IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей този

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      сега с ваше позволение ще се изрежа с един къс кабел от текущо 9767 за 25п първа цел
      spored men e rano

Kakvo stana s radioto na Karaivanov niakoi ima li info

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        :lol: точно и аз я гледах.Имаме един триъгълник на 1 час и като си изпълни целта ще откривам къса и аз.Всичко съвпада перфектно и с плана ми за Dow Jones и DAX.Аз първия мисля,че ти го бях пратил.
        Да ама нали ти е ясно че ако тоя триъгалник се докаже и 235.70-80 издържи това има цел 2 фигури ъп за него триъгалник ли говориш

http://golohoro.hit.bg/gbpj.png

Коментар

• Форексов на усд/кад 1 час имаме тройна дивергенция на MACD :lol:

Коментар

• И аз се изрязах освен с кабела и с Еуро/Йена от160.36.
            Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• какви са тие безобразия в долйена-докато гледах кабела и д/й си даде заявката за 119.80. може и повечко

Коментар

• Колега Крителин, разбирам те много добре какво искаш да ми кажеш - по законите на Елиът 4-ката небива да бие върхът на 1-ва, аз разглеждам нещата по малко по-различен начин - аз търся АВС като тогава това да прерастне С в 5 и да извади още потенциал за развитие, така че за мен такова броене би се отрекло едва под 1.1300 но чисто Елиотистки си прав в разсъжденията си
                Успех

Коментар

• сега с ваше позволение ще се изрежа с един къс кабел от текущо 9767 за 25п първа цел

Коментар

• :lol: точно и аз я гледах.Имаме един триъгълник на 1 час и като си изпълни целта ще откривам къса и аз.Всичко съвпада перфектно и с плана ми за Dow Jones и DAX.Аз първия мисля,че ти го бях пратил.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Първоначално изпратено от koko
                      В момента долар кад 1438 - лимитирам добавка 1.1425 в дълга и ако стане заформям средна цена 1.1445.

Ако това е 4та вълна и следва 5-ца то до пип целта е 1.1424.

Аз писах преди че ако 1.15 падне надолу целта на триъгалника който 4ката заформи е там.
                      http://golohoro.hit.bg/cadacad.png

И от там с божата помощ да видим 1.20 нивата
                      1.1457 е върхът на 1-ва вълна.Ако бързо се върнем над това ниво за мен броенето ще важи още,защото няма да сме се задържали под него и пробивът няма да е факт.Подкреата до която сме сега е 1.1433 ако тя падне следва ходене под 1.14 за мен.

Zдравейте и добър ден

ако ще контрим трендове мрендове - аз гледма паундйената за един последен имп нагоре-към 236.50, не е задължително да стигаме дотам, после 3-4ф надолу за вълна А и после Бати Хоси ще липсва още 2-3 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        В момента долар кад 1438 - лимитирам добавка 1.1425 в дълга и ако стане заформям средна цена 1.1445.

Аз писах преди че ако 1.15 падне надолу целта на триъгалника който 4ката заформи е там.

1.1457 е върхът на 1-ва вълна.Ако бързо се върнем над това ниво за мен броенето ще важи още,защото няма да сме се задържали под него и пробивът няма да е факт.Подкреата до която сме сега е 1.1433 ако тя падне следва ходене под 1.14 за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo
                          Няма да се плашиш .Какова яко падене ще има в кросовете на йената има скоро че ще ти се завърти главата чак.Само не се знае точно кога ще започне.
                          имаш предвид, че GBP/JPY ще пада?
                          Незнам божа работа .Ама ще се наложи да се прави корекция след като 5-те петици завършат.
                          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• В момента долар кад 1438 - лимитирам добавка 1.1425 в дълга и ако стане заформям средна цена 1.1445.

Коментар

• Няма да се плашиш .Какова яко падене ще има в кросовете на йената има скоро че ще ти се завърти главата чак.Само не се знае точно кога ще започне.
                              имаш предвид, че GBP/JPY ще пада?

Коментар

• Първоначално изпратено от bolt
                                моя грешка 1.3414
                                Знам бе брато, не виж, че се лигавя ;-)
                                иначе... циклаж!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X