Първоначално изпратено от ivooo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Pip master
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoКолега Форексов мен наистина ме притеснява да пипам паунди в момента заради слуховете за данъчна амнистия там на външните капитали - това наистина е проблем за тях, особено фирми от сферата на услугите бягат от там - примерно имаш фирма за международни превози - регистрираш я примерно в БГ щот корпоративният данък е по-нисък и то значително и пей сърце е примера с БГ май небеше много удачен де заради бюрокрацията тук но по принцип си им е проблем и ще гледат да върнат малко капитали в хоум - така че има логика в едно такова упражнение, преди 2 години хамериканците направих същият номер и това доста благо се отрази на долара - ще ми се да чуя официално мнение е ли това вярно хехе
Успех
четох за амнистиите - какво да кажа освен "Голям праз" защото аз влизам/излизам според малките графики и на теб ти е пределно ясно къде има повече мегдан за печалба - от дългосрочна търговия или добър интрадей, само дето за второто се иска време но тези неща не могат да се сравняват
Коментар
� -
Форекс Форексов
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
кабелната телевизия е с фалшив пробив на връх на 4ч, аста ла виста булс, имаме як резист нагоре и под 1.98 ще режа къси
лек ден и русата
Коментар
� -
Колега Форексов мен наистина ме притеснява да пипам паунди в момента заради слуховете за данъчна амнистия там на външните капитали - това наистина е проблем за тях, особено фирми от сферата на услугите бягат от там - примерно имаш фирма за международни превози - регистрираш я примерно в БГ щот корпоративният данък е по-нисък и то значително и пей сърце е примера с БГ май небеше много удачен де заради бюрокрацията тук но по принцип си им е проблем и ще гледат да върнат малко капитали в хоум - така че има логика в едно такова упражнение, преди 2 години хамериканците направих същият номер и това доста благо се отрази на долара - ще ми се да чуя официално мнение е ли това вярно хехе
Успех
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kokoОК но ако тоя триъгалник е триъгалник и това 235.70-80 държи не мислиш ли че той ще цели 2 фигури нагоре
около 236.50 ще започнем да забавяме, иначе ще изчакам сигнал и ако съм пред компа ще скъся, но сега си имам къси кабелаци и те са на дневен ред, включвам се в тъп момент но под 1.98 ще си резиства яко, напоследък нямам много време за форекс та все пак да разцъквам да не губя форма
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kokoОК но ако тоя триъгалник е триъгалник и това 235.70-80 държи не мислиш ли че той ще цели 2 фигури нагоре
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelinФорексов на усд/кад 1 час имаме тройна дивергенция на MACD :lol:
канадеца да си стои в Канада. Има шит дейли граф за дълги
Коментар
�
Коментар