IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голямо насиране....

Бахму мамата! Не вярвах да го направят баш срещу празниците!

Коментар

• 2451 на първу времи
      здравей, здравей

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        След резултатите на JPM акцията падна много малко.... Това според мен оказа влияние на сентимента и спря пропадането на пазара... според мен Еврото прави тройно дъно.
        Чадо, какви тройни дъна ти се привиждат? Еврото няма да го има като валута в края на тая година!

За ДжейПиЕм не се притеснявай. Те са собствениците на Фед. Първо трябва да рухне Фед като ЦБ и едва тогава ще си иде ДжейПиЕм-ето...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ееееееееее това днес да не ми е най печелившия ден ,просто немога да повярвам че толкова бързо ще стане факт този сценарий,ТАЗИ СТАМБОВА КАКА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА МИ ДАДЕ ОЩЕ НА 2805.......

Коментар

• Баси якият ден - кеф ти новини, слухове, шейкове... Ма стига толкова, работата вече е ясна и е време за почиФка.

http://m.youtube.com/index?desktop_u...?v=32GmTXX6IJw

Коментар

• Първоначално изпратено от ynwa Разгледай мнение
              Добро утро!
              сел от 2869
              села вчера от 2730 го затворих на -50 пипса

успешен петък 13

Затворена на 2669

Коментар

След резултатите на JPM акцията падна много малко.... Това според мен оказа влияние на сентимента и спря пропадането на пазара... според мен Еврото прави тройно дъно.
                то го проби направо

Коментар

И нее само то!!!
                  Всички чакаха понеделник,те го отиграха днес!!!

Коментар

• След резултатите на JPM акцията падна много малко.... Това според мен оказа влияние на сентимента и спря пропадането на пазара... според мен Еврото прави тройно дъно.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      Плашат ГАРГИТЕ
                      Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,,
                      Що напоследък агенциите правят така,
                      че доларчето да поскъпва.
                      Нещо ми бяга мисълта
                      Нещо е фундаментално,,,,
                      АНОН???????????????????????????????
                      Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,
                      И аз мисля в тази насока. Всичко стана много очевидно, че еврото е слабо и ще пада. Всичко е само слухове и спекулации.. дали не го правят умишлено и после да набият някой ШИШ... (като тоя с трите прасита вчера )...
                      Видя се, че и в УСА нещата не са толкова розови, както ги изкарват покрай коледната лудница.

Но да видим...
                      Last edited by POSTMAN; 13.01.2012, 17:01.
                      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Хубав ден за българската демокрация, благодарности за колегата дето оня ден ме подсети какво може да става днес..
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

И аз така. Ако се окаже фейк даунгрейда Даксито ще изкърти миФките и лееееката усмивка която боязливо изпълнявам в момента ще изчезне Че и едни къси паяци ръгнах. Франко и той топа топката от гадната страна на нещата, абе мани Важното е че съм зел 3 пипса сабахлям в Е/Д

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                            и аз гледам 4е прават така ефикасен на4ин за влияене на курса без да се хар4ат пари някой кръгове така се налапват от това че .........
                            дамм

Коментар

Плашат ГАРГИТЕ
                              Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,,
                              Що напоследък агенциите правят така,
                              че доларчето да поскъпва.
                              Нещо ми бяга мисълта
                              Нещо е фундаментално,,,,
                              АНОН???????????????????????????????
                              и аз гледам 4е прават така ефикасен на4ин за влияене на курса без да се хар4ат пари някой кръгове така се налапват от това че .........
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• тия от СиП око и днеска не напарват нищо ша са ебаси нещастниците. от две седмици ги чекам да ми правят привю. един коз имат и до последно се мъчат да изкярят максимално от него….тфа що СиП играе срещу ФЕД и на мен не ми го побира акъла. може би частния интерес тукенка наделява над държавния..щот колко пари изгарват тез двете агенцикии само покрай слуховете…..малеейййй

Коментар

Working...
                                X