If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:lol: точно и аз я гледах.Имаме един триъгълник на 1 час и като си изпълни целта ще откривам къса и аз.Всичко съвпада перфектно и с плана ми за Dow Jones и DAX.Аз първия мисля,че ти го бях пратил.
Да ама нали ти е ясно че ако тоя триъгалник се докаже и 235.70-80 издържи това има цел 2 фигури ъп за него триъгалник ли говориш
Колега Крителин, разбирам те много добре какво искаш да ми кажеш - по законите на Елиът 4-ката небива да бие върхът на 1-ва, аз разглеждам нещата по малко по-различен начин - аз търся АВС като тогава това да прерастне С в 5 и да извади още потенциал за развитие, така че за мен такова броене би се отрекло едва под 1.1300 но чисто Елиотистки си прав в разсъжденията си
Успех
Коментар
Форекс Форексов
сега с ваше позволение ще се изрежа с един къс кабел от текущо 9767 за 25п първа цел
:lol: точно и аз я гледах.Имаме един триъгълник на 1 час и като си изпълни целта ще откривам къса и аз.Всичко съвпада перфектно и с плана ми за Dow Jones и DAX.Аз първия мисля,че ти го бях пратил.
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelin
Първоначално изпратено от koko
В момента долар кад 1438 - лимитирам добавка 1.1425 в дълга и ако стане заформям средна цена 1.1445.
Ако това е 4та вълна и следва 5-ца то до пип целта е 1.1424.
1.1457 е върхът на 1-ва вълна.Ако бързо се върнем над това ниво за мен броенето ще важи още,защото няма да сме се задържали под него и пробивът няма да е факт.Подкреата до която сме сега е 1.1433 ако тя падне следва ходене под 1.14 за мен.
Zдравейте и добър ден
ако ще контрим трендове мрендове - аз гледма паундйената за един последен имп нагоре-към 236.50, не е задължително да стигаме дотам, после 3-4ф надолу за вълна А и после Бати Хоси ще липсва още 2-3 месеца
1.1457 е върхът на 1-ва вълна.Ако бързо се върнем над това ниво за мен броенето ще важи още,защото няма да сме се задържали под него и пробивът няма да е факт.Подкреата до която сме сега е 1.1433 ако тя падне следва ходене под 1.14 за мен.
Коментар