направят баш срещу празниците!
                              Кви празници бря?

Коментар

• Май, май и аз съм като Jason Thorn. Миналата седмица затворих едни къси дето ги държах 1 година Сега съм с дълги , уж за корекция къмто 1.33 - 1.36 до един месец. а така като гледам 1.2450 е следващата спирка , оттам може и 1.1111111 да отлепи, а тия нива 1.28-29 ще ги видим догодина

Коментар

Working...
                                X