IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
    Добър ден! По навик вече пия сутрешно кахве и влизам във форума (проф.изкривяване).Предстои ми и на мен да ставам татко след няколко месеца,ама вие ме плашите,най-вече с БЕЛО-то.НАИВНИК ,как така се надяваш да ви се размине,нима допускаш изобщо такъв вариант? Нему позволявай даже да си го помисли.Аз съм на мнение че парите са нещото ,което разваля децата.Аз съм израснал в семейство в което винаги е имало много пари,но никога не са ми давали много джобни,другите деца макар и с по бедни родители имаха повече джобни.Седмичния бюджет ми е бил винаги един и същ ,ако се нуждая от нещо ми се купува,ако ми трябват пари за нещо обаче се е налагало сам да си ги набавям.Това ме направи финансово образован и след време независим на много малка възраст.Когато другите се учиха да ходят по дискотеки и да харчат пари аз вече можех да печеля от тях.Смятам да приложа същата тактика и на моето дете!
    Прав си за системата да им ограничиш
    финансите за да имат мотив да ги изкарват
    ама влезнеш ли в филма да им забраняваш всички грехове
    че береш ядове
    забранения плод е наи сладък
    пак ще се докопат до всичко
    само дето ти няма да знаеш за нищо
    и ще е само въпрос на малко време да се забъркат в беля
    за която ти ще си в неведение
    родителите винаги трябва
    да са доброто и лошото ченге
    единя да създава респект и дисциплина
    др. да е в течение на реално случващото се

п.п. Парите са като оборската тор
    натрупана на едно място - смърди
    разпръсната из полето - облагородява

не си спомням кои го беше казал
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
      При Адмирала съм търгувал но след период от време започна сериозно рекотиране особенно при по резки движения ,или те пускат на процесинг и след 3-4 сек ми обявяваха нова цена когато се окопитиш движението вече е свършило поне това лято бе така
      Да тва с рекотирането е...а мамата на всичко
      На бенча го нямам този проблем
      дори при големи движения рядко ме врътка с некои др. пип
      но тва се преживява

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
        Добър ден! По навик вече пия сутрешно кахве и влизам във форума (проф.изкривяване).Предстои ми и на мен да ставам татко след няколко месеца,ама вие ме плашите,най-вече с БЕЛО-то.НАИВНИК ,как така се надяваш да ви се размине,нима допускаш изобщо такъв вариант? Нему позволявай даже да си го помисли.Аз съм на мнение че парите са нещото ,което разваля децата.Аз съм израснал в семейство в което винаги е имало много пари,но никога не са ми давали много джобни,другите деца макар и с по бедни родители имаха повече джобни.Седмичния бюджет ми е бил винаги един и същ ,ако се нуждая от нещо ми се купува,ако ми трябват пари за нещо обаче се е налагало сам да си ги набавям.Това ме направи финансово образован и след време независим на много малка възраст.Когато другите се учиха да ходят по дискотеки и да харчат пари аз вече можех да печеля от тях.Смятам да приложа същата тактика и на моето дете!
        Да се размине ама е трудно,
        щото продават дрога дори в училищата
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добър ден! По навик вече пия сутрешно кахве и влизам във форума (проф.изкривяване).Предстои ми и на мен да ставам татко след няколко месеца,ама вие ме плашите,най-вече с БЕЛО-то.НАИВНИК ,как така се надяваш да ви се размине,нима допускаш изобщо такъв вариант? Нему позволявай даже да си го помисли.Аз съм на мнение че парите са нещото ,което разваля децата.Аз съм израснал в семейство в което винаги е имало много пари,но никога не са ми давали много джобни,другите деца макар и с по бедни родители имаха повече джобни.Седмичния бюджет ми е бил винаги един и същ ,ако се нуждая от нещо ми се купува,ако ми трябват пари за нещо обаче се е налагало сам да си ги набавям.Това ме направи финансово образован и след време независим на много малка възраст.Когато другите се учиха да ходят по дискотеки и да харчат пари аз вече можех да печеля от тях.Смятам да приложа същата тактика и на моето дете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
            Адмирала дават 10% промо
            Мен ме ухажват много по тела Треидер.бг
            дават ми 20% бонус ако си отворя сметка при тях
            котировките им горе дол са добри а графиките трагедия
            НО ква фаида от бонуси ако продължавам с глупостите
            мисла да спра за няколко дни с реалната
            докато не се види нещо сигурно и малко да мирясат
            манипулациите на пазара станаха прекалено извратени
            При Адмирала съм търгувал но след период от време започна сериозно рекотиране особенно при по резки движения ,или те пускат на процесинг и след 3-4 сек ми обявяваха нова цена когато се окопитиш движението вече е свършило поне това лято бе така
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              от напъване да вникна в горно за малко да се насера.
              -----------
              страник,
              дървен си и от там епичността с нюанси на рицарска романтичност хич не ти ходи ... да го знаеш братчед,
              ... ако искаш мога да ти барна малко визията (чувал си за PR), че да земе най-после да впечатлиш някой извън групата на бедстващите душици.

Успех!
              забравяш и нуждата от внимание и признание която изпитва човекът Сигурно за да разберем как търгува трябва да разгадаем първо подписа му
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Щото са тарикати що !!!
                Те един МАМУН като не
                могат да изръсят 20 кинта
                Малиииии 20-30 мамунчета
                по 20-30 кинта, ти какво им купуваш бря????
                Аз си престваям след 4-5 години
                като почнат да те муфтят по 100-200 лефа
                за подарък кво ще е
                Пък подарък нема да има а
                а вероятно половинка БЕЛО
                Абе в общи линии, подаръкът винаги трябва да е съизмерим с разхода за рожденния ден на единица пишляме. Та за това съм се ориентирал към тази сума. Долу горе същото правят и другите родители. Инак за мацките - да се съобразява с дневните Ще си търси еФтинки За Бело, не ми се мисли, дано ни се размине

Коментар

• Щото са тарикати що !!!
                  Те един МАМУН като не
                  могат да изръсят 20 кинта
                  Малиииии 20-30 мамунчета
                  по 20-30 кинта, ти какво им купуваш бря????
                  Аз си престваям след 4-5 години
                  като почнат да те муфтят по 100-200 лефа
                  за подарък кво ще е
                  Пък подарък нема да има а
                  а вероятно половинка БЕЛО

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Добрутро! Не мога да разбера тези пишлямета що не се уговорят на рожденни дни да си дават по 20 кинта. Писна ми всяка седмица некви подаръци да търся И всеки път 20-30 кинта за подарък, 20-30 рожденни дни в годината в класа, че моя вече и по съседните класове тръгна на рожденни дни
                    а после по мацета кат тръгне нема ставане от метата
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                      Според Варчев не се очаквало да отваря с гап , 'щото нямало важни новини през уикенда.
                      Значи в неделя отваряме с гап - директно на 1.3333333
                      ммм може към митичното да иде гапа 4444444444444444444
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Добрутро! Не мога да разбера тези пишлямета що не се уговорят на рожденни дни да си дават по 20 кинта. Писна ми всяка седмица некви подаръци да търся И всеки път 20-30 кинта за подарък, 20-30 рожденни дни в годината в класа, че моя вече и по съседните класове тръгна на рожденни дни

Коментар

• Добрю ютрю

Nekaduren Astrolog чадо,
                          аз съм с таквиз гаЩИ
                          Долнище от анцунг, дебело и вълненко,
                          с големи джобове отстрани и
                          много широки крачоли ,,,да фаща
                          МАМУН да не се плаши толкоз
                          а да си рупа БАБАНА

Коментар

• И декември дедо МРАЗОПРАЗ ще опъне отрицателни лихви на долара
                            После извънземните ще купят китай и на 21.12.2012 ще ни направят на суджук.
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                              Според Варчев не се очаквало да отваря с гап , 'щото нямало важни новини през уикенда.
                              Аз съм за
                              и след тва за др. неделя направо на 0.83
                              и да копаем още надол

Коментар

• Според Варчев не се очаквало да отваря с гап , 'щото нямало важни новини през уикенда.

Коментар

Working...
                                X