If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Индексът на MBA за заявките за ипотечни кредити за седмицата до 6.01. е 4.5%. Trader.bg припомня, че показателят бе -4.1% за предходния период.
На това може би се дължи поскъпването на долара срещу всичко........
EURUSD - Прогноза на евростат за спад на БВП на еврозоната доведе до ликвидиране на лонгови позиции в рискови активи и силен "удар" върху еврото.
* Потвърден head and shoulder на графика 1Н. Може би нивата около 1,2720/25 ще са подходящи за откриване на нови шортови позиции в двойката в случай, че станем свидетели на pull back. Таргет на формацията е зоната при 1,230/40.
добро утро.
мисля че разгадах какво движение педстои
прави са тези които допускат първо нивата около 2900 и евентуален последващ
ход надолу с ново дънотова е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060след известни наблюдения и баяниястигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо моделаспоред мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
ще се опитам да задам и времеви диапазон през които това ще стане
Поздравления странник дано да се изпълни всичко от прогнозата ти
РЕДЕ кво стана стоя негър отдавна не си го пущал или чакаш 1.2222222
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ$$$$$$
Вчера, 03:41
добро утро.
ход надолу с ново дъно това е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060 след известни наблюдения и баяния стигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо модела според мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
Ще е малко трудно покрай това ниво 1.2690-1270 погледни седмичната
но аз лично очаквам стремежа днес и до края на седмицата е да се опита да затвори на седмична под 1.2660 за да може да си разчисти пътя за надолу.
Иначе ще стане тегаво другата седмица !!!
Сутрешните продадени на 1.2690
Качи ли , пак ще пазарувам
незнам дали ти си новак, но аз наистина съм ... та извини ме за любопитството
за колко пипса търгуваш обикновенно ?
не си длъжен да ми отговаряш естествено и пак Sorry
добро утро.
ход надолу с ново дънотова е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060след известни наблюдения и баяниястигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо моделаспоред мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
Коментар