If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След резултатите на JPM акцията падна много малко.... Това според мен оказа влияние на сентимента и спря пропадането на пазара... според мен Еврото прави тройно дъно.
Чадо, какви тройни дъна ти се привиждат? Еврото няма да го има като валута в края на тая година!
За ДжейПиЕм не се притеснявай. Те са собствениците на Фед. Първо трябва да рухне Фед като ЦБ и едва тогава ще си иде ДжейПиЕм-ето...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
ееееееееее това днес да не ми е най печелившия ден ,просто немога да повярвам че толкова бързо ще стане факт този сценарий,ТАЗИ СТАМБОВА КАКА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА МИ ДАДЕ ОЩЕ НА 2805.......
След резултатите на JPM акцията падна много малко.... Това според мен оказа влияние на сентимента и спря пропадането на пазара... според мен Еврото прави тройно дъно.
И нее само то!!!
Всички чакаха понеделник,те го отиграха днес!!!
Плашат ГАРГИТЕ
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,,
Що напоследък агенциите правят така,
че доларчето да поскъпва.
Нещо ми бяга мисълта
Нещо е фундаментално,,,,
АНОН???????????????????????????????
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,
И аз мисля в тази насока. Всичко стана много очевидно, че еврото е слабо и ще пада. Всичко е само слухове и спекулации.. дали не го правят умишлено и после да набият някой ШИШ... (като тоя с трите прасита вчера )...
Видя се, че и в УСА нещата не са толкова розови, както ги изкарват покрай коледната лудница.
И аз така. Ако се окаже фейк даунгрейда Даксито ще изкърти миФките и лееееката усмивка която боязливо изпълнявам в момента ще изчезне Че и едни къси паяци ръгнах. Франко и той топа топката от гадната страна на нещата, абе мани Важното е че съм зел 3 пипса сабахлям в Е/Д
Плашат ГАРГИТЕ
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,,
Що напоследък агенциите правят така,
че доларчето да поскъпва.
Нещо ми бяга мисълта
Нещо е фундаментално,,,,
АНОН???????????????????????????????
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,
и аз гледам 4е прават така ефикасен на4ин за влияене на курса без да се хар4ат пари някой кръгове така се налапват от това че .........
тия от СиП око и днеска не напарват нищо ша са ебаси нещастниците. от две седмици ги чекам да ми правят привю. един коз имат и до последно се мъчат да изкярят максимално от него….тфа що СиП играе срещу ФЕД и на мен не ми го побира акъла. може би частния интерес тукенка наделява над държавния..щот колко пари изгарват тез двете агенцикии само покрай слуховете…..малеейййй
Коментар