IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivooo
    Някой има ли идея какво ще става с GBP/JPY че съм на къса от 234.65 и съм го закъсал яко.
    Здравеите и от мен кофти работа с тва евро мижав реиндж от по няколко пипа обмислям вариант да започная игра с GBP/JPY поне е по волатилна според мен при тая двоика тренда си е все още възходящ разбира се винаги ще има хора които ще са готови да го изконтрят както и правят като влизат на късо в еврото наи важното е според мен да си направиш сметката и да гониш цената и да си близо до нея успехи
    Pip master

Коментар

• Zdr,
      Ti da ne rabotish s Woody System - CCI?!?

Първоначално изпратено от kritelin

Ей този

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Колега Форексов мен наистина ме притеснява да пипам паунди в момента заради слуховете за данъчна амнистия там на външните капитали - това наистина е проблем за тях, особено фирми от сферата на услугите бягат от там - примерно имаш фирма за международни превози - регистрираш я примерно в БГ щот корпоративният данък е по-нисък и то значително и пей сърце е примера с БГ май небеше много удачен де заради бюрокрацията тук но по принцип си им е проблем и ще гледат да върнат малко капитали в хоум - така че има логика в едно такова упражнение, преди 2 години хамериканците направих същият номер и това доста благо се отрази на долара - ще ми се да чуя официално мнение е ли това вярно хехе
        Успех

четох за амнистиите - какво да кажа освен "Голям праз" защото аз влизам/излизам според малките графики и на теб ти е пределно ясно къде има повече мегдан за печалба - от дългосрочна търговия или добър интрадей, само дето за второто се иска време но тези неща не могат да се сравняват

Коментар

• Хайде лека и от мен - чакам када всеки момент да ми задейства добавката

Успехи на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            Коко дали не е време да се скъсява ауда вече.Дай идея.
            Нямам мнение към момента- ще ми се да се срути от тук но съм го оставил настрана защото нещо много диагонално се движише ъп и ме притеснява - да има логика но...........

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

кабелната телевизия е с фалшив пробив на връх на 4ч, аста ла виста булс, имаме як резист нагоре и под 1.98 ще режа къси

лек ден и русата

Коментар

• Колега Форексов мен наистина ме притеснява да пипам паунди в момента заради слуховете за данъчна амнистия там на външните капитали - това наистина е проблем за тях, особено фирми от сферата на услугите бягат от там - примерно имаш фирма за международни превози - регистрираш я примерно в БГ щот корпоративният данък е по-нисък и то значително и пей сърце е примера с БГ май небеше много удачен де заради бюрокрацията тук но по принцип си им е проблем и ще гледат да върнат малко капитали в хоум - така че има логика в едно такова упражнение, преди 2 години хамериканците направих същият номер и това доста благо се отрази на долара - ще ми се да чуя официално мнение е ли това вярно хехе
                Успех

Коментар

• Коко дали не е време да се скъсява ауда вече.Дай идея.

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                    Първоначално изпратено от koko
                    ОК но ако тоя триъгалник е триъгалник и това 235.70-80 държи не мислиш ли че той ще цели 2 фигури нагоре
                    Ако това е триъгълник и се задейства ще цели около 237.10-20.Аз там някъде ще търся къс вход
                    А така да аз мислех че търсиш нещо 236.50 изкъсо като колегата форексов, то че има логика има на такова мислене но ако е така то това не е триъгалник и се учудих на мотивите ти - извини ме не съм те разбрал правилно

около 236.50 ще започнем да забавяме, иначе ще изчакам сигнал и ако съм пред компа ще скъся, но сега си имам къси кабелаци и те са на дневен ред, включвам се в тъп момент но под 1.98 ще си резиства яко, напоследък нямам много време за форекс та все пак да разцъквам да не губя форма

Коментар

• Няма за какво да се извиняваш

Коментар

• ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от koko
                          ОК но ако тоя триъгалник е триъгалник и това 235.70-80 държи не мислиш ли че той ще цели 2 фигури нагоре
                          Ако това е триъгълник и се задейства ще цели около 237.10-20.Аз там някъде ще търся къс вход
                          А така да аз мислех че търсиш нещо 236.50 изкъсо като колегата форексов, то че има логика има на такова мислене но ако е така то това не е триъгалник и се учудих на мотивите ти - извини ме не съм те разбрал правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Форексов на усд/кад 1 час имаме тройна дивергенция на MACD :lol:

канадеца да си стои в Канада. Има шит дейли граф за дълги

Коментар

Коментар

• ОК но ако тоя триъгалник е триъгалник и това 235.70-80 държи не мислиш ли че той ще цели 2 фигури нагоре

Коментар

Working...
                                X