If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрвейте на всички!
Следя коментарите ви от доста време, но не съм писал и сега се престрашавам да си дам мнението за gbp/$
-sell stop ot 1.5342 stop на 1,543 ,при добро управление на позицията вероятността за нива дори и под 1,5000 е голяма.........
Тогава е по вероятен сценария за двойното дъно !
Което ако още напредне времето, може и да не се наложи да ходи по-надолу а да се катери от тук !
Със сигурност до 17:30 ще натиска надолу
ЖИУОТНО-УРОД чадо,
поражда любопитство таз информация
Тайландките или филипинките са по-добри
в тънката работа????
Или некои други?????
Ми как да ти кажа чадо,
По принцип всичко си зависи от конкретния случай, като цяло дръпнатите са големи майсторки, и Филипинките и Тайландките, ама най майсторки са Виетнамките от Сайгон.
Много са и красиви. Подобрена раса, полудръпнати, полубели
относно eur/$ явно сме доста на клона с това мнение че е по вероятно двойно дъно около 1,2655/65 на мен там ми е и стопа ама да видим ..........................
пичове, незнам за вас но аз чакам максимум още една проба на 1.2666 и ако не се задържи статуквото ще търсим цел по високото
напът е според мен да направи двойно дъно на дневната
15:56. Евънс от Федералният резерв заяви, че икономиката на САЩ има нужда от значителна подкрепа от паричната политика на централната банка ( QE3 ?)
15:56. EUR-USD се изтласка за втори пореден път от техническата бариера към 1,2690 от изказването на Евън
Хамериканците взеха да хкенчат. ( QE3 ?), което ме навехда на мисълта ,че силен долар не им трябва .
Коментар