IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    кой тренд бе Страник.
    кой ... начертай го.

--------
    Привет, Тrade!
    те този на телАвизора
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Добрю ютрю

И нека трендот да е жюф и здраф
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        Добър да бъде РЕДЕ Тук забелязвам двама трима с които ако обединим усилия можем да станем неразделни спътници с тренда.
        кой тренд бе Страник.
        кой ... начертай го.

--------
        Привет, Тrade!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Ади да посрещнем новия ДЕН !!!
          Добър да бъде РЕДЕ Тук забелязвам двама трима с които ако обединим усилия можем да станем неразделни спътници с тренда. за мен решението е проста функция
          от следните фактори;
          1.какво казват вълните
          2.какво казва опита
          3 какво казват ирационалните стратегии
          Last edited by strannik; 20.11.2011, 08:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            Хи хи Благодаря за пожеланието Но подписът съм го разгадал отдавна преди да се появиш във форума но тои е предмет на друга тема що се отнася до траенето и търпението на мен то ми е нужно дотогава докато графиката се нагласи до моите представи за вход
            Шегувам се разбира се.Впрочем случаино или не TRAI DE е наи силния жокер по разгадаването на подписа ми и ако ти наистина си запознат с нещата щеше да си
            наясно че вниманието и признанието са отрова.
            Last edited by strannik; 20.11.2011, 06:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
              Успех в начинанието .НО твоя ник без усилие го разгадах TRAI DE .
              Хи хи Благодаря за пожеланието Но подписът съм го разгадал отдавна преди да се появиш във форума но тои е предмет на друга тема що се отнася до траенето и търпението на мен то ми е нужно дотогава докато графиката се нагласи до моите представи за вход
              Pip master

Коментар

• Ади да посрещнем новия ДЕН !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                  забравяш и нуждата от внимание и признание която изпитва човекът Сигурно за да разберем как търгува трябва да разгадаем първо подписа му
                  Успех в начинанието .НО твоя ник без усилие го разгадах TRAI DE .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Да се размине ама е трудно,
                    щото продават дрога дори в училищата
                    Добра вечер .
                    Решение има но сложно е.
                    Младите фиданки докато поодраснат ги връзват за кол/родителите/ , да ги пази от
                    бурите.
                    Ако се прекърши , значи кола е гнил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                      Аз от години продавам пиратки и пиротехнически продукти
                      но за лицензирана фирма
                      от както съм се захванал с пиротехниката
                      всяка година си правя все по голяма заря
                      миналата година направих лудница в суходол
                      а таз година къде ше гърми
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Хахааа, колко се променят времената.По това време бях с толкова пари за цяла седмица,а точно тогава и пропуших,защото трябваше да сме голямата работа,като ходим да играем билярд нямаше да се излагаме да не пушим я.По това време обаче бях закУравял контрабандист на пиратки.
                        Родом съм от малко градче с три училища ,с около 1500 ученика общо и половината гърмяха пиратки и пушеха цигари - в повечето случаи наливни ,които отново взимаха от мен.Далаверата беше голяма.

Сега вече децата са отракани,вместо цигари -марихуана,вместо пиратки-хапченца...

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
                          Добър ден! По навик вече пия сутрешно кахве и влизам във форума (проф.изкривяване).Предстои ми и на мен да ставам татко след няколко месеца,ама вие ме плашите,най-вече с БЕЛО-то.НАИВНИК ,как така се надяваш да ви се размине,нима допускаш изобщо такъв вариант? Нему позволявай даже да си го помисли.Аз съм на мнение че парите са нещото ,което разваля децата.Аз съм израснал в семейство в което винаги е имало много пари,но никога не са ми давали много джобни,другите деца макар и с по бедни родители имаха повече джобни.Седмичния бюджет ми е бил винаги един и същ ,ако се нуждая от нещо ми се купува,ако ми трябват пари за нещо обаче се е налагало сам да си ги набавям.Това ме направи финансово образован и след време независим на много малка възраст.Когато другите се учиха да ходят по дискотеки и да харчат пари аз вече можех да печеля от тях.Смятам да приложа същата тактика и на моето дете!
                          Много е спорен въпроса с парите. Аз съм го разрешил по следния начин. Който клас е - толкова кинти. Сега е горд собственик на 6 кинта дневно. Стигат му даже му остават и си ги спестява. Има и 20 лева дълбока резерва, винаги може да се наложи. Носи си ги непрекъснато. Като едно време, ние като ходехме в Русийско с корабите, слагахме по 10 рубли в чорапа, квото и да стане - все ще те прибере такси до кораба А инак за наркотиците - пак казвам, дано ни подминат. Не можем да сме навсякъде. Не винаги можем да сме в помощ. Така де, моя беше и си е голяма шайка. Като малък 2 пъти си е цепил главата и двата пъти на крачка от мен Винаги съм му казвал да мисли сам, надявам се да му е от полза.

Коментар

но за лицензирана фирма
                            И след това комшиите немало
                            да викат патрулките

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
                              Прав си!
                              И аз съм правил бели,киснал съм в РПУ-то за (контрабанда на пиратки) 2 3 часа и в такива случаи пак са ме оставяли сам да се оправям .Да чукна на дърво от както съм пълнолетен нямам проблеми с тях,но както и да е това е без значение.Важното е децата да се научат да са ХОРА ! Още нещо,на мен никога неми е забранявано каквото и да е ,просто трябва сам да си го извоювам.
                              но за лицензирана фирма
                              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Прав си за системата да им ограничиш
                                финансите за да имат мотив да ги изкарват
                                ама влезнеш ли в филма да им забраняваш всички грехове
                                че береш ядове
                                забранения плод е наи сладък
                                пак ще се докопат до всичко
                                само дето ти няма да знаеш за нищо
                                и ще е само въпрос на малко време да се забъркат в беля
                                за която ти ще си в неведение
                                родителите винаги трябва
                                да са доброто и лошото ченге
                                единя да създава респект и дисциплина
                                др. да е в течение на реално случващото се

п.п. Парите са като оборската тор
                                натрупана на едно място - смърди
                                разпръсната из полето - облагородява

не си спомням кои го беше казал
                                Прав си!
                                И аз съм правил бели,киснал съм в РПУ-то за (контрабанда на пиратки) 2 3 часа и в такива случаи пак са ме оставяли сам да се оправям .Да чукна на дърво от както съм пълнолетен нямам проблеми с тях,но както и да е това е без значение.Важното е децата да се научат да са ХОРА ! Още нещо,на мен никога неми е забранявано каквото и да е ,просто трябва сам да си го извоювам.
                                Last edited by Asambleq; 19.11.2011, 12:47.

Коментар

Working...
                                X