Първоначално изпратено от Ajax4o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от svet_anNyakoy moje li da spodeli nyakakvo mnenie za EUR/USD! az sam na dalga ot 1.3427 no predvid razvitieto na USD/JPY (koeto po moya precenka ako mine 119.33 shte poeme nagore) i ne znam dali da ya darja oshte???From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от boltПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от boltako видя клосе под 14 да за сега е с ????? самоFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kritelinКоко не мислиш ли,че малко рано влизаш дълъг в усд/кад ?
Ако еврото отиде на 1.35 усд/кад го виждам под 1.14 аз.
Аз снощи си затворих късата и ще чакам,че нещо и 1.12 ми се привижда..въпреки,че ми се струа малко прекалено.
Може разбира се да греша но следвам трейдинг плана си
http://forexmasters.hit.bg/usdcada.png
Сега ако разбира се паднем под 1.13 това отрича такова едно развитие но чак тогава бих корегирал виждането си.
Не издържах на напрежението и треснах дълга на 1443.
Имам да избивам текущи загуби.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoooНякой има ли идея какво ще става с GBP/JPY че съм на къса от 234.65 и съм го закъсал яко.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoooНякой има ли идея какво ще става с GBP/JPY че съм на къса от 234.65 и съм го закъсал яко.
Йената до края на седмицата се очаква да пада тоест УСД/ЙЕНА до към 120.Лирата не е ясна ходи си на горе надолу.Аз се мъча да хвана една хубава нисходяща 3 та вълна но за сега не съм и си скалпирам колкото мога.ако хванеш някоя падина може и да се измъкнеш.3 та вълна я чакаме всеки момент ,ако не сме в грешка де .
Успех.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
Коментар