въйййй, странник ко си напраил с твоити магии думнал си ми стопа ни тъ иь срам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеЗдрвейте на всички!
Следя коментарите ви от доста време, но не съм писал и сега се престрашавам да си дам мнението за gbp/$
-sell stop ot 1.5342 stop на 1,543 ,при добро управление на позицията вероятността за нива дори и под 1,5000 е голяма.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от DMI Разгледай мнениеЗа петрола API снощи друго каза.
Което ако още напредне времето, може и да не се наложи да ходи по-надолу а да се катери от тук !
Със сигурност до 17:30 ще натиска надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениеДо края на деня ще разберем за eur/$
Очакват се намелели петролни запаси за Щатите, което може И да доведе до тласък за долара !
the American Petroleum Institute Tuesday, showing crude-oil inventories rose 400,000 barrels in the week ended Jan. 6.Last edited by DMI; 11.01.2012, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЖИУОТНО-УРОД чадо,
поражда любопитство таз информация
Тайландките или филипинките са по-добри
в тънката работа????
Или некои други?????
По принцип всичко си зависи от конкретния случай, като цяло дръпнатите са големи майсторки, и Филипинките и Тайландките, ама най майсторки са Виетнамките от Сайгон.
Много са и красиви. Подобрена раса, полудръпнати, полубелиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеКаква е тая анимация? Как го търгуваш това, би ли обяснил с няколко думи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gulu Разгледай мнениеgrafika
Коментар
-
Първоначално изпратено от DMI Разгледай мнениеУж рейтинга на Франция нямаше да го пипат.
Rumour alert: Major bank advising clients that France has been put on 12hr notice regarding its AAA ratingмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеех ред пак с лошо...
надявах че таа годин ще се пречистиш и ще станеш по богоугоден...
нищо лошо не съм казал.
Просто по снимката личи
кво куче си
Инък УРУДЪ ще кажеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениепичове, незнам за вас но аз чакам максимум още една проба на 1.2666 и ако не се задържи статуквото ще търсим цел по високото
напът е според мен да направи двойно дъно на дневната
15:56. EUR-USD се изтласка за втори пореден път от техническата бариера към 1,2690 от изказването на Евън
Хамериканците взеха да хкенчат. ( QE3 ?), което ме навехда на мисълта ,че силен долар не им трябва .
Коментар
Коментар