If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това РЕДЕ съм го запазил
поздрав за всички.преди около 2г последно ходих на Шипка.някакъв човек беше пуснал
такива подобни гайди.добре че ми го нямаше пистолета избива ме на гърмел
после разбрах,че имало полицаи там
Не съм заядлив просто неща които не съм изпробвал в търговията сам ,не ме блазнят ето защо обещанието за още увисва във въздуха но караи може да свърши някому друг работа пък и его може да почешеш Такива ми ти работи
Мнуууоогу убаво го каза Реде >>> сега да го евеш сме точно в ситуацията *****отгоре-надоле ****** само дет сме малко тея дет са го усетили което пък е супер щот мамуните сме малко все още на клона
Ъъъххххх малко ,,,,,,,,,
МАМУН до МАМУНа сите сме се наредили
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
нали знаеш, че нещо дето реално струва
5 лефа може да струва 50 лефа, а може
дори да носи и стойност 500 лефа.
Дотук няма голям проблем.
Проблям е като почне отгоре-надоле
да вървят числата !!!!!!!!!!!!!!
Мнуууоогу убаво го каза Реде >>> сега да го евеш сме точно в ситуацията *****отгоре-надоле ****** само дет сме малко тея дет са го усетили което пък е супер щот мамуните сме малко все още на клона
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Някой има ли лични впечатления от този новия бранд на М-тел-,,Боб"?Аз четох из интернет разни отзиви,но някои от тях са объркващи,като например в един блог:
,,Минута разговор струва 0,12лв...............Тарифирането става на 60 секунди.Така минута и 20 секунди разговор ще ви струва 0,24 лв."
Дали този план не е по-удачен от Прима за човек,рядко използващ GSM/възрастен родител/?
Нищо чудно да закръглят нагоре
и да таксуват всяка започната минута,
Не знам дали това е така, но знам
че да се примахне гласовата поща,
се плащат едни дребни 3,60 лефа
Някой има ли лични впечатления от този новия бранд на М-тел-,,Боб"?Аз четох из интернет разни отзиви,но някои от тях са объркващи,като например в един блог:
,,Минута разговор струва 0,12лв...............Тарифирането става на 60 секунди.Така минута и 20 секунди разговор ще ви струва 0,24 лв."
Дали този план не е по-удачен от Прима за човек,рядко използващ GSM/възрастен родител/?
Коментар