Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе одеве кометираха по CNN за Нибиру - май щял да удари по-рано от предвиденото . Някой друг слушал ли е,че не можах да хвана репортажа от самото началоМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеРЕДЕ даи наклон ако допускаш движението
Пък е Йордановден и се подготвям
психически за екшънЪЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениене са притеснявай за мачовете
притеснявай си са за евро долар
и вчера някой казаха че няма да е късо злато амаМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепо добре врътни некои мач от В групите днеска ПАЛАМУД МИЧУРИН са домакини
притеснявай си са за евро долар
и вчера някой казаха че няма да е късо злато амаwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобро утро! Абе много народ за надоле. Аз също съм за надоле, ама у дакситу. А то не ще да тръгва.
Вчера бегах от дългите BAC
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, тъй както сте милиони, да не светне легендарното за два деняМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобро утро! Абе много народ за надоле. Аз също съм за надоле, ама у дакситу. А то не ще да тръгва.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар