Първоначално изпратено от SС
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеВъпреки, че МАСТИЙКА
все пак си некво мърляво кучи
и не ги разбираш тия работи !!!
надявах че таа годин ще се пречистиш и ще станеш по богоугоден...The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SС Разгледай мнениеПичове, отдавна не съм се меркал тука, но ето моята визия за еврото, значи засега се движим надолу в рамките на флага, който съм начертал, като докъм средата на 2012 очаквам слизане докъм 1.1000 и оттам нагоре тръгваме дългосрочно към нови висини, тоест дългосрочен ъп-тренд, който ще трае 6 години, тоест до 2018 г.
С други думи, Еврото ке оцелее
но спускане да 1.1 би било доста критично ... смятам че спусканете е възможно да продължи максимум до 1.19 и после е по реално отскок до 1.35 което може да бъде покрито като цел до 6 месеца
Коментар
-
Пичове, отдавна не съм се меркал тука, но ето моята визия за еврото, значи засега се движим надолу в рамките на флага, който съм начертал, като докъм средата на 2012 очаквам слизане докъм 1.1000 и оттам нагоре тръгваме дългосрочно към нови висини, тоест дългосрочен ъп-тренд, който ще трае 6 години, тоест до 2018 г.
С други думи, Еврото ке оцелее
Last edited by SС; 11.01.2012, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеиндийките ред...те са кат тиганите тефал и те имат червена точка...като загреят обаче при индийките става синя ....
все пак си некво мърляво кучи
и не ги разбираш тия работи !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИмаше Тайландки по Коледа. Ама сега СПАММММММММ
поражда любопитство таз информация
Тайландките или филипинките са по-добри
в тънката работа????
Или некои други?????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНякой ще се престраши ли да даде дългосрочна прогноза за кабела?
ГЪРЦИЯ СИ ЗАМИНАВАLast edited by strannik; 11.01.2012, 16:15.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЖИУОТНО-УРОД
стига подхвърля тука цифри !!!!
Няма ли некоя филипинка на
кораба, та да се занимаваш с нея ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Лошо ... но я съм търпелив
то май работата стана ... до 15-00 падаме след 15-00 растеме ... хммм
И май не само днес !!!
Забалязал съм че на Хамериканците са им нужни малко време за да се ориенрират правилно в посоката. Би трябвало до към 15:30 15:45 да си дойдем на думата !
И хоп ... 1.266666666666666666
А и се очакват добри думи за американската икономика то към 15-30 и 16-00Last edited by forex_monkey; 11.01.2012, 16:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеПоздравления странник дано да се изпълни всичко от прогнозата ти
РЕДЕ кво стана стоя негър отдавна не си го пущал или чакаш 1.2222222
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ$$$$$$
Мисля, че всички се поуплашиха от падането.
Ако МИСТИЧНОТО
1,22222222222222222222
се реализира скоро, то ще се реализират
много бърсо нива под 1,1111111111111
,че може и зад ПАРИТЕТА, а това
ще промени кардинално политико-икономическата
картинка на света стане ли много бързо
и някои мащабни играчи могат да фалират скоропостижно!Ч!!!
СЕДИМ СИ И СИ МИСЛИМ ,,,,,,,,,,,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар