IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko, няма ме много в обясненията. Просто така го виждам. Сега на скалп лесонс сме го ударили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
      Очаквам песента.
      Кабелите пааадат ,паадат от небето.
      Пипчета ми стоплят сърцето.
      Много ме е страх от всичко паунд, откакто във Файнешъл таймс пуснаха мухата че е възможно да има данъчна амнистия във Великобретания, всичко паунд дърпа към небеса да хвърчи - на мен ми взе един стоп срещу хиената - аз лично стоя настрана докато не стане ясно има ли под вола теле(
      Успех

Коментар

• Очаквам песента.
        Кабелите пааадат ,паадат от небето.
        Пипчета ми стоплят сърцето.
        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
          Имаме вече 3450. Следващата добавка на 3375 със стоп за всичко на 3360.
          Много интересно като идея но защо стопът не е малко надолу къде 1.3340 което е на пръв поглед здрава техническа зона на подкрепа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
            Първоначално изпратено от blqblq
            Дотук добре колега , за канадеца обаче ми е интересно какво ти е мнението ?
            Еми незнаем какво си направил ;-)
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
              Дотук добре колега , за канадеца обаче ми е интересно какво ти е мнението ?

Коментар

• Имаме вече 3450. Следващата добавка на 3375 със стоп за всичко на 3360.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от koko
                  Да,
                  Но не виждам логика да корелираш доларкад с евродолар, по ред причини дори чисто психологически - обикновенно, има един лаф като в щатите кихнат в канада ловят грип, то корелацията с евро долар не е ярко изразена в предвид допълнителната корелация между канадският и щатският долари
                  Няма логика прав си,но просто ако задържат петрола скъп ще е много трудно да расте доларът срещу канадеца.Иначе за вълните съм за с двете ръце аз и за това затворих късата и се ослушвам за вход на дълга,но се колебая дали още не е рано.Ще видим иначе позицията ти е много прецизна.Поздрави
                  това е мит Н2 - реално не корелират и с оила

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                    Абе, коко, интерсува ме нещо на тая графика : http://golohoro.hit.bg/eure.png ; от де мога и аз да си ушия такива завески.
                    http://www.ensignsoftware.com/

Коментар

• Абе, коко, интерсува ме нещо на тая графика : http://golohoro.hit.bg/eure.png ; от де мога и аз да си ушия такива завески.
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Да,
                        Но не виждам логика да корелираш доларкад с евродолар, по ред причини дори чисто психологически - обикновенно, има един лаф като в щатите кихнат в канада ловят грип, то корелацията с евро долар не е ярко изразена в предвид допълнителната корелация между канадският и щатският долари
                        Няма логика прав си,но просто ако задържат петрола скъп ще е много трудно да расте доларът срещу канадеца.Иначе за вълните съм за с двете ръце аз и за това затворих късата и се ослушвам за вход на дълга,но се колебая дали още не е рано.Ще видим иначе позицията ти е много прецизна.Поздрави

Коментар

• Да,

Коментар

• Нямам си на идея, къде, кога, как и от кого!, но ще го има!
                            Без изобщо да се заяждам просто ще те попитам
                            за това твое твърдение не е ли като да кажеш че
                            ще изгрее слънцето но не си сугерен кога ...
                            Дано правилно да съм те разбрал но като помислим
                            атентати винаги е имало има и занапред все някъде ,
                            някога, при някакви обстоятелства и от определени хора ще има ..

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              Коко не мислиш ли,че малко рано влизаш дълъг в усд/кад ?
                              Ако еврото отиде на 1.35 усд/кад го виждам под 1.14 аз.
                              Аз снощи си затворих късата и ще чакам,че нещо и 1.12 ми се привижда..въпреки,че ми се струа малко прекалено.
                              На мен 1.1460-10 зоната ми излиза края ня 4 та вълна и предстои 5-ца над 1.20.

Може разбира се да греша но следвам трейдинг плана си
                              http://forexmasters.hit.bg/usdcada.png

Сега ако разбира се паднем под 1.13 това отрича такова едно развитие но чак тогава бих корегирал виждането си.
                              И на мен така ми излиза ..на седмична ги броиш тези вълни нали ?

Коментар

• http://banks.dir.bg/2007/04/11/news1561365.html
                                ето един линк за амбиция

Коментар

Working...
                                X