БОБЪТ, за пореден път доказа че не е зелен фасул
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА какво ще кажеш за вариaнт двойно дъно?Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЗЕЛЕНАТА ДЖАБА да не кряска такя !!!!
Заболя ме главата
+++++++++++++++++++++++++++
Май това му беше надолето??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dehumanized Разгледай мнениеИндексът на MBA за заявките за ипотечни кредити за седмицата до 6.01. е 4.5%. Trader.bg припомня, че показателят бе -4.1% за предходния период.
На това може би се дължи поскъпването на долара срещу всичко........
* Потвърден head and shoulder на графика 1Н. Може би нивата около 1,2720/25 ще са подходящи за откриване на нови шортови позиции в двойката в случай, че станем свидетели на pull back. Таргет на формацията е зоната при 1,230/40.
Varchev Finance
Ето ти още една версияДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеВчера, 03:41
добро утро.
мисля че разгадах какво движение педстои
прави са тези които допускат първо нивата около 2900 и евентуален последващ
ход надолу с ново дънотова е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060след известни наблюдения и баяниястигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо моделаспоред мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
ще се опитам да задам и времеви диапазон през които това ще стане
Поздравления странник дано да се изпълни всичко от прогнозата ти
РЕДЕ кво стана стоя негър отдавна не си го пущал или чакаш 1.2222222
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ$$$$$$
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеВчера, 03:41
добро утро.
ход надолу с ново дъно това е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060 след известни наблюдения и баяния стигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо модела според мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
ще се опитам да задам и времеви диапазон през които това ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеАЙРЕ НОВАК МАЧКАЙ БИЧЕТАТА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
но аз лично очаквам стремежа днес и до края на седмицата е да се опита да затвори на седмична под 1.2660 за да може да си разчисти пътя за надолу.
Иначе ще стане тегаво другата седмица !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеАЙРЕ НОВАК МАЧКАЙ БИЧЕТАТА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
Заболя ме главата
+++++++++++++++++++++++++++
Май това му беше надолето??Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСутрешните продадени на 1.2690
Качи ли , пак ще пазарувам
за колко пипса търгуваш обикновенно ?
не си длъжен да ми отговаряш естествено и пак Sorry
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение13:27. EUR-USD спадна до 1,2701, след като рейтинговата агенция Fitch предупреди ЕЦБ да предприеме допълнителни мерки за да предпази еврото от колапс
13:23. EUR-USD проби критичната бариера към 1,2735. Възобновява негативната тенденция.amc-forex.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЩо стана бря ТАНАСЕ ??????
Отнесе ми плитък от сегашна
гледна точка лимит
Вчера, 03:41
добро утро.
ход надолу с ново дънотова е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060след известни наблюдения и баяниястигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо моделаспоред мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
ще се опитам да задам и времеви диапазон през които това ще станеМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар