If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кабелната тв докато не слезе под 1.9758 сме за риба на язовир Батак
Вижте какво се случи 10 секунди след като си отворих устата. Искам по каса бира по всеки къс в кабела и без офлянквания
Коментар
Форекс Форексов
кабелната тв докато не слезе под 1.9758 сме за риба на язовир Батак
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelin
Нали ти казах - ако в книгите пишеше "играйте срещу тренда" по-печеливши от нас нямаше да има,защото тогава може би ..въпреки,че пак с много съмнения щяхме да целим игра по тренд-а
:lol: :lol: :lol: :lol:
какво да кажа освен че си прав и едно :lol: :lol: :lol: :lol:
Нали ти казах - ако в книгите пишеше "играйте срещу тренда" по-печеливши от нас нямаше да има,защото тогава може би ..въпреки,че пак с много съмнения щяхме да целим игра по тренд-а
:lol: :lol: :lol: :lol:
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от PLP
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Първоначално изпратено от PLP
Колеги пригответе се за H&S на кабелчето .
Нещо си в грешка ПЛП-това в кабела не е такава глава с рамене каквато се иска на късаците и тя няма да сработи толкова лесно
Колега ти си по опитен а каква трябва да бъде според теб . Аз съм се приготвил за сел пък каквото сабя покаже .
за да бъде това един сносен главоч с рамене си ни трябват равни дъна - както виждаш точно над предишното дъно цената се е спряла и е продължила нагоре. Това не е точно глава с рамене - прилича но е много наклонена, за мен в момента по важното е че тестваме трендлиния на 1ч, имам и аз къси със средна цена към 1.9770 и таргетирам 20-50п засега надолу, но не точно заради главоча с рамене. От друга страна се надявам да не активираме триъгълник за нагореску който има цел 1.9820 някъде но ти това можеш и сам да си го видиш.
Крит, пак сме контра на тренда. Няма оправия това животно трейдърина. Слагам един тп на 1.9660 за 100п да видим дали ще удържа по тренда ako тръгнем dobre nadolu - срещу тренда всеки може :lol:
a kakво виждаме в кабел иена аз смятам че тренда пак ще си е същия нагоре
Няма тренд нагоре. Той приключи очаквам голямата 3-та вълна да го отнесе чак под 205. Не би трябвало да виждаме нищо над 240. Началото на 3-тата е най трудно за улавяне и затова движението е най-мощно при нея.
Наблюдавайте NZD/YEN. При рязко движение на юг в този крос движението при паунд/йена не закъснява с повече от 2 дена. Всичко идва от кери трейдс на дребните риби в момента. Големите обаче стоят настрана... Лично аз очаквам кивито да се прибере скоро под 0,72 и това да бъде началото на низходящите движения в кросовете на йената.
Padaneto ot 1.3366 Dec.2004 do 1.1638 15 Nov. 2005 stana za 229 dni.
(229 x 1.618 = 371) targovski dena = 13 April 2007
Da petak 13. +/- 3 dni e vazmojno da ima obrastane.
a kakво виждаме в кабел иена аз смятам че тренда пак ще си е същия нагоре
Няма тренд нагоре. Той приключи очаквам голямата 3-та вълна да го отнесе чак под 205. Не би трябвало да виждаме нищо над 240. Началото на 3-тата е най трудно за улавяне и затова движението е най-мощно при нея.
Наблюдавайте NZD/YEN. При рязко движение на юг в този крос движението при паунд/йена не закъснява с повече от 2 дена. Всичко идва от кери трейдс на дребните риби в момента. Големите обаче стоят настрана... Лично аз очаквам кивито да се прибере скоро под 0,72 и това да бъде началото на низходящите движения в кросовете на йената.
a kakво виждаме в кабел иена аз смятам че тренда пак ще си е същия нагоре като пробив на 241ще потвърди това а друг вариант е двоен връх от 240 и мн здрав слалом надолу но тук вече навлизаме в темата на размислите нали?))
абе само сам за заместник на Xoската въпреки че неговата ТА не бе лишена от смисъл номера бе да си приготвиш акаунта за 20 фигури спад и добавките през 100 пипа дано не се е засегнал човека
Гледам доста питат какво мислим за паунд/йена. Това означава че питащите са къси, може би доста къси е няма лошо стига да имат търпение и пари Та къде е проблема във въпроса...питате какво мислим...какво мислим и какво виждаме са две различни неща...аз виждам извънземни, но преки очевидни доказателства няма, е същото е при трейдинга, играйте каквото виждате, не каквото мислите!!! Това може би е най-важното нещо което трябва да си напомняме. Аз също доста често го пренебрегвам и кат се хвана че съм пренебрегнал правилото се наказвам някак, защото трябва и дисциплина да има Успех с налагането на дисциплина на всички трейдъри и други
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Леко скучен ден, имайки предвид че е сряда и то след слабо ликвидни и почивни дни. Очакваше се да има малко раздвижване, нищо, со края на седмицата има още 2 дни което означава че през тях може да има по-голямо раздвижване
При еврото, както от доста време си говорим, си вървим лека полека по тренда съпортвани и от други двойки, което най-общо показва че долареза е доста слаб, но може и пос лаб да е Няма кой знае какво да се каже в момента (може би поради разнопосочните сигнали) само ще кажа няколко видни неща, изводите - секи сам за себе си
Вижте на дневна ЕМА5 и ЕМА 20, бънигърл систем, та при еврото от доста време си вървим нагоре и нагоре...такова дълго движение без пресичане на двете ЕМА имахме при похода към 1.3665 и след това някъде от окло 1.30 до към 1.18 тва по памет но цифрите са приблизително там. Второ очевидно нещо - доста време вече се движим в горната част на дневния болинджър, това не означава почти нищо, но е очевидно и всеки може да го интерпретира както желае Трето: дневния МАЦД точно в момента е под тригър лайн-а следователно е важен днешния клоз и оттам и утрешното движение. Ако днес или утре тригър-а бъде пробит нагоре, то 1.35 и оттам 1.36 са на една ръка разстояние (те и сега са имайки предвид колко спокойно и дълго вртеме се държим над 1.34), но ако затворим на около текущи нива то по кендълите ще имаме обръщаща формация и с мацд под тригъра аз ще очаквам четвърък и петък в полза на долара. Това е подкрепено и от нуждата за корекция (не само забавяне и консолидация) при тихоокеанските екзотики....да...ауда и нзд-то. Предвид това и ситуацията при еур/ауд нускч че е доста удачна една покупка и аз я правя на текущи нива...цел ще уточня малко по-късно но се колебая между 23 фибо на целия спад или да затовря утре на някаква печалба (ако има), това ще си го изясня с времето, стоп няма да има за момента. Стига толкова засега
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар