Тюх, тръгна май тва дакси накрая
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТя и водата по длъбока,
ама няма ледLast edited by playmen; 06.01.2012, 16:58.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеотново поздравления колега странник. не че немах къси. мъ ти ми даде кураж да добавим още малко.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепреместих лимита на 1.2400аиде групата отворете кисиите спускането ще бъде рязко, кои влезнал влезнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, тия са цъфнали и вързалиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеднес хайдуците са били повеке от всякога Реде Пусни си слайдшоуто
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...00&galid=67992
ама няма ледЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
днес хайдуците са били повеке от всякога Реде Пусни си слайдшоуто
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...00&galid=67992Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобро утроили на юг или около сегашните нива до понеделниказ лично съм къс
Честит празникLast edited by strannik; 06.01.2012, 15:14.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТато дали не е обратен индикатор ????Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Оная седмица бях в едно родопско село. Тъи стана че замръкнахме в един старец и тои като извади една 40 годишна ракия и една тазгодишна сланинка и голем лаф. оказа се че е на 103 годинини и тая ракия пазел като се зажени и за късмет след два дни щял да свърши тази работа, та и ние намазахме от ракиикатастранна работаМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар