IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой знае ли защо от 12 октомври 2011 Австралийското БНБ веке не гарантира депозити в чужда валута ?

Does the Government Guarantee include Foreign Currency deposits?

The FCS applies to deposits denominated in Australian dollars. From 12 October 2011 foreign currency deposits are no longer covered.
    http://www.nab.com.au/wps/wcm/connec..._Us/8/5/37/50/
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      на 6000-6010 излизам. Ама чай че нещо не мое се сопре)))
      Аз па се надам на 5900 за по тлъста сумичка
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Специално към ЕБЛЕВ

Нали обещах доказателства. Снощи НЕ скъсих. Следователно ралито за надолу си върви. Въпреки че имаше доста индикатори сочещи КУРекция за нагоре, не стана.

Ето поредно доказателство че съм контра индикатор.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
          Къде ти е таргета при даксито ,или как дойде
          на 6000-6010 излизам. Ама чай че нещо не мое се сопре)))

Коментар

Мисля, че беше много първосигнална реакцията преди малко. Сега се надявам да се огледат, ослушат и дет викаш поне гапа да запълнят А 130 точки в Даксито са бърза работа. Аз за това и повече него търгувам напоследък, освен че Дау и СиП са скъпи на бъкето
            Къде ти е таргета при даксито ,или как дойде
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Бая ГАП има да пълни - според мойто бъкет някъде към 130 пипса

Ама щатските са още по-зле с техните почти 200 пипсове , примерно при Dow
              Мисля, че беше много първосигнална реакцията преди малко. Сега се надявам да се огледат, ослушат и дет викаш поне гапа да запълнят А 130 точки в Даксито са бърза работа. Аз за това и повече него търгувам напоследък, освен че Дау и СиП са скъпи на бъкето

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                Пратих е-маил.
                То неква глупост за атомна авария в Северна Корея
                То и аз чаках корекция за 1.36363 ама не върза
                Сега късам хвъргам по някои пип в торбата,
                а не прай стинки пфууууууууу
                Веднъж няма да го изтъргувам как требе тренд
                Баш сега като отивам да празнувам
                Йордановден требе да отпори евраците
                То се не знай де
                Мерси!
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                  е ми то ко ша ходи на 1,18/1,19 дай направо да го изравним1:1 и да почва нов мач ко ша ни мъчи за некви си 18/19 фигурки

Не бре, гледам че е малка спирка на големите карти

Коментар

Ейййй, кат ви слушам ще зема и аз да го Окъся. Ма нещо гърбава почва да ми се види тази далавера. Че то ако шъ е за 1,26, кво му пречи да е директен валс за 1,18-19.
                    е ми то ко ша ходи на 1,18/1,19 дай направо да го изравним1:1 и да почва нов мач ко ша ни мъчи за некви си 18/19 фигурки

Коментар

• Ейййй, кат ви слушам ще зема и аз да го Окъся. Ма нещо гърбава почва да ми се види тази далавера. Че то ако шъ е за 1,26, кво му пречи да е директен валс за 1,18-19.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Излязох от късите на 1.30 и чаках корекция ...но след като не влязох на 1.32 сега ме е страх да не лродам дъно и съм объркан.Кажи нещо.... ,а ако искаш пусни ми линка на Радо за който става дума по-долу.
                        Пратих е-маил.
                        То неква глупост за атомна авария в Северна Корея
                        То и аз чаках корекция за 1.36363 ама не върза
                        Сега късам хвъргам по някои пип в торбата,
                        а не прай стинки пфууууууууу
                        Веднъж няма да го изтъргувам как требе тренд
                        Баш сега като отивам да празнувам
                        Йордановден требе да отпори евраците
                        То се не знай де
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Тюх, тръгна май тва дакси накрая
                          Бая ГАП има да пълни - според мойто бъкет някъде към 130 пипса

Ама щатските са още по-зле с техните почти 200 пипсове , примерно при Dow
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Франкът трябва да скокне срещу ойрото - маджарите ги кътнаха
                            Не съм сигурен... Унгарците са огромен дръжник на франкове и тоя дръжник ще фалира. 3/4 от ипотеките в Унгария са във франкове. Средната цена когато са ги правили е била около 160 форинта за 1 франк а сега е около 240. Страшна набутвация... Всички гласуваха за Орбан щото той им върза франка на 180 форинта за 3 години. Да ама така филира държавата... Поляците и те така - над 50% от ипотеките са им във франкове. И прибалтийските са така... Ще има масова сеч в Източна Европа.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              по последни данни нибиру е със сгрешен код тряБва да се чете НА БАИРУ и няма да е парад на планетите а ще е оБикновен ГЕИПАРАД
                              ц-ц-ц- ей гоуеми мъже сте
                              само дано никога не идва
                              времето да се
                              насирате от страх

Коментар

• скъсих го от 1,2745 , цел 1,26, за съжаление неможах да хвана нивата около 1,28 че бях излезнал ама ко да са прави все пак по-добре нещо отколкот нищо нъл тъй коуеги

Коментар

Working...
                                X