IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Коко не мислиш ли,че малко рано влизаш дълъг в усд/кад ?
    Ако еврото отиде на 1.35 усд/кад го виждам под 1.14 аз.
    Аз снощи си затворих късата и ще чакам,че нещо и 1.12 ми се привижда..въпреки,че ми се струа малко прекалено.
    На мен 1.1460-10 зоната ми излиза края ня 4 та вълна и предстои 5-ца над 1.20.

Може разбира се да греша но следвам трейдинг плана си
    http://forexmasters.hit.bg/usdcada.png

Сега ако разбира се паднем под 1.13 това отрича такова едно развитие но чак тогава бих корегирал виждането си.

Коментар

• По-нелеп пример не бях чувал
      Както и да е.Желая ти успех и дано това,което предвиждаш да не се случи никога.

Коментар

• Всяко едно действие води след себе си друго действие!
        Щом съм написал нещо такова , значи съм видял действие, което рано или късно ще предизвика действие за което споменах. Нямам си на идея, къде, кога, как и от кого!, но ще го има!
        Пример!
        Ако Ти попълваш важен документ и си изпусмеш хубавата химикалка от 2000$, логично е да предположа , че ще се наведеш, ще си я вземеш и ще продължиш да попълваш документа! Ако химикалката е от 20 ст може и да не го напвавиш, но ако е от 2000 ще го, вертвай ми!

Да и аз понякога се чудя защо пиша тук!

Коментар

• Коко не мислиш ли,че малко рано влизаш дълъг в усд/кад ?
          Ако еврото отиде на 1.35 усд/кад го виждам под 1.14 аз.
          Аз снощи си затворих късата и ще чакам,че нещо и 1.12 ми се привижда..въпреки,че ми се струа малко прекалено.

Коментар

• Спекулации за атентати има винаги около големи религиозни събития и дати, от практическа гледна точка в предвид засилените мерки които се вземат такива до голяма степен са плод на спекулации и са несъстоятелни. И разбира се дай боже да не се случват никога

Коментар

• Спеко, чест и почитания.

Не съм съгласен с теб - според мен от началото на март месец сме в даун цикъл при еврото който ще продължи до май месец 2008 година някъде - ако погледенеж СОТ ще видиш че "умните пари" вече са доволно къси на евра, въпросът е обаче къде ще е върхът, аз очаквам да видим такъв края на 6ти месец тая година и съм съгласен че вероятно ще е около 1.41-42 нива, за разлика от теб аз смятам че ако ги видим ни очаква тренд ревърсал за под 1.20.

Тоест ин дженерал картинката е това http://golohoro.hit.bg/eure.png

Да обобщя ние сме в даунцикъл, но все още в ъп тренд който вероятно но не задължително ще гони макс 1.42 ниво или като дата края на 6-ти месец

Краткосрочно отчитам позицията която имам като грешна не заради посоката и а заради входните нива така че съм пристрастен за едно връщане към 1.31 нивата и немога да коментирам, но когато фактите говорят и боговете мълчат а фактите са че към момента еврото е бичо въпреки че все още не индикира твърдо някаква посока и аз не смятам че дълги от тук са уместни, може би правилното решение е стей асайд.

Успехи ти желая

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                Дано няма такива!
                Да не са ти нашарили дупето от ФБР,че смени тона изведнъж :-)
                Аз направо не можах да повярвам какво беше написал

Коментар

• Дано няма такива!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    Първоначално изпратено от koko
                    Добър Ви ден.

Позициите ми към момента.

Затворени позиции
                    Къса паундйена резултат -94п
                    Активна позиция
                    Къса евродолар към момента текущо -101п от средната цена, цел на позицията 1.3184
                    Нова позиция
                    Дълга доларкад 1.1465 стоп 1.1384 бид цел 1.19
                    Успех
                    Здравей коко,
                    Аз мисля, че ще видим 1,38 много скоро( до 2,3 седмици)
                    1,35 няма да издържи. Започвам да се съмнявам в корекцията до 1,3160-70. Както и да е до петък ще стане ясно дали корекцията ще е от 3450 или на 38,9 преди голямата корекция на 1.43!
                    В смисъл 1,42,3 е би трябвало да е много здраво ниво и да оформим една фалшива глава и рамене, след което да падне и за заплуваме над 1,50.
                    За мен нивото 1,35 е много знраво и риска си струва, но ще падне!

Успех коко!
                    Мани ти еврото ами кажи какво стана с прогнозите ти за атентатите

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Добър Ви ден.

Затворени позиции
                      Активна позиция
                      Къса евродолар към момента текущо -101п от средната цена, цел на позицията 1.3184
                      Нова позиция
                      Успех
                      Здравей коко,
                      Аз мисля, че ще видим 1,38 много скоро( до 2,3 седмици)
                      1,35 няма да издържи. Започвам да се съмнявам в корекцията до 1,3160-70. Както и да е до петък ще стане ясно дали корекцията ще е от 3450 или на 38,9 преди голямата корекция на 1.43!
                      В смисъл 1,42,3 е би трябвало да е много здраво ниво и да оформим една фалшива глава и рамене, след което да падне и за заплуваме над 1,50.
                      За мен нивото 1,35 е много знраво и риска си струва, но ще падне!

Успех коко!

Коментар

• Добър Ви ден.

Затворени позиции
                        Активна позиция
                        Нова позиция
                        Успех

Коментар

• http://www.bloomberg.com/avp/avp.asx...lA9gDvcBWc.asf

Коментар

• http://bloomberg.com/apps/news?pid=2...fDk&refer=home

Коментар

• И аз бих затворил част от позицията. Колко пъти така ми е удряло стопа и после очи пълни - ръце празни. Докато се занимавах с някакви клиенти изтървах кабела. Много ме е яд така. Еврото май ще се запъти към 1,3370-80. Чудя се дали да удължавам от там? Сърцето казва недей, очите викат давай. Мъка! :-) Успех колеги

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                                Първоначално изпратено от Iblis
                                Първоначално изпратено от karakondjul
                                Първоначално изпратено от uwscsi
                                Долар/йена най-вероятно днес ще тества 119,50-70, така че и там една дълга не е излишна.
                                Slagam kasa USDJPY na 119.22
                                Здравейте, и успешен ден на всички
                                А какво мислите за GBPJPY, имам активиран байлимит на 234.7 с ТП на 237
                                Ami good deal si udaril, razbira se trqbva da se sledi GBPUSD za indikacii, nache na tvoe mqsto az bih dal edin stop na 236 i bih q ostavil da si pase swapche.
                                Ами на 235.84 затворих 50%, На останалото стоп на 235.25 а за суапа си мъкна една дълга от 29.03.07 пък каквото сабя покаже

Коментар

Working...
                                X