If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.. 3/4 от ипотеките в Унгария са във франкове. .. Поляците и те така - над 50% от ипотеките са им във франкове. И прибалтийските са така... Ще има масова сеч в Източна Европа.
Тук съм напълно съгласен - уви !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Спарте има ли шанс Ε/CHF да стигне дъното от 5.09.11
Успех желая
Ако SNB kaталяса очаквам дори дъното от 9.08.2011
ПС : Но това е в дългосрочен план - проблемът че с наближаването на Глобалния Крах нещата стават все по трудни за прогнозиране ....защото на преден план излиза физическото оцеляване на индивида ,което няма да е никак лесно ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Толкова Велик ден не бях изживявал от доста време
Отивам в банката и предсрочно погасявам кредита на фирмата( там служителите по радостни от мен като разбраха за какво съм отишъл ) и по едно време чувам gsm-a да звъни с това : http://www.youtube.com/watch?v=2Ftx-...eature=related
Което означава че лимита при 1.2760 е думнал така че , с малко закъснение ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ
Имам едни сравнително малки позиции за 1.2520 оставени , но няма да се разсърдя ако първо реши да направи корекция за да мога пак да напазарувам и след това да отиде там
Успех на всички и приятно празнуване на празника
Поздравления!!! Големи нерви имаш...честно
И поздрав на форексарите
Толкова Велик ден не бях изживявал от доста време
Отивам в банката и предсрочно погасявам кредита на фирмата( там служителите по радостни от мен като разбраха за какво съм отишъл ) и по едно време чувам gsm-a да звъни с това : http://www.youtube.com/watch?v=2Ftx-...eature=related
Което означава че лимита при 1.2760 е думнал така че , с малко закъснение ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ
Имам едни сравнително малки позиции за 1.2520 оставени , но няма да се разсърдя ако първо реши да направи корекция за да мога пак да напазарувам и след това да отиде там
Успех на всички и приятно празнуване на празника
Коментар