IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
    то направо белезници трябват и дале4е от компа
    Тва с белезниците е идеино
    трябва и аз да почна така
    заемам позиция с стоп лимит и още нещо и отивам некаде да се заклюа
    а още нещото ще е известяване с смс за изпълнен стоп или лимит
    тва е рецепта точно кат за мене
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Реде, неска нема процент
      Ся да ви кажа, видях се с едни приятели да ударим по Ино И ми хрумна такова нещо като трейдърски панталони. Джобовете са им около колената отстрани да си слагаш там ръцете като не требе да бараш. Аз съм тежък и като седя на тях ми изтръпват

БТВ понеже Ноември преваля - няма ли да организираме дружеско лочене послучай ПРАСЧОФФФФФ ДЕН????
      то направо белезници трябват и дале4е от компа
      молим?айде нема нужда

Коментар

Ами аз искам да имам опции. Ако преценя да добавам (усреднявам отворена позиция) или ако преценя да отворя нова от двойката. Така разбирам нещата. Да не говорим че при отворена насрещна позиция може и да не се взима марджин. Дивотиятя с формулите че е едно и също когато се усерява или се отварят различни позиции я знам но не смятам че е приложима в случая.
        ПП: Иначе по съпорта и коретността нямам възражения от трейдър.
        Прав си за марджина
        тва с осеряването аз съм свикнал и не ми е проблем
        Знаеш ли кое е проблем примерно при делтасток
        един петък си разцъквам на демото и още няколко демота при др. оператори
        и в един момент се оказва че при пускане на няква новина форексо кипна
        позиция в злато на делтасток ми седи на загуба и то голяма загуба
        преглеждам на др оператори курсовете и по тях трябва да съм на голяма печалба
        На момчетата от делтасток над час и кусор курса на златото и среброто нищо
        общо с наща планета
        е на това му се вика голем проблем

Коментар

• Лека от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Tempo e най-големия мъгъзин в БГ А инак за хотела - бах го у хотела, давай да го пълним
            Давай де!!!!
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Не го знам Темпо кво е.Обаче други години с изключение на миналата това време вече хотелът ми е резервиран за Нова година и половината куверти в ресторанта,а тази до сега имам само три-четири запитвания.Смятай ,а клиентите ни са основно румънци и англичани.
              Tempo e най-големия мъгъзин в БГ А инак за хотела - бах го у хотела, давай да го пълним

Коментар

• Ами аз искам да имам опции. Ако преценя да добавам (усреднявам отворена позиция) или ако преценя да отворя нова от двойката. Така разбирам нещата. Да не говорим че при отворена насрещна позиция може и да не се взима марджин. Дивотиятя с формулите че е едно и също когато се усерява или се отварят различни позиции я знам но не смятам че е приложима в случая.
                ПП: Иначе по съпорта и коретността нямам възражения от трейдър.
                Last edited by Nekaduren Astrolog; 18.11.2011, 23:27.
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Добра вечер! Ходих у Темпо и много яко се депресирах. Успокойте ме, че Темпо е зле, а не е тотално сговнена ситуацията в БГ Петък вечер, 1900 часа, имаше вътре 20-тина човека
                  Не го знам Темпо кво е.Обаче други години с изключение на миналата това време вече хотелът ми е резервиран за Нова година и половината куверти в ресторанта,а тази до сега имам само три-четири запитвания.Смятай ,а клиентите ни са основно румънци и англичани.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Не са само графиките. Те са им най-малкия кусур. Проблема е че усредняват. Т.е. по една позиция за инструмент. (Всъщност са 2). Точно това недоглеждане когато се вкарах във форекса ми наби кола в гъзо и чат-пат още капе кръв. Но на кофтия трейдър нали знаете че бъкета му е виновен, така че... Абе наздраве! Да пием за ПАЗАРА!
                    Тва с осредняванято не ме притеснява
                    щото аз като се блъснах за първи път у форексо
                    демек 2002 може би започнах с делатасток
                    и години съм тренирал с тяхната система.
                    Дори бих казал че от скоро
                    демек от тва лято като се захапах пак
                    се сблъсках по сериозно с мета треидера

остава да си събера акъла и да гледам и мисла кво правя

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      виж къде ти е грешката анализирай по4ини сега 2 дена и пак анализирай нау4и се на самоконтрол и принуда иди на витоша откъсни се от средата виж в кои 4асове на търговия си най силен прецени какво гониш за деня и като го достигнеш НЕ СЕ ЛАКОМИ ЗА ОЩЕ влизай с малки цели с малко обем и дори да продължи движението след като си затворил не се кахъри 4е си изпуснал ти си си взел своето.постарай се да не си притеснен като търгуваш и бъди търпелив за входовете аз понякога си казвам 4е ако дадено ниво е добро за вход ще из4акам още няколко пипа да се намести преди да влезна дет се вика преди да влезнеш преброи до 3
                      Със сигурност си прав за ситуацията
                      ще реанимирам до понеделник а може и повече
                      ще поцъкам повечко на демо
                      ще си шпакловам новата стая да сменя малко интериора
                      и др седмица нов късмет
                      А сега наздраве докато още е ден на маистора

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                        За индикаторите и прогнозите на варчев ставаше въпрос че им куцат а не на
                        треидъра. На треидъра имам демо и съм много доволен единственото което им
                        куца са графиките (графики има кадето ти е кеф) и си прав че грешката която
                        допуснах там е невъзможно и др. екстра там е че можеш да търгуваш с под 100 барела петрол
                        Не са само графиките. Те са им най-малкия кусур. Проблема е че усредняват. Т.е. по една позиция за инструмент. (Всъщност са 2). Точно това недоглеждане когато се вкарах във форекса ми наби кола в гъзо и чат-пат още капе кръв. Но на кофтия трейдър нали знаете че бъкета му е виновен, така че... Абе наздраве! Да пием за ПАЗАРА!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Фичка,много си се разгорещил нещо!
                          Преглътни грешката си и не мисли за нея,че трябва да я поправиш,трябва всяка нова сесия като почваш да си на чисто с мислите,не обременен!
                          Относно trader.bg- Аз съм доволен от тях,не знам какво имаш предвид че индикаторите им са кофти,аз не мисля така-индикатори бол,да знаеш да ги четеш само!
                          Платформата им е много френдли направена-даже и такива грешки като твоята е почти изключено да направиш.
                          Миналата седмица направиха и семинар в Бургас-доста интересни неща казаха!
                          Въобще вземеш ли да виниш други за собствените си гршки-е токава не е добре работата за теб.
                          Наистина малко демо няма да е зле да поцъкаш.
                          П.С. завчера индикаторите бяха единодушни за петрола,че е направил връх-аз го написах в тази тема -влязох къс на 102.2-виж колко е сега 97$
                          За индикаторите и прогнозите на варчев ставаше въпрос че им куцат а не на
                          треидъра. На треидъра имам демо и съм много доволен единственото което им
                          куца са графиките (графики има кадето ти е кеф) и си прав че грешката която
                          допуснах там е невъзможно и др. екстра там е че можеш да търгуваш с под 100 барела петрол

Коментар

• Реде, неска нема процент
                            Ся да ви кажа, видях се с едни приятели да ударим по Ино И ми хрумна такова нещо като трейдърски панталони. Джобовете са им около колената отстрани да си слагаш там ръцете като не требе да бараш. Аз съм тежък и като седя на тях ми изтръпват

БТВ понеже Ноември преваля - няма ли да организираме дружеско лочене послучай ПРАСЧОФФФФФ ДЕН????
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• виж къде ти е грешката анализирай по4ини сега 2 дена и пак анализирай нау4и се на самоконтрол и принуда иди на витоша откъсни се от средата виж в кои 4асове на търговия си най силен прецени какво гониш за деня и като го достигнеш НЕ СЕ ЛАКОМИ ЗА ОЩЕ влизай с малки цели с малко обем и дори да продължи движението след като си затворил не се кахъри 4е си изпуснал ти си си взел своето.постарай се да не си притеснен като търгуваш и бъди търпелив за входовете аз понякога си казвам 4е ако дадено ниво е добро за вход ще из4акам още няколко пипа да се намести преди да влезна дет се вика преди да влезнеш преброи до 3
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Фичето,
                                стига си ревал няма да ти стане по-добре, ще ги избиеш.

относно тезата ти за ФА, ТА и "болните мозъци"
                                ще цитирам Фицката "който свари да превари"

и още нещо, повечето от мислителите ядът кура.
                                Да се надяваме че ще ги избия
                                ама се чудя с калашника
                                или с тъпото на ножа
                                много ми е кисело та :
                                Наздраве

Коментар

Working...
                                X