IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще се пробвам с дълги за последно -3499

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      МОЛИТВА ЗА ЛЕГЕНДАРНОТОТО !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=3ckxkIDAPhA
      Чекай да натовариме и ние от 3660 па тогаз
      Анализи EUR/USD

Коментар

• МОЛИТВА ЗА ЛЕГЕНДАРНОТОТО !!!
        http://www.youtube.com/watch?v=3ckxkIDAPhA
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Хихих, той щял да бъде Супер Марио))
          Само да не излезе Марио Менте
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Кои тва бря МАМУН
            Хихих, той щял да бъде Супер Марио))

Коментар

Ауе, кво стаа тоя нямаше ли да е премиер. Къв финансов министър
              ммм надценява се ,две в едно ще го раздава,що направо не вземе всички министерства за какво са му министри да се пречкат,накрая от два стола да не седне на земята и да се наака ,че тежко и горко на този дето ще му бърше дриснята(извинявам се за мръсния език,но ме вбесяват така)
              Иначе мисля,че повече му отива фин - мин вместо премиер .

п.п.Само наш Бойко да не чуе,че туко виж и той почнал да се прави на вундеркинд(не,че не се мисли де) с два поста
              Last edited by Asambleq; 16.11.2011, 15:40.

Коментар

Ауе, кво стаа тоя нямаше ли да е премиер. Къв финансов министър
                Кои тва бря МАМУН

Коментар

ИМАТ КРАТКОСРОЧЕН ЕФЕКТ !!!!
                  Въпроса е по времето през което
                  действат да се предотвати срутването.
                  нали знаеш, че нещо дето реално струва
                  5 лефа може да струва 50 лефа, а може
                  дори да носи и стойност 500 лефа.
                  Дотук няма голям проблем.
                  Проблям е като почне отгоре-надоле
                  да вървят числата !!!!!!!!!!!!!!
                  В случая с пълна сила важи приказката: Откъде го чукаш, откъде се пука... Ако забраниш на маймун да яде банани, ще мине на портокали, примерно. И двете са цитруси (деривати). Негативът на "домино ефекта" се отлага във времето, а спекулативният натиск се разбива - един маймун ще предпочете портокали като алтернатива, друг мандарини и т.н. Крайният резил ще е същия, но остава неяснотата, коя ще е стартовата плочка. Изводът е, че няма голяма разлика м/у политик и спекулант - и двете страни си играят на "тука има - тука няма".

Коментар

• Ауе, кво стаа тоя нямаше ли да е премиер. Къв финансов министър

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Ако Германия иска да запази жива мечтата си да вземе цяла Европа под крилото си -този път по мирен път,трябва да спаси на всяка цена еврото и ЕС.Това ще стане само с едни обвързани в по-тесен политически и фискален съюз държави или щати ако щете.И воала-България вече ще се оттърси от местните политпаразити и ще се управлява от Берлин.Ех,ще настане такъв живот,че само си викам дано..
                      Правилно , ако се разпадне еврото в този му вид -- разправят за '' супер '' евро / 10 члена и Англия била навита за такова нещо / .....
                      та ... де го БГ-то в туй супер евро
                      аре да не казвам приказката за ...........дето е текло вода , пак ......
                      кофти че нас / БГ / все ни ловят --реципрочните стойности на 'убавото

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Ограничават (забраняват) спекулативния интерес. Когато има пожар, последното, което искаш е група кибици, които да се греят на огъня. Лично според мен подобни мерки и регулации нямат ефект или носят краткосрочни ползи под формата на закриване на спекулативни позиции, които да "купят" време и да отрезвят маркета.
                        ИМАТ КРАТКОСРОЧЕН ЕФЕКТ !!!!
                        Въпроса е по времето през което
                        действат да се предотвати срутването.
                        нали знаеш, че нещо дето реално струва
                        5 лефа може да струва 50 лефа, а може
                        дори да носи и стойност 500 лефа.
                        Дотук няма голям проблем.
                        Проблям е като почне отгоре-надоле
                        да вървят числата !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          мисля тва е съпорта , пробие ли под 3427 / дори и пипон / тва беше -- еврото изпада в безтегловност и тогава 1.3333333333333333333 му е най-малкия проблем
                          иначе не мисля че сме в канал на 4ч -- ако пуснеш от 1.25ХХ -- 1.28ХХ трендак / без да считаш 1.31ХХ като дъно / ще видиш къде е опряло еврото
                          успех ПЛП
                          1.25-1.28 това е седмичен резистънс-там сме пробили но не е паднало еврото към 1.33-аз ти говоря за последните върхове и дъна на 4ч от 9-10-14 този месец.Там на 1.3406 се намира и 23.6 ф на покачването от 3145 до 4246.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            нЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДАДЕ МАЛКО РАЗЯСНЕНИЯ
                            ЕС ограничава късите продажби и сделките със суапове срещу неплащане на дълг?
                            Ограничават (забраняват) спекулативния интерес. Когато има пожар, последното, което искаш е група кибици, които да се греят на огъня. Лично според мен подобни мерки и регулации нямат ефект или носят краткосрочни ползи под формата на закриване на спекулативни позиции, които да "купят" време и да отрезвят маркета.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              В долната част на канал на 4 ч сме-не вярвам да го пробием днес за 1.3333Мисля ,че от около 1.3400-10 ще има по-сериозна корекция.

п.п. СИЧКО е възможно де - аз не очаквах и при жълтите да бият 3484 ама ей го на...

п.п. пък се и чакат все пак новини от Италия за новото правителство
                              мисля тва е съпорта , пробие ли под 3427 / дори и пипон / тва беше -- еврото изпада в безтегловност и тогава 1.3333333333333333333 му е най-малкия проблем
                              иначе не мисля че сме в канал на 4ч -- ако пуснеш от 1.25ХХ -- 1.28ХХ трендак / без да считаш 1.31ХХ като дъно / ще видиш къде е опряло еврото
                              успех ПЛП
                              Last edited by is3584; 16.11.2011, 14:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                                Така, така

еее почвам купона ,приятно търгуване на всички.

http://vbox7.com/play:919ffea4

Коментар

Working...
                                X