Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение.. 3/4 от ипотеките в Унгария са във франкове. .. Поляците и те така - над 50% от ипотеките са им във франкове. И прибалтийските са така... Ще има масова сеч в Източна Европа.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеСпарте има ли шанс Ε/CHF да стигне дъното от 5.09.11
Успех желая
ПС : Но това е в дългосрочен план - проблемът че с наближаването на Глобалния Крах нещата стават все по трудни за прогнозиране ....защото на преден план излиза физическото оцеляване на индивида ,което няма да е никак лесно ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеТук(София) от пред обяд вали сняг.
Коментар
-
Тук(София) от преди обяд вали сняг.
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениебаси противния дъжд. Ако беше сняг днес цял ден щеше да е вече красотаLast edited by POSTMAN; 06.01.2012, 19:08.http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеТолкова Велик ден не бях изживявал от доста време
Отивам в банката и предсрочно погасявам кредита на фирмата( там служителите по радостни от мен като разбраха за какво съм отишъл ) и по едно време чувам gsm-a да звъни с това :
http://www.youtube.com/watch?v=2Ftx-...eature=related
Което означава че лимита при 1.2760 е думнал така че , с малко закъснение ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ
Имам едни сравнително малки позиции за 1.2520 оставени , но няма да се разсърдя ако първо реши да направи корекция за да мога пак да напазарувам и след това да отиде там
Успех на всички и приятно празнуване на празника
Поздравления!!! Големи нерви имаш...честно
И поздрав на форексарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеФранкът трябва да скокне срещу ойрото - маджарите ги кътнаха ..пак лошите фичковци ...Наближава и нашия ред ....
Успех желая
Коментар
-
Толкова Велик ден не бях изживявал от доста време
Отивам в банката и предсрочно погасявам кредита на фирмата( там служителите по радостни от мен като разбраха за какво съм отишъл ) и по едно време чувам gsm-a да звъни с това :
http://www.youtube.com/watch?v=2Ftx-...eature=related
Което означава че лимита при 1.2760 е думнал така че , с малко закъснение ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ
Имам едни сравнително малки позиции за 1.2520 оставени , но няма да се разсърдя ако първо реши да направи корекция за да мога пак да напазарувам и след това да отиде там
Успех на всички и приятно празнуване на празника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно много почитатели на Нибиру от целия свят са отишлш там да се спасяват та затова... Много им е дошло на австралийското бнб.
Вчера ви обещах че днес ще ударим 1,27. Изпълних си обещанието и ви пожелавам приятни почивни дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНякой знае ли защо от 12 октомври 2011 Австралийското БНБ веке не гарантира депозити в чужда валута ?
Вчера ви обещах че днес ще ударим 1,27. Изпълних си обещанието и ви пожелавам приятни почивни дни.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеАз па се надам на 5900 за по тлъста сумичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениена 6000-6010 излизам. Ама чай че нещо не мое се сопре)))
Коментар
Коментар