IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    ....защото на преден план излиза физическото оцеляване на индивида ,което няма да е никак лесно ....
    Оцеляването винаги е било физическо, но кредитите отложиха във времето това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      .. 3/4 от ипотеките в Унгария са във франкове. .. Поляците и те така - над 50% от ипотеките са им във франкове. И прибалтийските са така... Ще има масова сеч в Източна Европа.
      Тук съм напълно съгласен - уви !
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
        Спарте има ли шанс Ε/CHF да стигне дъното от 5.09.11
        Успех желая
        Ако SNB kaталяса очаквам дори дъното от 9.08.2011

ПС : Но това е в дългосрочен план - проблемът че с наближаването на Глобалния Крах нещата стават все по трудни за прогнозиране ....защото на преден план излиза физическото оцеляване на индивида ,което няма да е никак лесно ....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Ilnz6hyk3oU
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
            Тук(София) от пред обяд вали сняг.
            Ъъъъ, ми и аз съм у Софето. Ама съм още на работа и тук е дъжд. Надявам се махалата да е снежна

Коментар

• Тук(София) от преди обяд вали сняг.

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              баси противния дъжд. Ако беше сняг днес цял ден щеше да е вече красота
              Last edited by POSTMAN; 06.01.2012, 19:08.
              http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Tva evro zlatno be +160 pipsa za 2 dena

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Толкова Велик ден не бях изживявал от доста време
                  Отивам в банката и предсрочно погасявам кредита на фирмата( там служителите по радостни от мен като разбраха за какво съм отишъл ) и по едно време чувам gsm-a да звъни с това :
                  http://www.youtube.com/watch?v=2Ftx-...eature=related
                  Което означава че лимита при 1.2760 е думнал така че , с малко закъснение ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ
                  Имам едни сравнително малки позиции за 1.2520 оставени , но няма да се разсърдя ако първо реши да направи корекция за да мога пак да напазарувам и след това да отиде там
                  Успех на всички и приятно празнуване на празника

Поздравления!!! Големи нерви имаш...честно
                  И поздрав на форексарите

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Франкът трябва да скокне срещу ойрото - маджарите ги кътнаха ..пак лошите фичковци ...Наближава и нашия ред ....
                    Спарте има ли шанс Ε/CHF да стигне дъното от 5.09.11
                    Успех желая

Коментар

• баси противния дъжд. Ако беше сняг днес цял ден щеше да е вече красота

Коментар

• Толкова Велик ден не бях изживявал от доста време
                        Отивам в банката и предсрочно погасявам кредита на фирмата( там служителите по радостни от мен като разбраха за какво съм отишъл ) и по едно време чувам gsm-a да звъни с това :
                        http://www.youtube.com/watch?v=2Ftx-...eature=related
                        Което означава че лимита при 1.2760 е думнал така че , с малко закъснение ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ
                        Имам едни сравнително малки позиции за 1.2520 оставени , но няма да се разсърдя ако първо реши да направи корекция за да мога пак да напазарувам и след това да отиде там
                        Успех на всички и приятно празнуване на празника

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Сигурно много почитатели на Нибиру от целия свят са отишлш там да се спасяват та затова... Много им е дошло на австралийското бнб.

Вчера ви обещах че днес ще ударим 1,27. Изпълних си обещанието и ви пожелавам приятни почивни дни.
                          Дай поне да го ударим бе Мастър

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                            Някой знае ли защо от 12 октомври 2011 Австралийското БНБ веке не гарантира депозити в чужда валута ?
                            Сигурно много почитатели на Нибиру от целия свят са отишлш там да се спасяват та затова... Много им е дошло на австралийското бнб.

Вчера ви обещах че днес ще ударим 1,27. Изпълних си обещанието и ви пожелавам приятни почивни дни.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              Аз па се надам на 5900 за по тлъста сумичка
                              Там е целта и според мен, обаче аз много натоварих, че взе да ми тежи. Даже излязам 1/2 тук. 6025

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                на 6000-6010 излизам. Ама чай че нещо не мое се сопре)))
                                То стана за добавка 5875-5900. Ей тъй се пълни новогодишен гап у дакситу

Коментар

Working...
                                X