ще се пробвам с дълги за последно -3499
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, той щял да бъде Супер Марио))
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКои тва бря МАМУН))
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАуе, кво стаа тоя нямаше ли да е премиер. Къв финансов министър
Иначе мисля,че повече му отива фин - мин вместо премиер .
п.п.Само наш Бойко да не чуе,че туко виж и той почнал да се прави на вундеркинд(не,че не се мисли де) с два постаLast edited by Asambleq; 16.11.2011, 15:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАуе, кво стаа тоя нямаше ли да е премиер. Къв финансов министър--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИМАТ КРАТКОСРОЧЕН ЕФЕКТ !!!!
Въпроса е по времето през което
действат да се предотвати срутването.
нали знаеш, че нещо дето реално струва
5 лефа може да струва 50 лефа, а може
дори да носи и стойност 500 лефа.
Дотук няма голям проблем.
Проблям е като почне отгоре-надоле
да вървят числата !!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАко Германия иска да запази жива мечтата си да вземе цяла Европа под крилото си -този път по мирен път,трябва да спаси на всяка цена еврото и ЕС.Това ще стане само с едни обвързани в по-тесен политически и фискален съюз държави или щати ако щете.И воала-България вече ще се оттърси от местните политпаразити и ще се управлява от Берлин.Ех,ще настане такъв живот,че само си викам дано..
та ... де го БГ-то в туй супер евро
аре да не казвам приказката за ...........дето е текло вода , пак......
кофти че нас / БГ / все ни ловят --реципрочните стойности на 'убавото
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеОграничават (забраняват) спекулативния интерес. Когато има пожар, последното, което искаш е група кибици, които да се греят на огъня.Лично според мен подобни мерки и регулации нямат ефект или носят краткосрочни ползи под формата на закриване на спекулативни позиции, които да "купят" време и да отрезвят маркета.
Въпроса е по времето през което
действат да се предотвати срутването.
нали знаеш, че нещо дето реално струва
5 лефа може да струва 50 лефа, а може
дори да носи и стойност 500 лефа.
Дотук няма голям проблем.
Проблям е като почне отгоре-надоле
да вървят числата !!!!!!!!!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениемисля тва е съпорта , пробие ли под 3427 / дори и пипон / тва беше -- еврото изпада в безтегловност и тогава 1.3333333333333333333му е най-малкия проблем
иначе не мисля че сме в канал на 4ч -- ако пуснеш от 1.25ХХ -- 1.28ХХ трендак / без да считаш 1.31ХХ като дъно / ще видиш къде е опряло еврото
успех ПЛП
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениенЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДАДЕ МАЛКО РАЗЯСНЕНИЯ
ЕС ограничава късите продажби и сделките със суапове срещу неплащане на дълг?Лично според мен подобни мерки и регулации нямат ефект или носят краткосрочни ползи под формата на закриване на спекулативни позиции, които да "купят" време и да отрезвят маркета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеВ долната част на канал на 4 ч сме-не вярвам да го пробием днес за 1.3333Мисля ,че от около 1.3400-10 ще има по-сериозна корекция.
п.п. СИЧКО е възможно де- аз не очаквах и при жълтите да бият 3484 ама ей го на...
п.п. пък се и чакат все пак новини от Италия за новото правителствому е най-малкия проблем
иначе не мисля че сме в канал на 4ч -- ако пуснеш от 1.25ХХ -- 1.28ХХ трендак / без да считаш 1.31ХХ като дъно / ще видиш къде е опряло еврото
успех ПЛПLast edited by is3584; 16.11.2011, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеТака, така
еее почвам купона ,приятно търгуване на всички.
http://vbox7.com/play:919ffea4
Коментар
Коментар